Bunun gercegi 30 uzeri hedef 40 tuik ile
Printable View
Bunun gercegi 30 uzeri hedef 40 tuik ile
sözde "ustalık döneminde" ülke batıyor..
ilahi adalet böyle bir şey olsa gerek.. sen "15 sene önce ülkede buzdolabı mı vardı" diye abuk açıklamalar yaparsan gerçekler daha hızlı ortaya çıkmaya başlar.. geçmişin ekmeğini yiyen adamlar geçmişe laf sokmaya çalıştılar yıllardır..
La oğlum pala satacaksın kafan mı karıştı bak enflasyon yüksek dolar yüksek faizler yüksek ayak yapma artık basacaksan bas dellenip durma hehehehe:whistling::whistling::whistling::kalp::ka lp::kalp:
02.07.2018 ziraat yatırım jawa matriksten aracı kurum dağılımını alamıyorum... aynı sorunu yaşayan varmı
dün CREDIT longlamış tek başına 8.700 kontrat ile en iyi alıcı...diğer SHORT 6.983 diğer LONG 1.798...yani gelen geçen shortlamış dün tek el LONG yapmış görünüyor...bazen ertesi gün bir gün önceki pastaya göre anlamlı iş oluyor bazen tam tersi hareket...bakalım bugün ne yapacak amcalar...
Pala abey çok sinsi pusu kuruyor
Dikkat dikkat ilerki dakilarda ütücü hareket bekliyorum
Mantık dışı hareket YTD
faız 19 71 ....dayan olum 20 ye.....batan bellı olsun...
YABANCI TAKAS ORANI
hakkinda bilen var mi ?
19 haziranda %63.985 imiş
o gundem beri surekli. düşüyor gözuküyor grafikte.
%62.61 olmus an itibariyle.
fakat endeks de o gunden beri çikmakla mesgul.(25'i haric)
endeksin de dusmesi gerekmez miydi ?
yerli birileri mi para koyuyor?
burada bir terslik var mı?
bu oran ne ölçüde gerçek ?
A- Çakar
B - rOKETLER
Sizce hangisi ??
yabancı gozuyle....butceye bu enflasyon ile ne kadar yuk gelır....memur ve işçiye verılecek zamla.....enflasyon farkıyla....zaten gıcır gıcır para verıyııı.....bankamatıkler yenı basım....
geçen haber koymuştum buraya...mayıs-haziran arasında 1 ayda 24 milyar TL para basılmış...paramız biterse yenisini basarız diyorlar sanırım...bu da bir çözüm tabii...
bunlar gerçekler ama borsa ayrı bir dünya...ekonomide işler berbat giderken burası pekala uçabilir veya işler çok iyi giderken anlamsız bir şekilde borsa düşebilir...
Kriz yok diyenin terlikle agzina agzina vurun :)
Borsa dusmuyormus kriz yokmusmus.
Tuik 16 diosa sen onu 36 olarak kabul et.
Faizin oralara cekilmesi lazim :drunk:
akp/ünal: erken seçim tartışmalarını doğru bulmuyoruz.gündemimizde erken seçim bulunmuyor - NTV
4-14 haziran arası basılan para 12 milyar yani emeklilere dağıtılan ikramiye kadar para basılmış o hafta emisyondaki artış tek başına %9 kusura denk geliyor
e şimdi lkurban var önümüzde bi 12 daha basarlar
sonra bi 12 bi 12 daha (necmettin batırel geldi aklıma:))
al sana hiper enflasyon
demekki kaynak mb sı matbaası imiş
Kimseye beş kuruş kazandırmamaya yemin etmişler. Piyasa allak bullak. Beşik gibi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
terste kalinca genelde piyasa sacmaliyor...bu süreç 3 ay gider sonra su akar yoluna gider.
Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2018 Haziran Ayında %39 Azaldı.
Otomobil Pazarı %38, Hafif Ticari Araç Pazarı %44 Azaldı.
