Ben 4te 1 ini konyaya koydum 2 hafta önce. Keşke tamamını koyaydım lanet hisse
Printable View
Ben 4te 1 ini konyaya koydum 2 hafta önce. Keşke tamamını koyaydım lanet hisse
3.21 seviyesının kırılması halınde,günlükte olası destekler. 3.10 - 05 - 02 2.92.. 3.34 üzeri güzel ve güvenli..
uzun ince bir yol çingene yolu uzatıyor : kendisi bilir
bekliyoruz::kahkah:
Hissede olan yatırımcıların büyük çogunlugunun eli tetikte, bu kağıdın yukarı gideceğinden umudu yok. Herkes yukardan satayım, düşükten alayım derdinde.Bu yüzden bu günlerde endeks hareketleri, hisse fiyatını çok etkiliyor. üst ve alt limitler zorlanıyor. Emin olun endeks düşmeye başladığında en önde yine polhoşşş gidecek.kağıda bu ayın başında : yukarı yönlü %17 pozisyon açmışlar,zaten bunun çogunu aldı. şimdi eller tetikte. Bu yazdıklarımı bir yere not alın hep beraber izleyelim.ytd
Benim icin suan sıkıntı hafta sonu sosyal medyada sirketin dikkat cekmesi ve teknik olarak yukari hedeflerin ortada ucusmasi sahsen asagida yukarida hedef verene karsiyim :))
Ben teknik safsatasina inanmiyorum
Bende size o gunlerde sunu demistim
Benim icin degisen birsey yok maliyetim bir kac islem ile 2.62 in %5 altina insede buyuk resimde herseyi kacirdik dolar bazinda zarardayiz .ilk genel kurulu ip ile cekiyorum. Ansizin pendik veya poliport hakkinda bir gelisme olursa hissede olurum insallah.
Karadereli53, kararlar genel kuruldan çıkmaz. Kararlar yönetim kurulundan çıkar, genel kurulda onaylanır. Yönetim kuruluda istedikleri zaman toplanır. Siz genel kurulunu beklerseniz geç kalırsınız. Hemen yarın Polho edinin. Yanlış yönlendiriyorsam pişman olursun. Hemen yarın Polho al.ytd
Ustad gk veya yk ile cikabilecek kararlari cok iyi biliyorum.demek istedigim gk ya katilim hakkimizin olmasi ve bu yuzden iple cekiyorum. Kim ne yazarsa yazsin bildigimi okudugumdan ayakli borsadan beri bu piyasada ayaktayim :)) merak etmeyin hic bir oneri yatirim tavsiyesi olmaz :)
Günaydın polhoşş magdurları. Polhoşş bugün tezgahı 3.27 kurdu.3.27 kale oldu. Deyyyttt 3.27 geçemezsiniz diyorlar.ytd
biri çok kızdı.Deytt ulan başlarım kalenize dedi ve kalenin duvarlarına dayandı.ytd
3.27 direnç göstermelikmiş, 3.30 Estergon çıktı. Urbana ihtiyaç var. ytd.
Dolar ve borsa karşısında inişe devam...
Hırsizın önde gidenleri borsanın satış yemesini bekliyorlar ele vermek için net.
Bu rallide bu uyuz senette fena yakalandik ne teknik ne temel işliyor..soyguncu ne derse o oluyor sıksın bakalım sıkabildiği kadar eninde sonunda patlayacaklar kutusunu
Sayın polisancı kardeşler bir sorun olacak
Borsada polisan yatırımım yok lakin
Bu istanbul pendik yayalar ramazanoğlu mahallesi diye bir yer var giymedim görmedim ama dedemden 1 dönüm civarı bir arsa kaldı yıllardır vergisi ödüyorum,
Dedem babasına kızıp memleketen istanbula göçtüğünde 3-5 altına alıp orada bir kaç yıl koyun otlatmış.. bir arada polisan diye bir fabrikada bekçilik yapmış.
O polisan bu polisan mıdır bilmiyorum..
Vergisi verdik hep imarda yokmuş idi..
yurtdışında yaşıyorum tebligat gelmiş..
İmar onaylandı babından bir şeyler yazıyor
Birde nerden buldularsa telefonumu emlakcılar arayıp mesaj atıp duruyor. Dop yapı mı dik yapı mı oradan bir sürü vatandaşın mesajı var.. Noluyor anlamıyorum. Uzaktanda olsa deniz görürmüş ancak şimdilerde dev yapılardan görünmez herhalde.
Internettede şöyle aşağıdaki linkte bölge ile ilgili bir haber var...
Dedemden iyi bir şey kalmış olabilir mi?
https://m.pendik.bel.tr/haber/detay/...mar-uygulamasi
Bölgeye üniversite hastane otel rezıdanlar avm felan yapılacak diye bir söylentide varmış..
Nedir bu işin aslı astarı?
Polisan holding arsaları değerleme raporuna baktım..
Ada pafta parsel bilgileri aynı.
Ramazanoğlu 1. Bölge polisan arsalarıymış..
Neyse polho 175 dönüm istanbul pendik arsalarınıza gelen imar hayırlı olsun...!
Bol kazançlar dilerim.
https://m.pendik.bel.tr/haber/detay/...mar-uygulamasi
Haber 3 kasım tarihli :/
Askidan inis yeni.bu ay basi birde soyle birsey var ada pafta parsel no lara hakim olup ustune bunlari bulmak hafta sonu cbs pendik ten o kadar inceledim su bilgiye ulasamadim.eger bekledigimiz revize imar plani buysa niye haberimiz olmadi sirketi yarin ariyorum.
Egerki bu beklenen rezive imar plani ise bunu aciklamasi gerek cunku en son kap aciklamasinda revize imar planlari beklenmektedir diye aciklama yaptilar.deep dive yapan yatirimcisi bile konuya hakim olamazken normal bir yatirimci nasil bilgi sahibi olsun.hala emin degilim bekledigimiz imar planlari ve bize isabet edenler bunlarmi sirketi arayip cevap almadan rahat yok bana eee 7 yildir uyumus bir olay gercekten sona geliyormu hakli olarak hala inanmakta zorlaniyorum kismet
Acemsah adli kisi ortaya bir twittler atti,imar projesi aciklanmis gibi.sonrada burdaki arkadaslara imar icin soru soruyor.ortaligi karistirdi sadece.
Ahhhh kamil abim nerdesin gel de iki tokatla bizi yaw. Açıkçası 3 kasımda çıkan bir imarın haberi nasıl gelmez bu zamana kadar zerre anlamadım ben de. İllaki bi yerlerden duyulur çıkar diye düşünüyordum. Ona bakarsanız geçen sene ben de şunu söylemiştim ve kamil abi dahil bu soruyu kimse cevaplayamamıştı. Bu pendik olayı madem bu kadar öenmliydi, neden ilk 2015 şubatta dapla anlaşıldığında kağıt 1 sene hareket etmedi? Anca kansai satışı olunca harekete geçti
Polho twiterde bende gordum bu haberi,sonra twittlerin kalktigini gordum.acemsahin twittlerine bakamiyorum simdi.varken neden yok oldu twittler,ben bunu soruyorum.
imar olmayan yere istediğiniz kadar anlaşma yapın hiç birşey ifade etmez yıllarca proje yapamadan kagıt üstünde varlık kalır.yanılmıyorsam bir önceki inşaat şirketi imar izni almadan yapı diktiği için anlaşma fesh edildi davalık olundu ve bu dava yıllarca sürdü sonunda şirket lehine sonuçlandı .
eger bu ayın basında askıdan inen ve kabul edilen veya kabul aşamasında olan bu imar planları bizim şirketin bahsettiği revize imar planları beklenmektedir dedikleri planlarsa şirketin açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum 2015 ten beri proje aşamasına geçmesine mani olan imar planları düzelecek ve şirket bunu açıklamayacak kabul edilebilir degil.
Ortalığı karıştırdığım yok;
Bazı görselleri burada paylaşamadığım için twitterden verdim gören gördükten sonrada kaldırdım.
Polho ile bir alakam yok. Dededen kalma yanında minik bir arsam var.
Paylaştığım şey ise son derece net
Pendik belediyesinden imar gecmiş ve istanbul belediyesi meclisinde de imar planları onaylanmış..
Pendik belediye başkanı acıklama bile yapıp imarın onaylanması hakkında müjdesini vermiş.
Proje devasa bir proje olup projenin finansmanı içinde
Dap yapı halka arz olmakta ki taslak izahname garanti yatırımda yayımlanmış..
Umarım ki bol kazançlarınız olurda benim borsadaki yatırımım olan Adel kalemciliğe de bakarsınız kazandıklarınızla.
Her şey gönlünüzce olsun..
Bol kazanclar dılerım.
anlık dolar hesabına göre, endeks 320, polhoşş 9.60 olursa , fifti fifti. ytd
Tahtaya kim yön veriyorsa,bunların yoğurt yemesi farklı. kademeleri hızlı şekilde alıp, aşağı doğru satıyorlar.ytd
Şimdi sıra 3.31 geldi. ytd
Bist bi düzeltmeye girsin 3 alrinda alacak solugu kimse hayele kapilmasin bunlarin zamani çok sizin olmayabilir.
alış kademelerini doldurup güven sağlamaya çalışıyorlar. aktif kademeden satabildiği kadar satıp, kalanını alt kademeye verip bir alt kademeye geçiyorlar.ytd
Biraz heyacan yaptırdı ama, dünkü yere geri geldi...ytd