Sayfa 227/615 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
Arama sonucu : 4918 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    O yorum, hükümet bi şey denemeden önceydi. Dolar 14 çıkınca. Polho da fırsatı değerlendirdiler. 2.77 dursaydı çok komik bi durum olurdu. Bu yorumun doğruluğunu endeks aşağı kirdiginda anlarsın.ytd
    Bende size o gunlerde sunu demistim
     Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    treni kaçıranlar yani dolar,konut,araba vs yani nakitte faizde kalanlar emin ol harıl harıl karalar baglayarak düşünüyor allah razı olsun 2016 da japonlara sadece boya kısmının yuzde 50 sini 113 milyon usd( üstüne yatırım yeni fab yapıldı ) fiyatına satıp şimdi 200 milyon usd üzerinden herşeyiyle bize sunanlar var yoksa cidden çıldırmamak elde degildi.
    Benim icin degisen birsey yok maliyetim bir kac islem ile 2.62 in %5 altina insede buyuk resimde herseyi kacirdik dolar bazinda zarardayiz .ilk genel kurulu ip ile cekiyorum. Ansizin pendik veya poliport hakkinda bir gelisme olursa hissede olurum insallah.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

2.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Bende size o gunlerde sunu demistim

Benim icin degisen birsey yok maliyetim bir kac islem ile 2.62 in %5 altina insede buyuk resimde herseyi kacirdik dolar bazinda zarardayiz .ilk genel kurulu ip ile cekiyorum. Ansizin pendik veya poliport hakkinda bir gelisme olursa hissede olurum insallah.
    Karadereli53, kararlar genel kuruldan çıkmaz. Kararlar yönetim kurulundan çıkar, genel kurulda onaylanır. Yönetim kuruluda istedikleri zaman toplanır. Siz genel kurulunu beklerseniz geç kalırsınız. Hemen yarın Polho edinin. Yanlış yönlendiriyorsam pişman olursun. Hemen yarın Polho al.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Karadereli53, kararlar genel kuruldan çıkmaz. Kararlar yönetim kurulundan çıkar, genel kurulda onaylanır. Yönetim kuruluda istedikleri zaman toplanır. Siz genel kurulunu beklerseniz geç kalırsınız. Hemen yarın Polho edinin. Yanlış yönlendiriyorsam pişman olursun. Hemen yarın Polho al.ytd
    Ustad gk veya yk ile cikabilecek kararlari cok iyi biliyorum.demek istedigim gk ya katilim hakkimizin olmasi ve bu yuzden iple cekiyorum. Kim ne yazarsa yazsin bildigimi okudugumdan ayakli borsadan beri bu piyasada ayaktayim ) merak etmeyin hic bir oneri yatirim tavsiyesi olmaz
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

4. Günaydın polhoşş magdurları. Polhoşş bugün tezgahı 3.27 kurdu.3.27 kale oldu. Deyyyttt 3.27 geçemezsiniz diyorlar.ytd

5. biri çok kızdı.Deytt ulan başlarım kalenize dedi ve kalenin duvarlarına dayandı.ytd

6. 3.27 direnç göstermelikmiş, 3.30 Estergon çıktı. Urbana ihtiyaç var. ytd.

7. Dolar ve borsa karşısında inişe devam...

8.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Dolar ve borsa karşısında inişe devam...
    Asıl borsaya satış gelsin ozaman görecez inişi hissemi değilmi anlayacak herkes şu an çok atlayan var.

Sayfa 227/615 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •