Sayfa 429/1000 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    bu tcd de olan hisseleri kapin neresinden bakiyorsunuz?
    birde onlar gecen ay alan hisselerdir demi? her ay farkli ola bilir ve bu ay basi belli oluyor sanki demi?
    Bakma bosver azer bulbul
    Onlar gecen ayin hisseleri
    Hicte tutmuyor...tcd nin asil turevi onemli...

Bu arada acc dususe oynadiysaki tahminim o yonde...gunun en karlisi acc cikacak sanki

Sadicim ne dersin?

2. TTE ve ona benzer Bilişim hisse içerikli fonlarda olan yada almayı düşünen arkadaşlar Teknoloji hisseleri düşeni kırıp başlattıkları yükselişte güzel getiri sağladılar fakat endeks artık tarihi zirvelere çok yaklaştı değip biraz geçip yada buralardan kar satışları ile karşılaşabilirler grafik herşeyi gösteriyor dikkatlerinize!!!

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bakma bosver azer bulbul

Bu arada acc dususe oynadiysaki tahminim o yonde...gunun en karlisi acc cikacak sanki

Sadicim ne dersin?
    Kapanışta daha netleşir durum üstadım TKF ve MAC fena değil bugün
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bakma bosver azer bulbul

Sadicim ne dersin?
    Bir seyi 40 sefer soylersen olurmus sabahtan beri dusecek dedin dustu bu arada emmin nerede merdiven basinda tottan gelecekleri mi bekliyor acep

Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    TTE ve ona benzer Bilişim hisse içerikli fonlarda olan yada almayı düşünen arkadaşlar Teknoloji hisseleri düşeni kırıp başlattıkları yükselişte güzel getiri sağladılar fakat endeks artık tarihi zirvelere çok yaklaştı değip biraz geçip yada buralardan kar satışları ile karşılaşabilirler grafik herşeyi gösteriyor dikkatlerinize!!!

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Soyledik ama bazilari herkese tte aldirdi...

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bir seyi 40 sefer soylersen olurmus sabahtan beri dusecek dedin dustu bu arada emmin nerede merdiven basinda tottan gelecekleri mi bekliyor acep
    Valla emmiden 3 gundur duzgun haber alinamiyor
    En cok 67 yasinda olmasina ragmen eve genc birini atmisti
    Umarim birsey olmamistir 😃😃😃

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Kapanışta daha netleşir durum üstadım TKF ve MAC fena değil bugün
    Sadicim fph a bak hele

8. dostlar, bir iki haftaya neler olabileceğini tahmin etmeye çalışıyoruz, gayet güzel ama asıl piyasayı yönlendirenlerin niyetlerini öğrenmeye çalışmalıyız. bu noktada ben, Haluk Canberk'in her hafta sonu yaptığı yaklaşık yarım saate yakın süren aalizlerini ilgiyle dinliyorum. burada sadece teknik destek ve dirençler değil, yabancı oranının haftalık değişimleri, şayet olduysa keskin hareketlerin yaşandığı günlerdeki alım satım davranışlarını ve aralık sonu viopta açılan alış satış kontratlarının ne yönde ağırlık kazandığını ve bu noktadan yola çıkarak özellikle yabancı kurumların kontratlarının bir önceki haftaya göre hangi yönde değişim sağladığını, hangi hisselere para giriş çıkışı olduğunu falan, epeyce derinlemesine bir analiz yapıp bizim ileriye dönük daha sağlıklı analizler yapmamızı sağlıyor. acizane izlemenizi tavsiye ederim. bu analizler, grafik okuyamayan benim gibi görme engelli bir yatırımcı için adeta can suyu oluyor.

Sayfa 429/1000 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •