duyarlılığın için teşekkürler dostum .sağolasın.
Printable View
spotlar taban değil vadeliler taban...
eee kim kime uyacak...
https://i.hizliresim.com/jx3q9kw.jpg
resmen söyledi borsadaki bazı hisseler ve portföy hisselerinizde zirveden %50 düşüş kesin bekleniyor dedi.
zirvesinde %35 gerilemişti , stop yaptım % 6 zirveden aşağıda...çoğunlukla banka bu sabah yeniden dibi görmeden aldım . neden alıyorsunuz riski haber vereyim size % 15-20 daha gevşeyebilir, gevşemesini analistler bekliyor dediler.
ŞAKA YAPMIYORUM kurumu çok severim güzel aracı kurumdur 2 senedir çalışırım , kalitelidir hizmetleri ve tacirler seviyesinde sağlam kurum batacak kurum değil 16 senelik aracı kurum
resesyon ve fedin 1.00 faiz artışı şoku ile borsamıda %15 şok 2800 geri çekilmeden korkup müşterilerini koruma refleksi ile aradıklarını düşünmekteyim. kötü bir amaçları neden olsun.
bist 100 2800 geri çekilme ihtimali %30-50 resmen kumar oynuyoruz , spotta 1:1 kaldıraçla hisse tutanlar dahil....bu açıdan viop ve spot kredili zaten hiç oynamazdım asla 3 ay 1 gram kredili işlem bile açmayacağım, hedge amacı hariçtir.
Spotta Uzun vadeci olduğumdan en kötüye de hazırım ok ve beklerim, olabilir ve tehlikeyi de tınlamıyorum ama %20 düşüş riski çok yüksek belki de %25-49 dur katılıyorum ben de
sizce short endeks kontrat mı açsam hedge amaçlı arkadaşlar
Bunu söyleyen kurum çalışanına sormak lazım, o analistler bankalar için hangi fiyatları hedef olarak göstermişti acaba, Vakıfbank için en iyimser tahmin 6.5 civarı en kötümseri 2.5 civarıydı hisse 15.66 gördü şuan 10.54 tabanda, onların verdikleri hedefe gelmesi için kaç taban daha gerekiyor :)
Bu arada çalıştığım aracı kurumla 4 yıldır bir kaç kez ciddi sorunlar yaşadım, ama hala aynı kurumla devam ediyorum onlar beni ben onları artık tanıyorum, kimse kimsenin damarına basmıyor...
dax burda duracakmı durmayacak mı işte bütün mesele bu...
https://i.hizliresim.com/8pq84om.jpg
Buradan yüzde 15-20 borsa gevşeyecek sözüne inanan varsa elimde satılık kelepir boğaz manzaralı köprü var uygun fiyata veriyorum bilginiz olsun.
Henüz dönüş emaresi yok ralli tüm hızıyla devam ediyor şimdilik net bir dönüş emaresi yokken nasıl böyle hedefler veriyorlar aracı kurumlar, akıl alır gibi değil
Borsalarda genel bir düşüş bekliyoruz demek ayrı bir şey telefonla arayıp abi %15 daha düşecek elindekileri sat demek başka bir şey. Kurum çalışanı arkadaş bunu bu kadar kesin bir dille söyleyebiliyorsa gitsin VIOP'tan ölümüne short bassın paraya paraya demez.
Ben boynuzlumun ekimvadesini 6.85 - 7 arası topladım geri.
Düşerse ekime kadar!
Otuz endeks bir dalış daha yaparsa mükemmel kısa vadeli alım fırsatı olacak. Eski rakamlarla 375-76 bin civarları..
Bir analizde ben yapayım PIST 100 için yukarda 3550 aşağıda 3150-3200 bandı aralığında 14 -16 işlem günü testere diyorum .
Dow 200 günlük ortalama altında kapanışlara başlarsa analiz çöp olur.
akçay bankalar toplu olduğu için anlaşarak zıplattılar döt atan Ak tan sabancı oldu o satış işaret fişeği idi KAÇIN demekdi.Ustalar yorumlamalarında 8 milyondan ne olacak ki yazmıştı ogun:)
krdmd tahtasıda bir nevi patron ve badem spor ağırlıklı tahtadır onuda yukarı yapıştırdılar son dönem EREGL tahtasında bunu yapamadılar çünkü gerçek bir yabancı var o ne yaptı krdmd kuyruğuna takıldı.Şimdi badem oyununda yeni değişiklikler oldu banka hareketinden sonra toplu endeks ağırlığı olan tahtalarda bu hareketler hikayesine göre olabilir , şimdi onları bulmak gerek düzeltmeden sonra
Bulut bu analizine tamamen katılıyorum.:bravo:
https://www.tradingview.com/x/juiAHJ3L/
Grafta da rakamlar aynı, Dow 200 günlük altı mı 200 haftalık altı mı
Vobcu kardeşlerim ne yapacaksınız siz ereğliyi siz :)))
boşverin long short vuruşun iştee
ereğli dillerden düşmediği için gözde oluyoruz nazar değdiriyonuz ama
Ereğli benle çıkıyor sevgilisi var bulaşmayın :))))))
Hadi içimden geldi bir analizde bugun için yapayım,biraz erken olabilir 14.00 barını görüp yapmak isterdim ama özelden düşüncem sorulmuş buradan düşüncemi belirtteyim.
pıst 100 de bankalar önderliğinde %2-2.5 arası bir yukarı hareket beklentim mevcut kapanış rakamımda 3396 :)
poyraz tabii ki, kuzeyden güneye doğru esiyor her daim
fed ilk martta mı nisan da mı ne arttırdıydıi sonra devam etti her toplantıda, oysa marttan beri endeks yüzde 100+ ralli yaptı, andavallı tayfa hala -fed faiz arttıracak borsalar duman olacak diye bekleşiyor.. hele despo ocak-şubatta kötü havalarda -hele bi fed arttırsın görürsünüz siz o zaman diye heyheyleniyordu buralarda :yahoo:
Rusya mb yarım puan faiz düşürmüş önümüzdeki hafta sıra bizde o vakit. Faiz düşünce Pist ne olur siz bildiniz onu …..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaw dur 2022 için 3 ay var daha kim öle kim kala :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasaya gıcır gıcır yepisyeni jetonlar attım. Bakalım yine zopa yiyecek miyiz?
:kahkah: yavrucum dün akşam seni yine uyardım madem bana sallayacan alıntılama alıntılarsan DALLAMALIĞI kabul etmiş olursun.
bak yapa bilirsin bulut abini takdir et utanma sıkılma öğretecem sana bu işi ama önce dün akşam söylediğim gibi sen ve senin gibilerin eğitilmesi gerek dün sana hikaye anlattım burada beni zorlama sonra parça parça koparırım seni germiyan-cuk :wave:
sakın zırlama sen atladın oltaya