Ben senin gerçek yatırımcı olduğunu sanmıyorum.Gömlekçi ve değnekçilere benziyor yazın.Eğer gerçek masun küçük yatırımcıysan, 12.55 eşleşme saatini bekle.Oluşan fiyatı gör ondan sonra kararını ver.
Printable View
param cok birader , ne bekliyecem saati 95 ten emri verdim, aldimda
kim ugrasacak bekle ustelik hepi topu 50k alim yaptim , sanki milyon dolar mi aldik
sana fikrini sorarsak soylersin,
hisse fiyati 93 mus, benim emir fiyatim 95 . hicte uzlumuyorum, gocunmuyorum
dedim size , ben uzun vade icin geldim 150 altindan her fiyattan alacagim, (nektim kalmadi ) yoksa simdi burdan yuklude almayi dusunuyordum
cok sagol dostum , bende oyle tahmin ettim 95 ten verdim emri , yemege gittim geldim ,
alis yapilmis, ama aldigimda fiyat 93 lerdeydi hala , hisseye o kadar inaniyor ve guveniyorum ki , bence hic onemi yok, varsin yuksekten versin, nasilsa 5 sene satmiyacam :)
edit . cok pardon, emir fiyatim 95 ama 12:55 teki fiayt "93,350 TL" oldugundan 93,35 alis yapmisim :) daha guzel
gercekten UV ciysen ve iyi niyetlisen , kusura bakma, biraz agresif yazim , cunku burda , Eksi sozluk ,Forum donanim gibi yazan troller var
bir insan milyonluk islem yapiyorsa, burda ticaret yapiyorsak ve fikir danisiyorsak, saygi cercevesinde konusmak daha dogru olur
is yapiyoruz, cocuk azarlar gibi konusulmaz,
guvenlik sebebiyle soylemiyecem ama ekran goruntusunu yollayabilirm
bera dan sabah gelen ges yatırım haberi
Grubumuza bağlı şirketlerin mevcut durum itibariyle kurulu 2,7 MW kapasiteli Güneş Enerjisi üretimi gücüne ilave olarak farklı şirketlerde olmak üzere toplam 5 MW kapasiteli yeni Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımı çalışmalarına başlanmış olup, bu tesislerin 4 - 12 ay içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.
Ayrıca Grup Şirketleri tarafından yukarıda belirtilen yatırımlara ilave olarak toplam 20,45 MW kapasiteli GES yatırımı için ön fizibilite çalışmalarına da başlanmıştır.
Bera Holding A.Ş.'nin Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği hükümleri kapsamında, bağlı ortaklık ve iştirakleri tarafından yenilenebilir enerji kapsamındaki yatırımları, tesis başına ortalama 0,2 - 3 MW arasında değişen kapasitelerde güneş enerjisine dayalı elektrik üretimi (GES) yatırımlarından oluşmaktadır.
Faal olan ve yatırımına başlanan GES yatırımları ve yapılması planlanan yatırımlar ile birlikte toplam GES üretim kapasitesi 28,15 MW olarak planlanmıştır.
Bu kapsamda yıllık 42.000 – 48.000 MW aralığında elektrik enerjisi üretimi hedeflenmektedir. Toplam GES yatırım maliyetinin 20 - 23 milyon USD aralığında gerçekleşeceği tahmin edilmektedir. Grubun yıllık enerji tüketimi 100.000 MW civarında olup, GES yatırımlarının tamamlanması ile birlikte toplam enerji tüketiminin yaklaşık %45'lik kısmının Güneş Enerjisinden karşılanacağı beklenmektedir.