Geçen yıl martta verdiydik ya deyip, temmuz zammını kök maaşa yansıttık derler
Geçen yıl martta verdiydik ya deyip, temmuz zammını kök maaşa yansıttık derler
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
22 senedir emekliyi hep süründürdüler,2023 için dediler,ocak öyle geçti,temmuz dediler eylülde verilecek dediler,adamlar 2000 sonrası için intibakları vermediler,bu emekliden gık bile çıkmadı,çıkan sadece 3-5 kişiden ibaret,yalaka medyasıda devamlı müjde diye emekliylen dalgasını geçiyor,bu vaziyette hiç umut yok gibi gözükse bile,bakmışsınız aniden bir şey olmuş gümlemişler,zaten bekleniyor sistemde,çünkü burası Türkiye,ne olacağı hiç belli olmaz,kediyi bile sıkıştırırsan yüzüne dalar,olmuş millet barut fıçısı,patlarsa altında çokları kalır![]()
Erdoğan (Kabine toplantısı sonrası ): Şehitlerin kanı yerde kalmadı , 78 terörist etkisiz hale getirdi , 114 hedef vuruldu
Erdoğan: "Türkiye, başarılı sınır ötesi operasyonlarıyla toprakları üzerinde ameliyat yaptırmayacağını çok açık ve net göstermiştir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hem memur emekli zammı ile olan farkı kapatacak hem de Temmuz ayında memurlara verilen 8000 TL seyyanen zam mı da verecek emeklilere...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan : Ülkemizde kimsenin cumhuriyetle ve ülkenin banisiye problemi yoktur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri