Erdoğan:"Bizler milletimizin kapısını seçimden seçime çalanlardan asla olmadık, olmayacağız"
Erdoğan:"Bizler milletimizin kapısını seçimden seçime çalanlardan asla olmadık, olmayacağız"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Adımlarımızı öncelikle dar gelirlilere yönelik attık
Albayrak: İşini, gelirini kaybeden vatandaşlarımızın sorunun çözmek için var gücümüzle çalışacağız
Albayrak: Esnafımız merak etmesin devletimiz esnafımızın yanında
Albayrak: O zamana kadar işsizlikle mücadele edeceğiz, vatandaşlarımızı güçlü tutacağız, üretim altyapımızı ayakta tutacağız, sanayimizi canlı tutacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Albayrak: Yol haritamızda önceliğimiz vatandaşlarının gelirleri korunması ve kayıplarının telafi edilmesi
Albayrak: Nakdi yardım miktarının artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor
Sağlık bakanı koca, bilim kurulu toplantısının ardından saat 19.10'da basın açıklaması yapacak-ntv
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bugün İŞKUR kuyruğu
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Koy koy bitmiyor.
20 ila 40 gün arası olmalı 6 aylık ve 12 aylık dahil diyoruz yaptığına bak SPK
Bari 2 sene sonra açıklıyaymışlar.
Temettü yerine onlarda ortaklarından para istesin.
%2 den fazla ortak olanlardan alınmasın kanun teklifi verin.
ÜLKEM de daha neler göreceğim bakayım.
Kayıp kaçak bedeli,okuma bedeli vb yasai
hesap işletim bedeli yasal
Hastaneler ve ilaçlar paralı
Vergilerin haddi yok
Tüm dünya vatandaşına para adağıttırken bizimki yardım kampanyası yaptı ve gerekli yerlere gideceğide belli değil.
Bari bilançolar zamanında açıklanaydı.Bilançoyudamı hesaplıyamıyoruz?Yoksa elemanmı kalmadı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri