odea oksijeni 14,50 yapmış .nereye gidiyor bu faizler 15 -16 lar görülücek galiba. 3,000 dışarda tutuyor şahsen ben hiç takmıyorum 3 bini cepte taşıyormuş gibi düşünüyorum :)) .ama en kötü tarafı 4 tl eft ücreti alması .
Printable View
odea oksijeni 14,50 yapmış .nereye gidiyor bu faizler 15 -16 lar görülücek galiba. 3,000 dışarda tutuyor şahsen ben hiç takmıyorum 3 bini cepte taşıyormuş gibi düşünüyorum :)) .ama en kötü tarafı 4 tl eft ücreti alması .
Hadi hayırlısı.ben söylemiş tim aylar önce.faizler sert artacak diye.18-20bandina gidecek diye.aralikta 18 .
bahri yoldaş nerelerde acaba o da bir yanlışlık yapıp dolara mı girdi acep.Bosphoros'un attığı 20 liralık taze fasülye resminden sonra ...
cidden bu rakamda ya yanlislik var ya da yakinda konut-ihtiyac vb kredi faizleri % 20 nin uzerine cikacak..
Gerci rakamin dogru olma ihtimali de var..
Dusunsenize siz bankasiniz;gelen paraya % 15 faiz oduyorsunuz.Sonra size parasini getiren ayni musteriye % 10 ile konut kredisi satiyorsunuz..Mantiken paranizin azalmasi lazim her gecen gun..
Crash derken bundan mi bahsediyolardi acaba ?
Sizin mesajini da tartisan cikmamis fakat bugunku en cidid konu bu rakamlar..
Herhalde rakam hatalı..
1 haftada yüzde 10 özkaynak erimesi yılbaşına göre 12Milyar özkaynak erimesi biraz garip.
Ama rakam doğru ise değil günün yılın en ciddi konusu bence..
Bankaların özkaynakları devamlı artıyor..
Rekor karlar geldi ilk çeyrekde..
30 Milyar 1 haftada..
yanlıştır yahu..