Geçen yýl martta verdiydik ya deyip, temmuz zammýný kök maaþa yansýttýk derler
Geçen yýl martta verdiydik ya deyip, temmuz zammýný kök maaþa yansýttýk derler
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
22 senedir emekliyi hep süründürdüler,2023 için dediler,ocak öyle geçti,temmuz dediler eylülde verilecek dediler,adamlar 2000 sonrasý için intibaklarý vermediler,bu emekliden gýk bile çýkmadý,çýkan sadece 3-5 kiþiden ibaret,yalaka medyasýda devamlý müjde diye emekliylen dalgasýný geçiyor,bu vaziyette hiç umut yok gibi gözükse bile,bakmýþsýnýz aniden bir þey olmuþ gümlemiþler,zaten bekleniyor sistemde,çünkü burasý Türkiye,ne olacaðý hiç belli olmaz,kediyi bile sýkýþtýrýrsan yüzüne dalar,olmuþ millet barut fýçýsý,patlarsa altýnda çoklarý kalýr![]()
Erdoðan (Kabine toplantýsý sonrasý ): Þehitlerin kaný yerde kalmadý , 78 terörist etkisiz hale getirdi , 114 hedef vuruldu
Erdoðan: "Türkiye, baþarýlý sýnýr ötesi operasyonlarýyla topraklarý üzerinde ameliyat yaptýrmayacaðýný çok açýk ve net göstermiþtir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hem memur emekli zammý ile olan farký kapatacak hem de Temmuz ayýnda memurlara verilen 8000 TL seyyanen zam mý da verecek emeklilere...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoðan : Ülkemizde kimsenin cumhuriyetle ve ülkenin banisiye problemi yoktur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri