Bir yandan hafif kızıyorum ama bir yandan da vardır Haydar Bey'in bir bildiği diyorum. Hisse portföyünü biraz yoğun değiştirdiği dönemlerde, bir süre hafif endeksin altında kalıyor, sonra endeks üstü başarısına dönüyor tekrar genelde.
Nokta atışı dönüş bilinemeyeceği için bist30'un bist100 ve bisttüm üstü performans göstereceği dönemi öngörmüş, ve o döneme yavaş yavaş giriş yapmış olabilir. Her şekilde MAC her vadede TKF ile birlikte en başarılı olanı. Neredeyse bu ikisi henüz rakipsiz kendi kategorilerinde.
Keşke çok hisse yoğun fon olsa başarılı ama yok maalesef. Sadece son zamanlarda NNF umut veriyor beklendiği gibi, ancak henüz 1 ay oldu. Bu iki fon 5 yıldır sürdürülür, istikrarlı başarı gösteriyorlar. İkisi de beş yıl önceki fiyatları ile endekse eşitlenirse, ve yüzdesel getiri olarak ölçülürse, neredeyse bist 100 , 3500 puandaymış gibi işlem görüyorlar pay fiyatı bazından.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri