Erdoðan:"Bizler milletimizin kapýsýný seçimden seçime çalanlardan asla olmadýk, olmayacaðýz"
Erdoðan:"Bizler milletimizin kapýsýný seçimden seçime çalanlardan asla olmadýk, olmayacaðýz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Adýmlarýmýzý öncelikle dar gelirlilere yönelik attýk
Albayrak: Ýþini, gelirini kaybeden vatandaþlarýmýzýn sorunun çözmek için var gücümüzle çalýþacaðýz
Albayrak: Esnafýmýz merak etmesin devletimiz esnafýmýzýn yanýnda
Albayrak: O zamana kadar iþsizlikle mücadele edeceðiz, vatandaþlarýmýzý güçlü tutacaðýz, üretim altyapýmýzý ayakta tutacaðýz, sanayimizi canlý tutacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Albayrak: Yol haritamýzda önceliðimiz vatandaþlarýnýn gelirleri korunmasý ve kayýplarýnýn telafi edilmesi
Albayrak: Nakdi yardým miktarýnýn artýrmaya yönelik çalýþmalarýmýz devam ediyor
Saðlýk bakaný koca, bilim kurulu toplantýsýnýn ardýndan saat 19.10'da basýn açýklamasý yapacak-ntv
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bugün ÝÞKUR kuyruðu
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Koy koy bitmiyor.
20 ila 40 gün arasý olmalý 6 aylýk ve 12 aylýk dahil diyoruz yaptýðýna bak SPK
Bari 2 sene sonra açýklýyaymýþlar.
Temettü yerine onlarda ortaklarýndan para istesin.
%2 den fazla ortak olanlardan alýnmasýn kanun teklifi verin.
ÜLKEM de daha neler göreceðim bakayým.
Kayýp kaçak bedeli,okuma bedeli vb yasai
hesap iþletim bedeli yasal
Hastaneler ve ilaçlar paralý
Vergilerin haddi yok
Tüm dünya vatandaþýna para adaðýttýrken bizimki yardým kampanyasý yaptý ve gerekli yerlere gideceðide belli deðil.
Bari bilançolar zamanýnda açýklanaydý.Bilançoyudamý hesaplýyamýyoruz?Yoksa elemanmý kalmadý.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri