Sayfa 463/1024 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. odea oksijeni 14,50 yapmış .nereye gidiyor bu faizler 15 -16 lar görülücek galiba. 3,000 dışarda tutuyor şahsen ben hiç takmıyorum 3 bini cepte taşıyormuş gibi düşünüyorum ) .ama en kötü tarafı 4 tl eft ücreti alması .

Hadi hayırlısı.ben söylemiş tim aylar önce.faizler sert artacak diye.18-20bandina gidecek diye.aralikta 18 .

3.  Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Son on iki ayın enflasyonu 11.87
    Son 12 ay ortalama yuzde 14 brüt faiz almadıysanız reel olarak zarar etmişsiniz demektir.
    Faizlerin sadece son 1 ay içinde yüzde 14 brüt rakamına geldiğini baz alırsak en iyi şartlarda bu ortalama yüzde 11-12 arasında kalacaktır.Tüm faizci arkadaşlar son 12 ayda yüzde 2 kadar fakirleştik.
    Hepimize geçmiş olsun...
    mb enflayon hedefi yıl sonu 9 .eksi reel faiz korkunuz varsa bağlayın br yıllık 14 le hemde stopaj yüzde 10 .yatın üzerine mb nin dediği gerçeklşirse +4 reel faiz .

4. bahri yoldaş nerelerde acaba o da bir yanlışlık yapıp dolara mı girdi acep.Bosphoros'un attığı 20 liralık taze fasülye resminden sonra ...

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    BANKACILIK SİSTEMİ ÖZKAYNAKLARI 330.43 MİLYAR TL(ÖNCEKİ HAFTA: 364.96 , YILBAŞI: 342.46 MİLYAR TL)-BDDK

Bu ne lemm

Yanlışlık var herhalde rakamda..
    cidden bu rakamda ya yanlislik var ya da yakinda konut-ihtiyac vb kredi faizleri % 20 nin uzerine cikacak..
    Gerci rakamin dogru olma ihtimali de var..
    Dusunsenize siz bankasiniz;gelen paraya % 15 faiz oduyorsunuz.Sonra size parasini getiren ayni musteriye % 10 ile konut kredisi satiyorsunuz..Mantiken paranizin azalmasi lazim her gecen gun..

Crash derken bundan mi bahsediyolardi acaba ?

Sizin mesajini da tartisan cikmamis fakat bugunku en cidid konu bu rakamlar..

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    odea oksijeni 14,50 yapmış .nereye gidiyor bu faizler 15 -16 lar görülücek galiba. 3,000 dışarda tutuyor şahsen ben hiç takmıyorum 3 bini cepte taşıyormuş gibi düşünüyorum ) .ama en kötü tarafı 4 tl eft ücreti alması .
    Boşta tutulan asgari 4.000 TL'ye çıktı.

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    odea oksijeni 14,50 yapmış .nereye gidiyor bu faizler 15 -16 lar görülücek galiba. 3,000 dışarda tutuyor şahsen ben hiç takmıyorum 3 bini cepte taşıyormuş gibi düşünüyorum ) .ama en kötü tarafı 4 tl eft ücreti alması .
    r.lucas dikkat et, mt ile pazarlık yap benden uzun bir süredir EFT ücreti almıyor. Sanırım 250kTL üzerine EFT ücretsizliği otomatik olarak tanımlanıyor. ister oksijende olsun ister mevduatta , ister kısmen oksijende kısmen mevduatta.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    cidden bu rakamda ya yanlislik var ya da yakinda konut-ihtiyac vb kredi faizleri % 20 nin uzerine cikacak..
    Gerci rakamin dogru olma ihtimali de var..
    Dusunsenize siz bankasiniz;gelen paraya % 15 faiz oduyorsunuz.Sonra size parasini getiren ayni musteriye % 10 ile konut kredisi satiyorsunuz..Mantiken paranizin azalmasi lazim her gecen gun..

Crash derken bundan mi bahsediyolardi acaba ?

Sizin mesajini da tartisan cikmamis fakat bugunku en cidid konu bu rakamlar..
    Herhalde rakam hatalı..
    1 haftada yüzde 10 özkaynak erimesi yılbaşına göre 12Milyar özkaynak erimesi biraz garip.

Ama rakam doğru ise değil günün yılın en ciddi konusu bence..
    Bankaların özkaynakları devamlı artıyor..
    Rekor karlar geldi ilk çeyrekde..

30 Milyar 1 haftada..

yanlıştır yahu..

Sayfa 463/1024 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •