Tkf ve tte showa devam ediyor
Bakalım nnf ne yapacak
Teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tkf ve tte showa devam ediyor
Bakalım nnf ne yapacak
Teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalnız bu aft seçime kadar bitirecek bizi, çıksam iyi olacak sanki. Bu dönem için afs belki daha tercih edilebilir durumda.
Bankalar borclarini patir patir oduyor ve birc azaltiyor, sorun kamuda, verimsiz yatirimlar icin gereksiz borclanmalar..
https://sol.org.tr/sites/default/fil...rclarTablo.png
endeksmi diyim borsamı diyim bunlara göre hareket etmiyor su anlık
yabancı oranı cok düsük spek kagıtlarda cogu fon ve ky
duran varlıgı 3 milyon tl olan kagıt 6 ayda 40 katına cıkmıs
AR ve yabancı olmadan kalkması zor gibi
swapmı diyim bi hikaye gerekiyo
ama bist 30 kalkmadan bist 100 ile gemiyi yürütmek zor
her an alabora olma riskin var
ben hala bist 30 dan ümitliyim hele su 112 bini bi kıralımda
Bir yandan hafif kızıyorum ama bir yandan da vardır Haydar Bey'in bir bildiği diyorum. Hisse portföyünü biraz yoğun değiştirdiği dönemlerde, bir süre hafif endeksin altında kalıyor, sonra endeks üstü başarısına dönüyor tekrar genelde.
Nokta atışı dönüş bilinemeyeceği için bist30'un bist100 ve bisttüm üstü performans göstereceği dönemi öngörmüş, ve o döneme yavaş yavaş giriş yapmış olabilir. Her şekilde MAC her vadede TKF ile birlikte en başarılı olanı. Neredeyse bu ikisi henüz rakipsiz kendi kategorilerinde.
Keşke çok hisse yoğun fon olsa başarılı ama yok maalesef. Sadece son zamanlarda NNF umut veriyor beklendiği gibi, ancak henüz 1 ay oldu. Bu iki fon 5 yıldır sürdürülür, istikrarlı başarı gösteriyorlar. İkisi de beş yıl önceki fiyatları ile endekse eşitlenirse, ve yüzdesel getiri olarak ölçülürse, neredeyse bist 100 , 3500 puandaymış gibi işlem görüyorlar pay fiyatı bazından.
Bu başlığın geçmişinden bu güne popüler fonlarımız.
FIL- ANL
OKT
GPG
TCD
ACC
MAC
EIB
AFT
Risk algımız acayip yükselmiş.