Artan

16,73 9.99 15:45
47,80 9.99 15:45
32,26 9.95 15:42
8,87 9.91 15:45
57,65 9.91 15:43
Artan Hisseler

Azalan

72,90 -10 15:45
247,50 -10 13:55
261,00 -10 15:42
32,62 -9.99 15:45
8,38 -9.99 15:45
Azalan Hisseler

İşlem

8.430.096.591,75 15:45
5.891.482.664,75 15:45
5.489.136.681,56 15:45
4.909.341.138,60 15:45
4.344.933.074,60 15:45
Tüm Hisseler
Sayfa 46/128 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
Arama sonucu : 1024 madde; 361 - 368 arası.

Konu: SMRTG - Smart Güneş Enerjisi Tek.

1.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    cok sagol dostum, hic bilmedigim bir uygulama, ilk defa goruyorum, duyuyorum,
    neyse iyi oldu taksa felan takilmasi , alim firsati verdi, hisseye inanalari bekliyoruz artik,

uc kagitsilar, manupulatorler defolup gitsin
    Ben senin gerçek yatırımcı olduğunu sanmıyorum.Gömlekçi ve değnekçilere benziyor yazın.Eğer gerçek masun küçük yatırımcıysan, 12.55 eşleşme saatini bekle.Oluşan fiyatı gör ondan sonra kararını ver.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazıyı Oku
    Ben senin gerçek yatırımcı olduğunu sanmıyorum.Gömlekçi ve değnekçilere benziyor yazın.Eğer gerçek masun küçük yatırımcıysan, 12.55 eşleşme saatini bekle.Oluşan fiyatı gör ondan sonra kararını ver.
    param cok birader , ne bekliyecem saati 95 ten emri verdim, aldimda
    kim ugrasacak bekle ustelik hepi topu 50k alim yaptim , sanki milyon dolar mi aldik

sana fikrini sorarsak soylersin,

hisse fiyati 93 mus, benim emir fiyatim 95 . hicte uzlumuyorum, gocunmuyorum
    dedim size , ben uzun vade icin geldim 150 altindan her fiyattan alacagim, (nektim kalmadi ) yoksa simdi burdan yuklude almayi dusunuyordum
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    bak simdi sinirim gecemdi,

yazmak zorundamisin,? bana cevap verme geregi niye duydun ?
    sana ne? para benim . alirim

niye kendini , bana cevap yazmak zorunda his ettin.
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Borsada senin gibi adamlar asla para kazanmaz bakbakalım hektaşa bu kadar laf edildi 2 lira idi bedelsizlerle kaça gelmiş sasa kaça gelmiş yunsa 2 lira kaça gelmiş orge bedelsizlerini sayarsan 1 lirada kaça gelmiş alka 2 lşradan kaça gelmiş alarko 2 liradan kaça gelmiş bunun gibi yüzlerce hisse sayabilirim bu hisse neyi fiyatlıyor diye soracağına sadece korkudan pencereyi bile açamazssan dışarda neyin ne olduğunu bilemezssin mesala zamnda fıtoğraf paylaşıldı büyük bir yatırımcı hissenin şu kadrını şu fiyata aldık diye bir haber gelse ne olabilir veya şirket kendi hücremi yapıyorum diyor kendi markamla çıkacam diyor avrupada ciddi iş almaya başlarsa nereye gidebilir diye sordunmu
    Haydi herşeyi geçtim bu tahtayı kim sürdü takaslara bakarsan iş yapmış ve iş satışa geçmemiş deniz tahtayı bozmak için kaç gündür upraşıyor işteki ekip 50 dn başla 90 kadar tüm malı alıyor ky nın tanadan veya bu kadar malı kaldırm şansı yok zaten talaslarda da almadığı görünüyor peki bu işteki ve vakıftaki adamlar gerizaklımı denin deki adamın bu hamlesinden sonra ceza geleceğini veede en önemlisi iş teki adam bu piyasada bu panikle topladığı malı verebilirmi bunları düşün oyunu kuralına göre oynamazssan kazanamassın
    dostum, sen bunun gazina gelme , oldugu belirsiz, provake ediyor
    biz isimize bakalim

