Selamlar bugun grafik musait diye 21.50 den aldik 28 zirvesine yaklasik yuzde 30 var bakalim bilanco hareketi baslayacak mi...keko selam sanada 😁
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Selamlar bugun grafik musait diye 21.50 den aldik 28 zirvesine yaklasik yuzde 30 var bakalim bilanco hareketi baslayacak mi...keko selam sanada 😁
aleyküm selam dostum...seni buralarda görmek sevindirici...dikkat edilirse endeksin olumlu günlerinde ve bazen de olumsuz günlerinde çıkış isteği çok fazla...bu aralar hemen hemen her gün çıkış yapıyor...%2-3 lük çıkışlar çok güzeldir...geçen gün de söylemiştim artık banvit kendine yeni bir çıkış trendi oluşturmak isteyecektir demiştim...bilançolar satın alınmaya başladığında hissenin güzel yerlere çıkacağına inanıyorum..
çünkü banvit ihracata yönelmiş cirosu müthiş artmış ,borçlarını azaltmış güzel ve kaliteli bir hissedir...2018 temuz ,ağustos aylarında eğer bu güzel karları getirmeye devam ederse yeni zirveler yapma olasılığı yüksektir...kişisel tahminim 40-50 tl aralıklarında bir zirve yapar...burada kaldı 7-8 ay...bu süre zarfında %100 kazandırma potansiyeli olacaktır..tabi bunlar için bilançoları çok yakından takip etmek gerekiyor..
sürekli söylediğim gibi tek şartımız bu güzel bilançonun devam etmesi ve ülkemizde siyasetin bozulup endeksin sert kırılmaması şartımız var...bunları gözönüne alarak herkesin kendi riskine göre bir strateji belirlemesi gerekiyor..
Beyler ayıptır sorması bu bilanço ne zaman açıklancak ?
Tipik hareketini baslatsa simdi yuzde 10-15 yapmisti.gidalar bu aralar ucusta...
Haydaa gene sapıttı bu
Bilanço martta gelir genelde, ondan bir ay sonra da birinci çeyrek gelir. Ocak sonu mart başı buralar çok hareketlenir. Mayıs'a kadar çok Deli hakaretler olur. Bu dönemler yatırım fonları genelde 2018 portföyünü belirler. Bu ay ki hareketlerin sebebi o.
12 Aylık bilanço geçen yıl 27 Şubat ta gelmiş.Bu senede bu aralarda gelir.
Ulan ne sıkıcı hisse arkadaş. Bi çıksın yukarı gelmiycem bi daha
Ekran birden komple kırmızı oldu birşey mi kaçırdık
yavaş yavaş artarak 22 leri bulacak gibi
20,18 den kapandı bi ara
sonra 20,70 lerden kapandı
dün 21,08 mi neydi
bugün de sanırım 21,40 larda kapanacak
yarın 21,70-80 olabilir
cuma kapanışa kadar 22 civarı olacaktır bu mantıkla
Hacimler yüksek değil, salmak isterlerse rahatça salarlar.
Şu robota kısa devre yaptırtılmaz mı? Sinirini bozuyor insanın
Yatırım tavsiyesi değildir.
her gün 20 kuruş 20 kuruş artarak kapatacak sanırım.. düşük maliyetten alan için iyi de bizim için bekle allah bekle
Bloomberg te görürdüm hep banvt %15 20 çıkıyodu. Ben de giriyim dedim aha sonuç bu
Sen bence bu derin bilginle borsa ya bulaşmasan iyi olurmuş arkadaşım
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen cikisinda.. 16 tlden 28 kadar cikarken kimse yokken
Suan cok dillenmis bir bicimde.. Herkes altan aliyim ustten satayim modunda.. Degisik durum
İşe yaradığına sevindim. Olumlu yorumun için teşekkürler dostum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatay sürecinde tahta sığlaşıyor çünkü. Geçen günkü 20.20den 19.30a saniyede düşmesinin sebebi de buydu. Kademeler hacim azaldığında bomboş oluyor ee adam da en boş yakaladığı anda sürüyor yukarı.
~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
şu 22 üzerini bi göremedik. tam bi gazlar gibi oldu hop yine 21.40 aşağısı
21,50-21,60 arası direnç bölgesi oldu.. Bence burayı TUİK in Ekim ayına ilişkin kanatlı sektörü üretim raporu yayınlandıktan sonra kırar yada aşağıya gelir.. TUİK in takvimine göre 8 Aralıkta Ekim ayına ilişkin üretim bilgilerini paylaşması gerekir
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla hissede baskı hala devam ediyor. 240 dakikalık grafikte, 21.54 ün üzerinde tutunması durumunda 22.10 hareketi var. Ama kalamadı 21.50 üzerinde. İşlem yaptığım bankanın anlık takas verisinden baktığımda “2 gün gecikmeli büyük ihtimalle” city satışı görünmüyor. Ama tacirler yatırım satıcıda ilk sırada. Bunu belirtmem şundan; bugün tacirlerin dün itibariyle BİM için 76 fiyat hedefi var ve yine BİM in takaslarında da bu adam 1 nci satıcı pozisyonunda. Bizim hisse içinde 21.90 hedefi vermiş bizdede 1 nci satıcı pozisyonunda. City satışlarından kurtuldukmu derken şimdide bu çıktı. YTD.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0175fe85fd.png
Bunlarda haftalık-aylık ve üç aylıklar bu işten daha iyi anlayan arkadaşlar yorumlar belkihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...59ad74ee48.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8c24332489.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c3d237cf73.png
Takaslara göre artık inşallah CITI 'nin satacak malı bitmiştir.. Diğer olay da bir haftadan beri deuche yabancının mal toplamaya başlaması.. Hergün 3-4 bin alıyor biraz vitesi artırması lazım.. Diğer taraftan CITI 'nin sattığı malları karşılayan KY gibi gözüküyor.. Çünkü toplu olarak alım yapıp da göze batan aracı kurum göremedim
City diğer aracı kurumlarınada aldırabilir, direk kendisi girmeden mesela yatırım finansman gibi. Ben city nin sattığını alabilecek KY olduğunu sanmıyorum. Çünkü KY bın büyük bir çoğunluğu bu hissenin potansiyelini daha algılayabilmiş gibi görünmüyor, genellikle günlük al sat yapıyor bence. YTD.
Aynen üstad dediğin gibi. Ama o “DİĞER” yazan yer varya. İşte bütün film orada kopuyor, diğerleri kimse onu göremiyorum ben. [emoji16]
Eğer öneriniz doğruysa. KY aldıysa, yandı gülüm keten helva derim ben. YTD.
Pasta var mı?
Ky o kadar malı karşılayamaz arkadaşlar, takastan kolay kolay anlaşılmaz bu.
Bir de KY bu hissenin potansiyelini bilmiyor diyorsunuz ama bunu derken kendimizin de KY olduğunu unutmayalım.. Ayrıca bloomberg de %10-15 artışları gören de atlıyor hisseye dikkatinizi çekerim.. Al bak aşağıdaki resimde göremediğin diğerler yer alıyor.. :)
https://i.hizliresim.com/rJo2gz.png