Sayfa 229/871 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Yatay sürecinde tahta sığlaşıyor çünkü. Geçen günkü 20.20den 19.30a saniyede düşmesinin sebebi de buydu. Kademeler hacim azaldığında bomboş oluyor ee adam da en boş yakaladığı anda sürüyor yukarı.

~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~

2. şu 22 üzerini bi göremedik. tam bi gazlar gibi oldu hop yine 21.40 aşağısı

3.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    şu 22 üzerini bi göremedik. tam bi gazlar gibi oldu hop yine 21.40 aşağısı
    21,50-21,60 arası direnç bölgesi oldu.. Bence burayı TUİK in Ekim ayına ilişkin kanatlı sektörü üretim raporu yayınlandıktan sonra kırar yada aşağıya gelir.. TUİK in takvimine göre 8 Aralıkta Ekim ayına ilişkin üretim bilgilerini paylaşması gerekir

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    21,50-21,60 arası direnç bölgesi oldu.. Bence burayı TUİK in Ekim ayına ilişkin kanatlı sektörü üretim raporu yayınlandıktan sonra kırar yada aşağıya gelir.. TUİK in takvimine göre 8 Aralıkta Ekim ayına ilişkin üretim bilgilerini paylaşması gerekir

vay arkadaş. tam salako gibi oldu. şunun şurasında cumaya ne kaldı. salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır. bekleyelim bakalım

5.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    vay arkadaş. tam salako gibi oldu. şunun şurasında cumaya ne kaldı. salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır. bekleyelim bakalım
    Hocam 2-3 günlük yatırımlarla istediğin seviyeleri görmen kolay değil.

Şirketin temel durumlarını inceleyip ona göre yatırım yapman lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Hocam 2-3 günlük yatırımlarla istediğin seviyeleri görmen kolay değil.

Şirketin temel durumlarını inceleyip ona göre yatırım yapman lazım.
    para lazım :) genelde orta ya da uzun vade yatırım yapmayı sevmiyorum. beklemek tarzım değil ama burda beklemeyi öğrendim :)

bu arada hisse patates oldu iyice :D

7.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku

Bu veriyi tüik sayfasından mı takip ediyorsunuz.

8. Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla hissede baskı hala devam ediyor. 240 dakikalık grafikte, 21.54 ün üzerinde tutunması durumunda 22.10 hareketi var. Ama kalamadı 21.50 üzerinde. İşlem yaptığım bankanın anlık takas verisinden baktığımda “2 gün gecikmeli büyük ihtimalle” city satışı görünmüyor. Ama tacirler yatırım satıcıda ilk sırada. Bunu belirtmem şundan; bugün tacirlerin dün itibariyle BİM için 76 fiyat hedefi var ve yine BİM in takaslarında da bu adam 1 nci satıcı pozisyonunda. Bizim hisse içinde 21.90 hedefi vermiş bizdede 1 nci satıcı pozisyonunda. City satışlarından kurtuldukmu derken şimdide bu çıktı. YTD.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 229/871 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •