Printable View
EKaya sanırm artık yorum yapmıyor
Borsa İstanbul şirketlerinin 3 aylık finansal raporlarının KAP'ta son yayınlanma tarihleri yeniden belirlendi.
Son yayınlanma tarihi, konsolide olmayan finansal raporlar için 1 Haziran 2020, konsolide olanlar için 9 Haziran 2020 olacak. (Bankalar 15 Haziran 2020)
twitterdan
''1 varil petrol 42 galon
1 galon 3,79 litre
1 varil petrol 159 litre yapar
1 varil 23 usd ise
1 lt petrol 14,5 cent yapar o da 95 krş yapar.
1 lt su 2,25 Tl
Yani 1 lt su ile 2,2 lt petrol alıyorsun. ''
Erdoğan: Kurumlarımız uygulamaları sıkı bir şekilde takip ediyor
erdoğan: Herkesin gönüllü karantinada kalması çok önemli
erdoğan: Herkes evde kalırsa ek önlemlere gerek kalmaz
erdoğan: üretim ve ihracatın devam etmesi konusunda kararlıyız
Erdoğan: Kampanyayı devletimiz yürütüyor, devlet içinde devlet olmanın bir anlamı yoktur
UEFA, haziran ayında oynanması planlanan milli takım hazırlık maçlarını iptal etti
Erdoğan: "Biz tabii ki şu anda iktidar olarak gerekli uyarıyı yapmak zorundayız
Erdoğan:"Muhalefetin, ağzından çıkanı kulağının duyması lazım"
Erdoğan: "Milletimize kurallara riayet edeceği, ikazları harfiyen yerine getireceği hususunda da güveniyoruz."
Erdoğan:"Bizler milletimizin kapısını seçimden seçime çalanlardan asla olmadık, olmayacağız"
Albayrak: Adımlarımızı öncelikle dar gelirlilere yönelik attık
Albayrak: İşini, gelirini kaybeden vatandaşlarımızın sorunun çözmek için var gücümüzle çalışacağız
Albayrak: Esnafımız merak etmesin devletimiz esnafımızın yanında
Albayrak: O zamana kadar işsizlikle mücadele edeceğiz, vatandaşlarımızı güçlü tutacağız, üretim altyapımızı ayakta tutacağız, sanayimizi canlı tutacağız
Albayrak: Yol haritamızda önceliğimiz vatandaşlarının gelirleri korunması ve kayıplarının telafi edilmesi
Albayrak: Nakdi yardım miktarının artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor
Sağlık bakanı koca, bilim kurulu toplantısının ardından saat 19.10'da basın açıklaması yapacak-ntv
Bugün İŞKUR kuyruğu
https://scontent.fist11-1.fna.fbcdn....bf&oe=5EA8A9FE
:vk::vk::vk:
Koy koy bitmiyor.
20 ila 40 gün arası olmalı 6 aylık ve 12 aylık dahil diyoruz yaptığına bak SPK
Bari 2 sene sonra açıklıyaymışlar.
Temettü yerine onlarda ortaklarından para istesin.
%2 den fazla ortak olanlardan alınmasın kanun teklifi verin.
ÜLKEM de daha neler göreceğim bakayım.
Kayıp kaçak bedeli,okuma bedeli vb yasai
hesap işletim bedeli yasal
Hastaneler ve ilaçlar paralı
Vergilerin haddi yok
Tüm dünya vatandaşına para adağıttırken bizimki yardım kampanyası yaptı ve gerekli yerlere gideceğide belli değil.
Bari bilançolar zamanında açıklanaydı.Bilançoyudamı hesaplıyamıyoruz?Yoksa elemanmı kalmadı.
‘Erdoğan halifedir’ diyen o isim artık deist!
Geçmişte “Erdoğan'ı halife olarak tanıyor ve biat ediyorum” açıklamasıyla gündeme gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun strateji danışmanı Atılgan Bayar, deist olduğunu ilan etti. Bayar bu değişimin nedenini ise Nevşin Mengü'ye anlattı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...deist-5717602/
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 150 TL’lik yardım kolisi uygulaması ciddi tepki çekmişti. Gaziantep Belediyesi tarafından açılan yardım kampanyasında ise 1 kolinin 200 TL olduğu ortaya çıktı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/g...tl-273645h.htm
Aynen,şubatta İstanbula gittim 20 gün kaldım,durumu bildiğimden dezenkfteli gezdim,çoğu taxsiye bindim,taksicilerin çoğu uzuncu sevici,onları uyardım,yok abem be o palayra dedi inanma,:seyt:,aldı şimdi b...nı,üstelik çok borç var,hep bunu sevdiğiniz yaptı cebe indirdi,üke tamtakır dedim,yok abem onada inanma,görmüyonmu ortalığı para kaynıyor:seyt:.yine mına...İşte ülkemizim durumu bu,yılmadan bütün sosyal medyaya yazdım,2018 ve 2020 üstünde durdum,çünkü bendeki bilgiler sağlam,araştımacı insan herşeyi bilir,şu anda ülkeyi yakan HACILAR,şimdi osturdu acı,acı kokusu herkesi zehirledi,olay aralıkta başladı ocakta yayıldı,mutasyon geçiren her türlü unsurdan korkacaksın,nalet çok kötü şey,çoğu 1.5 metr,bazıları 8 metre diyor bulaşma alanı olrak,yok asılı kalıyormuş,yok kalmazmış yere düşermiş,tek virüs etkisizmiş,100,1000 bulaşıcıymış,1 enfekte virüs toplumda 59.000 kişiye yayılırmış,yok öyle değilmiş vs uzuyor...TESBİTİM ŞU,ŞU ANDA DÜNYADA YETERLİ DENEYİM BİLİM ADAMI YOK,BİZDE İSE HİÇ YOK...ESKİDEN GERÇEK BİLİM ADAMLARI VARMIŞ DEMEK,üstelik araştırma alanı kıt,ozamanın şartlarında bile aşıları bulmuşlar,konuyu dine getireceğim yine yöneticiler afaroz edecek sebep bana göre bilimde geri kalmamız din,bunun başka izahı yok.İnsan zaten formlanmış,evrim geçirmiş mutasyona maruz kalmış bir varlık,beyin kapasitesini yükselten beyin takımları azınlıkta,olay bundan ibaret:wave:
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
02/04/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere
Benzinde 8 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Ne guzel konusuyor...
Bir sekreter fikrasi aklima geldi ama...onu bile yazmaya korkuyorum...TCK falan [emoji3061]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
UEFA , tüm organizasyonlarını bir sonraki duyuruya kadar erteledi
Ben de bagis yapmaya karar verdim.
Son bir yilda tl mevduatimdan aldigim reel faizin tamamini bagislayacagim...zaten haram bi sey!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Virüs salgınıyla uğraşırken siyasi hastalık üretmeye ara vermeyenler olması üzücüdür."
EPGİS: 02/04/2020 itibarıyla LPG Oto gaz’da 95 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir
Kamu Bankaları Çarşamba Günü Türk Lirasını Desteklemek İçin $1.5 ile $2 milyar Sattı.
Kaynak: Bloomberg
Dow 30 21.215,41 21.487,24 21.022,02 -701,75 /-3,20%
S&P 500 VIX 54,99 60,59 52,76 +1,45 / +2,71%...54-60 üstüne çıkışı tehlikeli,ama hala 2008 krizi fiatlarında.
Bovespa 70.619,63 73.010,78 69.635,15 -2400,13 / -3,29%
DAX 9.539,50 9.685,00 9.499,25 -396,34 / -3,99%
Ve biz
BİST 100 89.085,13 90.399,16 87.888,61 -558,58 / -0,62%
Güya biz onlardan ayrıştık,sebebi sanırım bankalar değil küçük ve orta ölçekli kağıtlara destek gelmesi,çoğunun tavan çekmesi,bankalar bugün aut,diğerleri in.
Sığ kağıtlar yukarı çekildi. Neredeyse korona yararlı diyecek gafiller. Öküz tren geçerken dikatce bakar. Tren uzaklaşınca ürker.😁 Aman ha dikkat.
İtalya'da Kovid-19 salgınından ölenlerin sayısı son 24 saatte 727 artarak 13 bin 155’e yükseldi
Ortamı görüyorsunuz bizde bu virüs durumu daha yeni daha çok su götürür bu piyasa bana göre , bu yüzden ben almaktan yana değilim , ara ara gözüme çarpan uzun suredir takip ettiğin bazı hisselerle ilgili al sat yaptım ama çok alma taraftarı değilim.. 83 binden almayayım da işler toparlanırsın 93 binden alayım daha iyi :yes: Biz ky için bu piyasa tehlikeli geliyor ama tabii ki herkes kendi kararını verir bu benim fikrim
ABD / New York’da vaka sayısı 83712 ölü sayısı 1941
Yeni tip koronavirus sebebiyle dünya genelindeki vaka sayısı 900 bine ulaştı
New York Valisi Cuomo: ‘Eyalette Corona virüsü vakaları sayısı bir gün içinde 75 bin 795’ten 83 bin 712’ye yükseldi’
Yaziklar olsun size
https://twitter.com/ATuncayOzkan/sta...55842406318081
Çapa Tıp Fakültesi dahiliye profesörü Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.