bende hep merak ederdim bu niye böyle oldu diye ýssýz yerlerde takýldýn ya baþýna biþey geldiyse demek.. yazýk olmuþ sana gerçi oralarda top kaçacak inþaat da yok
topunu patlatsýnlar .. hus911 buradan sana biþey çýkmaz abicim sen baþka forumlara takýl
engin ve okyanus aþýrý bilgilerini oralarda paylaþ biz türkiyeliyiz anlamýyoruz senin dilinden ve mizah anlayýþýndan
kültür farký var aramýzda
.. https://www.youtube.com/watch?v=xUTLmCMQCQ4
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
deðerli Hus911 kardeþim, bir nedenle kendini sorumlu tutarak burada yazdýðýn, insanlarý uyarýcý yöndeki yazýlarýna tamamen katýlýyorum. sözde "ihlas" holding hisselerinin küçük yatýrýmcýya attýklarý kazýðý borsada hangi firma kendisine güvenip yatýrým yapan küçük yatýrýmcýya atmýþtýr bilemiyorum. Burada ben de borsada bir dönem ihlas holdingin tahtasýnýn kapanmasýna þahit olmuþ biri olarak bu sözde hisseyi almak isteyen olursa en azýndan hissenin geçmiþine bir baksýn diyorum. Bir dönem Ýhlas holding in borsada tahtasýnýn neden kapandýðýný da bir araþtýrsýn, þimdiye gelene kadar küçük yatýrýmcýnýn parasýný nasýl pula çevirmiþ bir görsün ve kararýný öyle versin. Buradaki trollere kalýrsa isterler ki k.y. hisseyi alýp sonsuza kadar saklasýn. kendileri de alýp satarak keselerini doldursunlar. burada olan her yatýrýmcýnýn para kazanmak için bu hisse senedini aldýðýný hepimiz biliyoruz. hemen herkes ucuz ve erken kazanç peþinde, bunu da hepimiz biliyoruz. o zaman burada yapýlacak en doðru þey alýþ satýþ konusunda küçük yatýrýmcýlarýn birbirine yardýmcý olmalarýdýr. tabi bu insanlarý manüpüle ederek deðil kendi þahsi düþüncelerimizi söyleyerek olacaktýr. siz de bu baðlamda k.y. a fayda saðlayabilirseniz ben de mutlu olurum. tamamen kiþisel kanaatlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri