spk zorluya ne diyecek tahta 400-500 milyon hacimle yükseliyor artýk haber ne ise ama vesbe 30 vestl 20 olacak böyle giderse
LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Hisse uçmasýna raðmen sayýmýz çok az normalde burasý dolu olmasý gerekirdi.Demek ki insanlarýn gözünü çok iyi korkutmuþlar ki kimse giremiyor .Ben hisseyi geçen sene 10 lardayken aldým 6.5 düþtüðündede almaya devam ettim ve 8,3 maliyetine indirdim 5 bine yakýn karým var ve bu hisse 20 leri 30 larý görecek hisse vede karý görünce satýlmýcak hisse uzun soluklu oynayan balý kaymaðý yer . Þimdi çok güzel kar açýkladý dolarýn yüksek olma sebebi ihracatý artýrdý bu durumdada dolarýn çýkmasý hisseye pozitif etki vermesi muhtemel ve bir sonraki etkisi 2019 un sonlarýna doðru yerli arabanýn görücüye çýkmasý kim bilir kaç kademe yukarýya çýkmasýna sebeb olur.Çinlilerle pil üretimi dersek hisse tavan tavan gider ee bu kadar beklentiyi sayýnca 20 ler 30 lar az bile diyor insan bu hisseye hiç bakmayýp çocuklarýma miras býrakýcam desen zengin olurlar![]()
Yer Ýmleri