diger sayfalardan gordugum kadariyla, bir cesit tip bunlar , bis sure biseyler yazip-cizip sonra ortadan yok olup gidiyorlar
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Tek fiyatta kesin alsın derseniz tavana giriş yapmanız lazım. Yoksa tutturması çok güç.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    cok sagol dostum , bende oyle tahmin ettim 95 ten verdim emri , yemege gittim geldim ,
    alis yapilmis, ama aldigimda fiyat 93 lerdeydi hala , hisseye o kadar inaniyor ve guveniyorum ki , bence hic onemi yok, varsin yuksekten versin, nasilsa 5 sene satmiyacam

edit . cok pardon, emir fiyatim 95 ama 12:55 teki fiayt "93,350 TL" oldugundan 93,35 alis yapmisim daha guzel
    Son düzenleme : richardbozkurt; 02-11-2022 saat: 14:10. Sebep: alsi fiayti 93 mus
    In God We Trust

6.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    param cok birader , ne bekliyecem saati 95 ten emri verdim, aldimda
    kim ugrasacak bekle ustelik hepi topu 50k alim yaptim , sanki milyon dolar mi aldik

sana fikrini sorarsak soylersin,

hisse fiyati 93 mus, benim emir fiyatim 95 . hicte uzlumuyorum, gocunmuyorum
    dedim size , ben uzun vade icin geldim 150 altindan her fiyattan alacagim, (nektim kalmadi ) yoksa simdi burdan yuklude almayi dusunuyordum

50 K alımı hangi aracı kurumdan aldın,yazda bir teyit edelim bakalım!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    50 K alımı hangi aracı kurumdan aldın,yazda bir teyit edelim bakalım!
    gercekten UV ciysen ve iyi niyetlisen , kusura bakma, biraz agresif yazim , cunku burda , Eksi sozluk ,Forum donanim gibi yazan troller var

bir insan milyonluk islem yapiyorsa, burda ticaret yapiyorsak ve fikir danisiyorsak, saygi cercevesinde konusmak daha dogru olur
    is yapiyoruz, cocuk azarlar gibi konusulmaz,
    guvenlik sebebiyle soylemiyecem ama ekran goruntusunu yollayabilirm
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    bera dan sabah gelen ges yatırım haberi

Grubumuza bağlı şirketlerin mevcut durum itibariyle kurulu 2,7 MW kapasiteli Güneş Enerjisi üretimi gücüne ilave olarak farklı şirketlerde olmak üzere toplam 5 MW kapasiteli yeni Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımı çalışmalarına başlanmış olup, bu tesislerin 4 - 12 ay içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.

Ayrıca Grup Şirketleri tarafından yukarıda belirtilen yatırımlara ilave olarak toplam 20,45 MW kapasiteli GES yatırımı için ön fizibilite çalışmalarına da başlanmıştır.

Bera Holding A.Ş.'nin Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği hükümleri kapsamında, bağlı ortaklık ve iştirakleri tarafından yenilenebilir enerji kapsamındaki yatırımları, tesis başına ortalama 0,2 - 3 MW arasında değişen kapasitelerde güneş enerjisine dayalı elektrik üretimi (GES) yatırımlarından oluşmaktadır.

Faal olan ve yatırımına başlanan GES yatırımları ve yapılması planlanan yatırımlar ile birlikte toplam GES üretim kapasitesi 28,15 MW olarak planlanmıştır.

Bu kapsamda yıllık 42.000 – 48.000 MW aralığında elektrik enerjisi üretimi hedeflenmektedir. Toplam GES yatırım maliyetinin 20 - 23 milyon USD aralığında gerçekleşeceği tahmin edilmektedir. Grubun yıllık enerji tüketimi 100.000 MW civarında olup, GES yatırımlarının tamamlanması ile birlikte toplam enerji tüketiminin yaklaşık %45'lik kısmının Güneş Enerjisinden karşılanacağı beklenmektedir.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 46/128 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •