Geçen yıl martta verdiydik ya deyip, temmuz zammını kök maaşa yansıttık derler
Printable View
Geçen yıl martta verdiydik ya deyip, temmuz zammını kök maaşa yansıttık derler
22 senedir emekliyi hep süründürdüler,2023 için dediler,ocak öyle geçti,temmuz dediler eylülde verilecek dediler,adamlar 2000 sonrası için intibakları vermediler,bu emekliden gık bile çıkmadı,çıkan sadece 3-5 kişiden ibaret,yalaka medyasıda devamlı müjde diye emekliylen dalgasını geçiyor,bu vaziyette hiç umut yok gibi gözükse bile,bakmışsınız aniden bir şey olmuş gümlemişler,zaten bekleniyor sistemde,çünkü burası Türkiye,ne olacağı hiç belli olmaz,kediyi bile sıkıştırırsan yüzüne dalar,olmuş millet barut fıçısı,patlarsa altında çokları kalır :he:
Erdoğan (Kabine toplantısı sonrası ): Şehitlerin kanı yerde kalmadı , 78 terörist etkisiz hale getirdi , 114 hedef vuruldu
Erdoğan: "Türkiye, başarılı sınır ötesi operasyonlarıyla toprakları üzerinde ameliyat yaptırmayacağını çok açık ve net göstermiştir"
Hem memur emekli zammı ile olan farkı kapatacak hem de Temmuz ayında memurlara verilen 8000 TL seyyanen zam mı da verecek emeklilere...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan : Ülkemizde kimsenin cumhuriyetle ve ülkenin banisiye problemi yoktur
Eeee bugün adliyede atılan sloganlara hiçbir şey yapmadılar... Tutuklama yok, savcı yok, güvenlik görevlileri yok...
Erdoğan : Ekonomide bölgesel ve küresel sıkıntılar sebebiyle bazı ekonomik sorunlarla karşı karşıya kaldık .
Erdoğan : Depremle yıkılan şehirlerimizi ayağa kaldırmak önceliğimizdir .
Erdoğan : İşsizlik %9’a düşürüldü , istihdam da rekor kırıldı
Erdoğan : Çalışan ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmemeye devam edeceğiz .
Ahan da demiş. Ben Reisimi biliyorum.
Erdoğan : Ssk ve Bağkur emeklilerine ek %5 zam yapıyoruz . En düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi
En düşük emekli maaşı 10 bin gayme.
Ek %5 SSK ve bagkurluya.
Reis'im costu bi kerem..
"2024 Emekliler Yılı" sloganı ile karnınızı doyurun demiş :)))))
Reis'imiz bizim yardımınıza istedi.
Reha gayanın emekliler yılını kutluyorum
Bozdurup bozdurup harcasın
Yılı yılı
Erdoğan: "Memur, SSK ve Bağ-Kur ayrımı yapmadan tüm emeklilerimizin yıllık maaş artış oranları önümüzdeki temmuzda eşitlenecektir"
7.500 ü 10.000 yapınca zam oranı %33 oluyor. Ben mi birşeyi atlıyorum
aynen dediğim gibi adam uzmanlaşmış....Memuruna 12 gayme ver hayatı bu rakama göre fiyatlasın seni adamların sonra gel emekliye size de seyyanen zamdan daha düşük maaş veriyorum de....Bunlara oy vereninde destekleyeninde diye başlayan bir cümle kuracaktım neyse hiç gerek yok...Herkes alacağını aldı dağılın a.q...
Reis diyor ki
Oyu verin önce
Temmuzda eşitlicem memur emeklisi ile maaşı
yılbaşında önden verilen 5.000 tl.yi 12 ye böl eder 416 tl.
onu da zamma ekle, münafıklık etme, ne oldu maaşın 10.416 tl.
hem de bir kısmını önden peşinen aldın, ya arkadan alsaydın..?
Gözünü seveyim yrp seçime ayrı gir. Yrp ayrı girsin ben o zaman görürüm rte yi seçim sonu. Ben yrp ye oy vermem ama rte ye kızanlar Erbakan sebebiyle ona oy vereceklerini hissediyorum. Çok büyük sürpriz yapacak gibi. İyiler kime verecek onu çözemedim zafer olabilir İstanbul Ankara Adana Antalya Mersin Hatay CHP ye verir. Ben kendim gibi düşündüm. Konya'da CHP kazansa verirdim. Meral ablaya da güle güle deriz.
https://i.hizliresim.com/lzizrtu.jpg
E-Devlet gümledi.:kahkah:
Bende emekliyim rte 20 bin gayme emekli maaşı verse inanın üzülürdüm. Böyle iyi oldu. Bize bir giriyor onlara 10 giriyor.
https://i.hizliresim.com/bpqd71h.jpg
SSK emeklilerinin bir bölümü yarın emekli maaşı alacaklar, ya onlar yarın ne maaş alacağız diye siteyi patlattılar, ya da E- Devletin
yeni maaş ayarlaması için fişi kendileri çektiler.