Sayfa 219/772 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 6176 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1.  Alıntı Originally Posted by akın adanalı Yazıyı Oku
    brüt takas için şartları oluşması lazım. belki pazartesi 15 günlük kısıtlama gelir. daha sonra brüte bakarlar. ama tahta yapıcı nakış gibi işliyor tahtayı. spk nın da vestele pek bişey diyeceğini sanmıyorum. ytd. 10,33 olduk
    Sen bugün buraya yazan tek kişisin. Zaten 1 haftada neden %80 yükseldi ve hala en tepelerde bunun en güzel örneği kimsenin olmamasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by akın adanalı Yazıyı Oku
    tahtanın spekisi sonunda seni de vagondan indirdi demek
    aynen öyle oldu. ..trenin arkasindan el sallatti.
    tahtanin spekisini kutlarim,gerçekten müthiş top çeviriyor

Alıntı Originally Posted by helal para Yazıyı Oku
    bu ayrilik zamansiz oldu beeee .hayirli olsun senin icin
    sağlık olsun, nasip bu kadarmiş, sen sıkı sarıl tahtanin spekisine dostum.
    bol sans
    Hamdım Piştim Yandım

spk zorluya ne diyecek tahta 400-500 milyon hacimle yükseliyor artık haber ne ise ama vesbe 30 vestl 20 olacak böyle giderse

LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5.  Alıntı Originally Posted by emirler Yazıyı Oku
    yorumsuz.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Hisse uçmasına rağmen sayımız çok az normalde burası dolu olması gerekirdi.Demek ki insanların gözünü çok iyi korkutmuşlar ki kimse giremiyor .Ben hisseyi geçen sene 10 lardayken aldım 6.5 düştüğündede almaya devam ettim ve 8,3 maliyetine indirdim 5 bine yakın karım var ve bu hisse 20 leri 30 ları görecek hisse vede karı görünce satılmıcak hisse uzun soluklu oynayan balı kaymağı yer . Şimdi çok güzel kar açıkladı doların yüksek olma sebebi ihracatı artırdı bu durumdada doların çıkması hisseye pozitif etki vermesi muhtemel ve bir sonraki etkisi 2019 un sonlarına doğru yerli arabanın görücüye çıkması kim bilir kaç kademe yukarıya çıkmasına sebeb olur.Çinlilerle pil üretimi dersek hisse tavan tavan gider ee bu kadar beklentiyi sayınca 20 ler 30 lar az bile diyor insan bu hisseye hiç bakmayıp çocuklarıma miras bırakıcam desen zengin olurlar

7. yıllarca sürebilir .

Sayfa 219/772 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •