Sistem tekrar al veriyor. Bir haber var sanki. Devam ediyoz bakalim, aglayacazmi gulecekmiyiz.
Printable View
Sistem tekrar al veriyor. Bir haber var sanki. Devam ediyoz bakalim, aglayacazmi gulecekmiyiz.
Aslında ben ayı doğmak isterdim sat al yapmak al sat yapmaktan 1.5 kat daha avantajlı ama genetiğim bozuk kodum bozuk maalesef müzmin boğayım
58.000 den 23.000 2008 düşüşünde ve diğer feci düşüşlerde ekmeğini yemek varken ayvasını yedim hep borsanın.... tüm kazancı ticaretten tüm kayıplarının %70 borsadan olan ender insanlardan biriyim ....
ilk kez yüzüm gülüyor son 6 aydır , hatta şaka gibi geliyor bu 3200 atakları inanasım da gelmiyor.. Ayılar her zaman bistin kaptanı olurlar ama dengeli işlem bilimi şart ..
n oldu cogunuz cortladı endeks yukarı yahu en basiti yapı kredi ve ya akbank 30 olmadıkca halkbank 50 olmadıkca bu endeks dusmes daha dolar bazlı kırılımlar yeni oluyor ayrıca halkbank bu ay boyle biterse 5 yıllık direnc krılıyor :)
bistin kaptanı kendini bilendir.
"ilim kendin bilmekdir" der Yunus EMRE
Eğer egosu yüksek biri olmasaydım pala ile kapışırdım...aslında kapışıyorumda hergün sırt ağrılarından uyuyamıyorum çoğu zaman ama olsun 3o küsür yıldır minderdeyim ..yenilsemde korkmuyom pala gel kapışak:)
y.t.d
Tekniğe laf yokta şu ELLİOT işi tam saçmalık.Burası tepe olmadı yeni tepe...üstelik her zaman kendilerinden çok emin.
Global-bıst100 den sonra alacağınız hisseler kral para kazandırır...GO GO TAR TAR formasyonu..