Sayın Crux süper bir yorum aynen bende öyle düşünüyorum şimdi bu noktada demekki sorun patron değilmiş onu gördük şimdi yüzde 300 bedelsiz açıklayacak sonra tek tavanda kalacak el freni çekti birileri yazıklar haram olsun borsa tarihinde böyle düşük sermaye bedelsiz ve üstüne temettü açıklayacak ta böyle ya Jants nerelere gitti milyar dolar piy değere taşıdı bedelsiz akablnde şimdi patron çok sempatik biri bir arkadaşım anlattı toplantı bitince muhabbet açılıyor maddi duran varlık güncellenmesi hakkında notumuzu aldık diyor napsin adam daha iki sene önce de en az Alsancak limanından daha değerli demişti yanş 1.275 milyar dolar dan fazla demeye ya daha napsin şimdi arkadaşım katılan anlatıyor bşr katılımcı sizce ne kadar eder bu tesisler diye soruyor patron yşne Alsancak limanı örnek veriyor kıyaslama vs ben söyleyemem diyor katılımcı arkadaş soruyor yani 2 milyar dolar mı demek istiyorsunuz diyor patron ben demiyorum veriler tablo ortada demeye getiriyor yani patron un gözünde en az 2 milyar dolar ki blzde öyle düşünüyoruz ama sorun patron da değil kendisine sonsuz teşekkürler çok sempatik bir insan adam gibi adam katılanlar anlatıyor hele toplantısı bitince samimi cevapları helal olsun valla sorun bu milyar dolarlık limanı okuyamayan borsa analistleri spekülatör ler yatırımcılar ar ge ekipleri sorun finanansal okur yazarlıktan uzak aracı kurum analistler ya nasıl olurda olası değeri 2 milyar dolar emsaller ortada bu kadar kolay analiz göremezler ar ge ekipleri analiz yapamıyor ise patrona sorsun kaç milyar dolar eder diye