Iyi soyluyorsunda en son nzmn 1 lira olmus acip bak..gzt yi kim alir bu fiyatlardan..ytd..sallamadir..
Printable View
Iyi soyluyorsunda en son nzmn 1 lira olmus acip bak..gzt yi kim alir bu fiyatlardan..ytd..sallamadir..
rtl a yı 52 de kımler aldıysa, illaki bunuda alan olur yeterki tahtada hareket olsun yeterki çok süper bir haber göndersinler sen bile şaşarsın, ne bir liras,ı amaç bir lira olsa böyle manyak bi şekilde tahta sıkılırmı, amacıın bir lira oldunu burda bi daha söyleme, isteselerdi amaç 1 olsaydı elli sefer bir gider gelirdi niye yazıyomki siz bunları yeni borsacılara anlatın hava güzel biz bekliyoz sıkıntı yokk sadece olumsuz yazmayın milletlede uğraşmayın
Ihlasi baska hisselerle karistirdin..adi cik.is bunlarin...1 lira olmak isteseydi 10 senedir 1 lira olurdu bi kere..10 senedir bekleyenler var..keyfinden mi bekliyor..ytd
gazete ve ev aletlerinin işlem hacimler 5 milyonu geçmez bu da o fiyatttan alıcısı olmadığını gösteriyor
zaten toplanmış sahibini bulmuş katakulli çevirilmiş alan satan kalmamış ara ara gelene okutuyorlardır belki de
yarın şelale olur ihlas grubu durmuş saat gibidir günde 1 defa doğruyu gösterir gerisi hep yalan dolan
1 lira olacak diye diye milletin parasına çöktüler şu ortamda cebinizde nakit olsa fena mı olur du
ev arsa araba ucuz yollu alırdınız ihlas hep umut satar ney miş 1 tl olacak olsa ne olur geri dönüp reel bir yatırım yapmaya kalksanız yapamazsınız her şey ateş pahası krediler düştü fiyatlar arttı
iyi kardeşim 1 lira etmez, kötü bir hisse, kar yok, herşeye evet evet. Peki senin burda ne işin var sen onu söle bi ne işin var hergün kötülüyo amacın ne aldım beklıyom para benim hisse benim sevmiyosan peki senin burda işin ne amacınız neee şelalede olsa burdayız gölde nehirde
bende hep merak ederdim bu niye böyle oldu diye ıssız yerlerde takıldın ya başına bişey geldiyse demek :oleyo:.. yazık olmuş sana gerçi oralarda top kaçacak inşaat da yok :) topunu patlatsınlar .. hus911 buradan sana bişey çıkmaz abicim sen başka forumlara takıl :oleyo: engin ve okyanus aşırı bilgilerini oralarda paylaş biz türkiyeliyiz anlamıyoruz senin dilinden ve mizah anlayışından :oleyo: kültür farkı var aramızda :yahoo:.. https://www.youtube.com/watch?v=xUTLmCMQCQ4
beyler hus a ellesmeyın oda yazmasa kımse yazmıcak surda bırakın barı bıseyler sallasın bızede eglence oluyor sonucta .
her sıtede olumlu ve olumsuz yorumlar olur buraya bakıp al sat yapacak olan zaten yanmıstır buraya eglence amaclı bakıyorum maksat muhabbet kımseden etkılenmeden kendı akıl suzgecınızle degerlendırın. ytd.
Ağzın bal yesin kardeş Allah razı olsun laf dinlemiyorlar bir iki tane tip gelmiş milletin kafasını karıştırıyor hepsi Çomar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
değerli Hus911 kardeşim, bir nedenle kendini sorumlu tutarak burada yazdığın, insanları uyarıcı yöndeki yazılarına tamamen katılıyorum. sözde "ihlas" holding hisselerinin küçük yatırımcıya attıkları kazığı borsada hangi firma kendisine güvenip yatırım yapan küçük yatırımcıya atmıştır bilemiyorum. Burada ben de borsada bir dönem ihlas holdingin tahtasının kapanmasına şahit olmuş biri olarak bu sözde hisseyi almak isteyen olursa en azından hissenin geçmişine bir baksın diyorum. Bir dönem İhlas holding in borsada tahtasının neden kapandığını da bir araştırsın, şimdiye gelene kadar küçük yatırımcının parasını nasıl pula çevirmiş bir görsün ve kararını öyle versin. Buradaki trollere kalırsa isterler ki k.y. hisseyi alıp sonsuza kadar saklasın. kendileri de alıp satarak keselerini doldursunlar. burada olan her yatırımcının para kazanmak için bu hisse senedini aldığını hepimiz biliyoruz. hemen herkes ucuz ve erken kazanç peşinde, bunu da hepimiz biliyoruz. o zaman burada yapılacak en doğru şey alış satış konusunda küçük yatırımcıların birbirine yardımcı olmalarıdır. tabi bu insanları manüpüle ederek değil kendi şahsi düşüncelerimizi söyleyerek olacaktır. siz de bu bağlamda k.y. a fayda sağlayabilirseniz ben de mutlu olurum. tamamen kişisel kanaatlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün karanlık odaya 70-71 girdi, 71-72 çıktı yarın İçin olumlu değilmi sizce bence yayı iyice gerdiler ya ileri atacak yada elinde patlayacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kedi buraya gelecek :drunk:
Eskiden olduğu gibi millet düşmeye başladı hoş geldiniz dostlar... Ayağınız uğurlu gelir inşallah...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taktik belli fason bir iki borsa sitesinden haber uydur biraz hacim yaptir zaten ky atlar
bu siralar elinizde hisse var ise tavan dan yazin
giderse gider zaten 2 gun ust uste tavan yaptigi gorulmemistir
gerci son
tavan yaptigi gorulmedi
Hus emir eri, işini yapıyor... Yükseliş başlayınca zaten toz olacak...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurulduklari gunden bu yana dogru bir islerini
gormedim yalanlari ortaya cikana kadar elden cikaran kurtarir
bu hafta reklam yapacak haftaya mali cakacak
kanal istanbul yapilacak hem de sandiğimizdan daha hizli lakin ihlas grubunun burada hisse pazarlamaktan baska bir rolu olacak mi
taserona site belediyeye yolunu yaptirmaya benzemez o isler
hisse pazarlamaktan ziyade kendi kendine satış yaparak fiyatı aşağı çekenler varmış.hus bu durum senin tezi nin tersi değil mi.yukarı çekip pazarlamak bu şekilde olmasa gerek
https://i.hizliresim.com/vzkkUX.jpg
Bravo sn demokrat76 inşallah, hüsun ve diğerlerininde tasmalarını ellerinde tutanları tek tek spk bulur ve cezalandırır
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
dubaracı spek bıtarafını yırtmıs sonundada cezayı yemıs .
ulan ıhlas cokmu bısey bekledık senden su ıhlgm gıbı gıtseydın yeterdı be. hala 70 lerde kıç sallıyorsun ytd
Dun alım geldimi adam milyon lotları sikip tahtayı basıyordu bunların hisseyi götüreceği yok holding beklenti var mı ki
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Sikayetleri susturmak icin bu hakan dubaraciya
1 tl ceza vermisler asil aga babalari mali goturenler nerede ihlas madencilik holding ,halka arz fiyatina bakin simdiki fiyatina bakin bedellilere kim izin veriyor bu hissede kendi gazetesinde altin bulduk diye haber yapip hisse pazarlamasina kim izin veriyor
hisse baskilayarak nasil para kazanacak hisse talep olursa yukselir talep olan bir hisseyi nasil baskilayacaksin alim gelir elindekinide kaybedersin
bu adamin ceza almasi sacmalik
muco bu dubaracidan daha insafsiz
bir mahluk belki bu dubaraciyi bile tokatlamistir
hisse yi yukselten dubaraciymis
🤣🤣🤣🤣
muco dubaraciyida tokatladi
mucait gibi dusunelim piyasa nasil.tokatlanir
gazetende bir haber uydur : libyanin yeniden ihyasinda ihlas holdingle calisacaklar
uydur gitsin yalan dogru soran yok
hisseleri hacimlendir elini opene 1 tl den satarsin
haydi muco
4 temmuz da satış olmayacak
korona değil domuz gribi olanlardan bir daha çıkmıyor değil mi moruklar