Sayfa 225/906 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili aslanselim hocam bu tahtacı çok farklı bence de maldan çıkmadan günübirlik çorba parası da çıkartarak gel gitlerle hem oyalayacak hem zaman uzun 2 ayda ancak sermaye artışı kesinleşir patron da çok agırdan alan bir kişi bu yüzden sabırla beklemek en iyisi tabi al sat becerisi olan için kazançlar da elde edilir bir kısmıyla ben 220 lerden alıp 235-236 larda verip geçen hafta tüm hisseleri 2550 endeksde boşatmıştım endeks çok sıkışmıştı dün kap haberi de düşmedigi için inanamadım ve alış yapmamıştım ilk defa 247 lerden giriş yaptım yoksa trend dibini bekliyordum bu sefer yukardan almak zorunda bıraktı.
    Hayırlı olsun üstadım.
    Ben aynı bildiğin gibi pandemi başından aldığımdan beri satmadan bekliyorum.
    Al satlarla yıllar önce sermayeyi tükettiğim için aynı hataya düşmek istemedim.

Yâ sabur deyip düşündüğüm hedefe gelince bana çektiren tahtacının kucağına büyütmesi için bırakacağım.[emoji23]

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Dun ilk defa duzeltilmis logaritmik usd grafiginde dusen kirilimi olmustu. Bu sabah ise devre kesicinin aktif olmasina kadar asagiya sert basisla fitille de olsa pull back yaptirdi. Tahtaci psikopat ama yapiyor bu sporu Kesinlikle YTD.
    https://i.hizliresim.com/mwfxohh.PNG

https://i.hizliresim.com/8m1ed8i.PNG

3. İleride %300 bedelsiz %300 bedelli verme olabilir mi? Olursa bu bedelsiz bölünme üzerinden belirli bir süre geçmesi gerekir mi?Böyle bir karar hisse üzerinde nasıl sonuç doğurur? Teknik bilgisi olan cevaplandırabilir mi?

CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yatırımcısını sevmeyen patron,bir kerede şaşırt dedik ama değişmemişsin

10 yıllardır bekleyen patronun %300 bedelsiz vermesi önemli bir değişim arkadaşlar.

Geldi geçti demeyin.

Yıllardır böyle bir şey yapmamıştı.

O nedenle bırakalım yıl boyu gelişmeleri izleyelim.

Bolca gelişme olacak gibi görünüyor.

Sabretmek önemli…

Asla ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Tüm EGEGÜB hissedaşların Ramazan bayramını tebrik eder, hayırlı ve bereketli bir yıl dilerim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Cumleten Ramazan Bayramimiz mubarek olsun.

8. Herkesin mübarek ramazan bayramını kutlarım.
    Bayram küskünlerin bitirdiği bir gündür.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 225/906 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •