TTE ve ona benzer Biliim hisse ierikli fonlarda olan yada almay dnen arkadalar Teknoloji hisseleri deni krp balattklar ykselite gzel getiri saladlar fakat endeks artk tarihi zirvelere ok yaklat deip biraz geip yada buralardan kar satlar ile karlaabilirler grafik hereyi gsteriyor dikkatlerinize!!!
VKY-L29 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
dostlar, bir iki haftaya neler olabileceini tahmin etmeye alyoruz, gayet gzel ama asl piyasay ynlendirenlerin niyetlerini renmeye almalyz. bu noktada ben, Haluk Canberk'in her hafta sonu yapt yaklak yarm saate yakn sren aalizlerini ilgiyle dinliyorum. burada sadece teknik destek ve direnler deil, yabanc orannn haftalk deiimleri, ayet olduysa keskin hareketlerin yaand gnlerdeki alm satm davranlarn ve aralk sonu viopta alan al sat kontratlarnn ne ynde arlk kazandn ve bu noktadan yola karak zellikle yabanc kurumlarn kontratlarnn bir nceki haftaya gre hangi ynde deiim saladn, hangi hisselere para giri k olduunu falan, epeyce derinlemesine bir analiz yapp bizim ileriye dnk daha salkl analizler yapmamz salyor. acizane izlemenizi tavsiye ederim. bu analizler, grafik okuyamayan benim gibi grme engelli bir yatrmc iin adeta can suyu oluyor.
Yer mleri