Sayfa 46/486 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 361 - 368 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099

Haftalık hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by borsaci34 Yazıyı Oku
    LINK'te aciga satis islemini bu ay sonuna kadar yasaklamislar.

------------------------------------------------------------------
    Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, LINK.E payları 16/10/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 30/10/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
    Yani elimizdeki hisseyi ay sonuna kadar sayamayacağız öyle mi arkadaş. Kusura bakmayın tam olarak anlamadığım için sordum.

LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mgulesci Yazıyı Oku
    Yani elimizdeki hisseyi ay sonuna kadar sayamayacağız öyle mi arkadaş. Kusura bakmayın tam olarak anlamadığım için sordum.

Aciga satis yani elinde olmadigi halde satmak , kredili alim ise hesabinda para olmadan calistiginiz kurumdan kredi alarak hisse almak yani eger elinizde hisse senediniz varsa satabilirsiniz bunda bir kisitlama yok ...
    Bugün birileri gölgede oturuyorlarsa uzun zaman önce baskalari agac diktigi icindir " Warren Buffet"

4.  Alıntı Originally Posted by volkan1971 Yazıyı Oku
    Aciga satis yani elinde olmadigi halde satmak , kredili alim ise hesabinda para olmadan calistiginiz kurumdan kredi alarak hisse almak yani eger elinizde hisse senediniz varsa satabilirsiniz bunda bir kisitlama yok ...
    Teşekkür ederim Volkan Bey. Bende panikledim bir an 3 günlük kar gider, birde zarara düşerim diye. Gerçi bu uygulama kararindan sonra hisselerde sert düşüşmü oluyor bilemiyorum. hayırlı akşamlar

5.  Alıntı Originally Posted by mgulesci Yazıyı Oku

Hayir, sahip oldugumuz hisseleri istedigimiz zaman satabiliriz. Yasaklanan aciga hisse satisi, yani elinde hisse olmayan fakat piyasa fiyatindan hisse satmak isteyenler yasaklandi. Aciga satis yapanlar gelecekte hissenin dusecegine inanarak, guncel yuksek fiyattan elinde olmayan hisseleri piyasada satiyorlar. Sattiklari hisseleri ise gelecekte (ornegin 1-2 gun sonra) dusuk fiyattan piyasadan alip yerine koymayi umuyorlar. Elinde hisse olanlar hissenin yukselicegine, aciga satis yapanlar ise hissenin dusecegine bekliyor.

Aciga satisin yasaklanmasi hisse icin iyi haber. Benim beklentim, yakinda guzel bir haber gelecegi ve hissenin sert yukari yapacagini dusunuyorum. Son 3-4 gundur islem hacmi ciddi artti, ve hisse 6-7TL'li fiyatlardan 9.50'ye geldi.

Alıntı Originally Posted by mgulesci Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Volkan Bey. Bende panikledim bir an 3 günlük kar gider, birde zarara düşerim diye.
    Yahu bunu 2 saat once yazmadin mi? Yani sirf laf olsun torba dolsun diye yaziyor insanlar artik, sirketle alakali tek bir sey yok.

Alıntı Originally Posted by mgulesci Yazıyı Oku
    Öldürür adamı. Ahada sattım yeter bugün kü adrenalin

Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Şimdi düşmeye mi başlar üstadlar tahta Nasıl etkilenir
    Belli olmaz. Normalde boyle uygulamalar olumsuz yansir hisse fiyatina (ilk basta). Ama kimin pozisyonu ne durumda ceviren bilir. 10 gunde 5.80'den 10.60 yapan hisse haliyle risk icerir.

7.06-7.60 arasi 40 bin lot aciga satilmis gecen hafta. Bu hafta durumu ne pazartesi ogreniriz.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yahu bunu 2 saat once yazmadin mi? Yani sirf laf olsun torba dolsun diye yaziyor insanlar artik, sirketle alakali tek bir sey yok.
    Aynen haklısın ben yazdım, lakin şeytan dürttü 9,60 dan yine aldım. Laf olsun torba dolsun diye değil arkadaş. Rahatsızlık verdiğim için kusura bakma. Hayırlı hafta sonları dilerim.

Sayfa 46/486 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •