Webster üstad emmi buralarda ama fan fini fin fon işlerinden başını kaldıramıyor.
TOT'da merdiveni bekliyorum.
Merdiven sonrası, endekse göre ACC yapacağım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Simdi endeksin yonu ve vadesi onemli denmis bu fonlar icin lakin 3 aralikta endek 95 bin miş simdi 105.000 yaklasik %10 artis var lakin burada konusulan hisse yogun fonlarin hepsi 1 yiilik 30un uzerinde getirmis nerdeyse.. yani bu fonlar türev, aciga satis vs ne kadar enstruman varsa kullanıp getiri elde etmeye calismislar.onemli olan acaba ayni basariyi onumuzdeki senede gosterirlermi
Son gün sürprizi olmazsa bu ayın şampiyonu TKF. MAC ve GMR de harika getiriler (% 15.x) sağladılar. Bu gençleri tebrik etmezsek ayıp etmiş oluruz üstadım. EID'deki gençler MIGROS ve ODAS pozisyonlarını kapattılar mı yeni dağılımda ona bakacağım. Gösterdikleri eşsiz şeffaflıktan dolayı onlara da teşekkürlerimi sunuyorum.
En şaşırtıcı olan GMR oldu benim için 40'dan fazla hisseyle böyle bir getiri elde etmek büyük başarı bence :) TKF'de BİST yukarı hareketine devam eder aynı performansı gösterirse ACC'yi yerinden edecek sanki. MAC zaten bildiğimiz gibi saf hisseyle devam edecek. Bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak.