Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by mercan Yazýyý Oku
    iyi kardeþim 1 lira etmez, kötü bir hisse, kar yok, herþeye evet evet. Peki senin burda ne iþin var sen onu söle bi ne iþin var hergün kötülüyo amacýn ne aldým beklýyom para benim hisse benim sevmiyosan peki senin burda iþin ne amacýnýz neee þelalede olsa burdayýz gölde nehirde
    hani korku filmlerinde ýssýz bir yere giderken kohne benzin istasyonundaki sallanan sandalyedeki bir ihtiyar adam vardir ya,o benim iste

2.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    hani korku filmlerinde ýssýz bir yere giderken kohne benzin istasyonundaki sallanan sandalyedeki bir ihtiyar adam vardir ya,o benim iste
    bende hep merak ederdim bu niye böyle oldu diye ýssýz yerlerde takýldýn ya baþýna biþey geldiyse demek .. yazýk olmuþ sana gerçi oralarda top kaçacak inþaat da yok topunu patlatsýnlar .. hus911 buradan sana biþey çýkmaz abicim sen baþka forumlara takýl engin ve okyanus aþýrý bilgilerini oralarda paylaþ biz türkiyeliyiz anlamýyoruz senin dilinden ve mizah anlayýþýndan kültür farký var aramýzda .. https://www.youtube.com/watch?v=xUTLmCMQCQ4
    sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Alýntý Originally Posted by erah24erzincan Yazýyý Oku
    bende hep merak ederdim bu niye böyle oldu diye ýssýz yerlerde takýldýn ya baþýna biþey geldiyse demek .. yazýk olmuþ sana gerçi oralarda top kaçacak inþaat da yok topunu patlatsýnlar .. hus911 buradan sana biþey çýkmaz abicim sen baþka forumlara takýl engin ve okyanus aþýrý bilgilerini oralarda paylaþ biz türkiyeliyiz anlamýyoruz senin dilinden ve mizah anlayýþýndan kültür farký var aramýzda .. https://www.youtube.com/watch?v=xUTLmCMQCQ4
    gulucuk falan yok
    saka degil metafor
    uyariyorum ben sadece ama dinleyene
    atese kosan pervanelere engel olamazsin
    malesef demir islanmaz deli uslanmaz

4.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    deðerli Hus911 kardeþim, bir nedenle kendini sorumlu tutarak burada yazdýðýn, insanlarý uyarýcý yöndeki yazýlarýna tamamen katýlýyorum. sözde "ihlas" holding hisselerinin küçük yatýrýmcýya attýklarý kazýðý borsada hangi firma kendisine güvenip yatýrým yapan küçük yatýrýmcýya atmýþtýr bilemiyorum. Burada ben de borsada bir dönem ihlas holdingin tahtasýnýn kapanmasýna þahit olmuþ biri olarak bu sözde hisseyi almak isteyen olursa en azýndan hissenin geçmiþine bir baksýn diyorum. Bir dönem Ýhlas holding in borsada tahtasýnýn neden kapandýðýný da bir araþtýrsýn, þimdiye gelene kadar küçük yatýrýmcýnýn parasýný nasýl pula çevirmiþ bir görsün ve kararýný öyle versin. Buradaki trollere kalýrsa isterler ki k.y. hisseyi alýp sonsuza kadar saklasýn. kendileri de alýp satarak keselerini doldursunlar. burada olan her yatýrýmcýnýn para kazanmak için bu hisse senedini aldýðýný hepimiz biliyoruz. hemen herkes ucuz ve erken kazanç peþinde, bunu da hepimiz biliyoruz. o zaman burada yapýlacak en doðru þey alýþ satýþ konusunda küçük yatýrýmcýlarýn birbirine yardýmcý olmalarýdýr. tabi bu insanlarý manüpüle ederek deðil kendi þahsi düþüncelerimizi söyleyerek olacaktýr. siz de bu baðlamda k.y. a fayda saðlayabilirseniz ben de mutlu olurum. tamamen kiþisel kanaatlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •