http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalık hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalık hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Yani elimizdeki hisseyi ay sonuna kadar sayamayacağız öyle mi arkadaş. Kusura bakmayın tam olarak anlamadığım için sordum.
LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim Volkan Bey. Bende panikledim bir an 3 günlük kar gider, birde zarara düşerim diye. Gerçi bu uygulama kararindan sonra hisselerde sert düşüşmü oluyor bilemiyorum. hayırlı akşamlar
Hayir, sahip oldugumuz hisseleri istedigimiz zaman satabiliriz. Yasaklanan aciga hisse satisi, yani elinde hisse olmayan fakat piyasa fiyatindan hisse satmak isteyenler yasaklandi. Aciga satis yapanlar gelecekte hissenin dusecegine inanarak, guncel yuksek fiyattan elinde olmayan hisseleri piyasada satiyorlar. Sattiklari hisseleri ise gelecekte (ornegin 1-2 gun sonra) dusuk fiyattan piyasadan alip yerine koymayi umuyorlar. Elinde hisse olanlar hissenin yukselicegine, aciga satis yapanlar ise hissenin dusecegine bekliyor.
Aciga satisin yasaklanmasi hisse icin iyi haber. Benim beklentim, yakinda guzel bir haber gelecegi ve hissenin sert yukari yapacagini dusunuyorum. Son 3-4 gundur islem hacmi ciddi artti, ve hisse 6-7TL'li fiyatlardan 9.50'ye geldi.
Belli olmaz. Normalde boyle uygulamalar olumsuz yansir hisse fiyatina (ilk basta). Ama kimin pozisyonu ne durumda ceviren bilir. 10 gunde 5.80'den 10.60 yapan hisse haliyle risk icerir.
7.06-7.60 arasi 40 bin lot aciga satilmis gecen hafta. Bu hafta durumu ne pazartesi ogreniriz.
Aynen haklısın ben yazdım, lakin şeytan dürttü 9,60 dan yine aldım. Laf olsun torba dolsun diye değil arkadaş. Rahatsızlık verdiğim için kusura bakma. Hayırlı hafta sonları dilerim.