[QUOTE=Uzman61;5846540]Smart güneþ tespitlerim
-2022 patron garantili min. Favök 26 m usd. Olmazsa aradaki farký hisse verecek arzdan tutanlara. Böyle bir fýrsat ben hiç görmedim.
Bu durum gerçekleþir mi? Favök 26 milyon usd.
[QUOTE=Uzman61;5846540]Smart güneþ tespitlerim
-2022 patron garantili min. Favök 26 m usd. Olmazsa aradaki farký hisse verecek arzdan tutanlara. Böyle bir fýrsat ben hiç görmedim.
Bu durum gerçekleþir mi? Favök 26 milyon usd.
bir kaç gün içinde açýklama gelir belki pazartesi bölünür onun için akþama kadar haber gelmesi lazým yoksa en geç çarþamba tahmin ediyorum bölündüðü gün ve iþleyen iki gün sonunda hesaplara geçer elinizde yoksa bölündükten sonra da alabilirsiniz varsa bir þey yapmanýz gerekmez sýð olmaktan bir miktar kurtulacaktýr ve ilerde bir daha bölünme fiyatý üzerine atacaktýr inþallah
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bölünme onayi gelmiþ. Tavan kapatmýþ ama burada sabah seans öncesi yazilan bir iki mesajdan baþka bir þey yok. Hic mi ky yok bu kaðýtta.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20221015-2.pdf
SMRTG Ýzmir'de yapýlacak olan Fotovoltaik Güneþ Paneli üretim tesisi yatýrýmýna proje bazlý devlet yardýmý verilmesine karar verildi
Gerçekten çok ilginç ky nin bu kadar az olmasý. Galiba herkes benim gibi hýzlý yükseliþle gittiði için cesaret edemedi. Þahsen arz sonrasý hýzlý çýkýþ gösterdiði ve hiçbir düzeltme yapmadýðý için benim gözümü korkutmuþtu, üstüne patron bu yýl 250 milyon tl favök bekliyoruz dedi, iyice soðudum. Üstüne bu destek geldi ne diyelim kýsmet.
Yer Ýmleri