Ticari araç pazarındaki daralma çok daha dikkat çekici. PMI verileri ile daha da bir anlam kazanıyor.
Ticaret yavaşlıyor.... yavaşlı.... yavaş...ya....
borsa için olumlu haberler bunlar..
Aylik enflasyon 15 uzerinde tuik kimi kandiriyor %2 3 ile
biatçi tüik devlet kurumu gibi olmak yerine parti kurumu gibi çalışıyor yıllardır..
Limon domates sogan patates aylik zam %60 uzeri enflasyon 2 :drunk:
İnce k.k ya kurultay teklif etmiş
önemli bir risk enflasyonun artma eğiliminin devam etmesi..seçim dolayısıyla ertelenen zamlar yansıtıldıkça her sektörde zincirleme etki yapacak. normalde yaz aylarında düşük olması beklenen enflasyon bu sene arttı, ve açıklanan rakam da aslında tam olarak yansıtmıyor.. enflasyon aylık bazda, özelliklE mutfak enflasyonu, çok daha fazla %2-3 rakamından..
yanlış rakamlar açıkçası benim duyduğum güveni azaltıyor.. üstelik para basmalarından mali disiplinin lafta olduğu da anlaşılıyor..
bu gidişle imf ye muhtaç olacaklar.. bakalım troller ve yandaş medya nasıl kıvıracak..
tüik rakamlarına inanmıyorum.. enflasyon şu anda bile en az %20.. mutfak enflasyonundan bahsetmiyorum, genel enflasyondan bahsediyorum.. hani içinde şemsiye, pinpon topu filan katılarak hesaplanan.. mutfak enflasyonu yıllık şu anda %25-30 mertebesinde..
enflasyonun %13-15 gibi rakamlarda kalacağını düşünerek hareket etmek yanlış olur.. özellikle dolar pozisyonu açısından.. zira realite %25-30 ise enflasyonda, bu mutlaka dolara etki edecektir yukarı yönlü..
katar emiri ile marmaris te tatil işi yattı. 300 odalı yeni yazlığın inşaatı bitmedi. Emir de kendine başka kanka buldu. Ne yapacağız bakalım.
Chp yi secime sokmayacak bir formul bulunmali
Erken genel secim 1 yila kalmaz
Bu dolar 10 enflasyon 100 de olsa bu akilsiz parti yine gider bir oy hdp yer der sag secmeni kacirir
Ekonomi sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi dimdik.
chp resmi olarak böyle bir açıklama yapmadı bildiğim kadarıyla.. yaptığını gösteren bir link var mı??
benim duyduğum bazı söylentiler, yani bazı tipler var, aslında hdp li olan tipler ama güçlü parti chp diye ona veriyorlar yılalrdır. bu kez ise gerçek düşüncelerini uyguladılar.. yani hdp ye verdiler.. marjinal sol yani.. gerçek chp li asla hdp ye vermez..
akp nin propagandasına kanmayalım.. evet chp nin yanlışları var.. ama bir iki kişinin davranış şekli chp ye mal edilmemeli.
esas oy geçişkenliği hdp ve akp arasında var.. yılalrdır birbirlerini desteklediler..güneydoğu gösteriyor oy oranları olarak bunu..
Ben yarın CHP mitingine AKParti bayrağıyla katılabilir miyim.
Ya da CHP mitingine HDP bayrağıyla,
Ya da HDP mitingine Türk bayrağıyla.
Alırlar mı alana? Soru bu?
Seçimlerde HDP bayrağının ne işi var CHP mitinginde ve "Demirtaş'a Özgürlük!" nidaları. Kim izin verdi?
Başkalarına suç atacağınıza suçu kendinizde arayın.
Ya da tam tersini yaparsan da olur. Yapmak sadece kazanmasını istediğim partiyi bırak seçimi öyle yap. %100 kazanırsın.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.