Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Dayu ben 70 m2 bağ evi yaptım. Kabası 40 a mal oldu. Çimentoyu 40 'tan almaya basladim. Bir ayda en son 48 den aldim.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dayu ben 70 m2 bağ evi yaptım. Kabası 40 a mal oldu. Çimentoyu 40 'tan almaya basladim. Bir ayda en son 48 den aldim.
    Demire para vermeyeydin Ereğli'nin ortağı sayılırsın.

3.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    dün oluşan mumdan sonra kısaları çok güzel bir kar olmasına rağmen realize etmedik, pişman etti. Yine başabaş geldik.
    hastane işim vardı, çok fazla poza güvendik. neyse sağlık olsun olan oldu.
    gelelim şimdiki duruma, eğer 15:00'a kadar 339.000 altına hareket ederse kısa devam edeceğim. olmazsa biraz kenara çekileceğim.
    short devam.
    Bu hareket altını dolduramazsa ( dünkü para çıkışını karşılamazsa bana biraz feyk geldi ortalamalar aşağıda kaldı yukarı çekiyorlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu hareket altını dolduramazsa ( dünkü para çıkışını karşılamazsa bana biraz feyk geldi ortalamalar aşağıda kaldı yukarı çekiyorlar.
    feyk olan dünkü hareket idi.. bugün olması gereken oluyor, ralli devam
    10 TL isctr mi olur ? üstelik daha 10 bile değil

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bir genişleyen diyagonal? Hafif aşmış, rehber çizgiler dahilinde? Çok daha büyük bir dalganın ilk dalgası (?). Parasal genişlemeden mütevellit, gidecek yer bulamayan enflasyondan kaçan 'yüklü haydan gelen paradan' türemiş(?), olabilir. YTD

Biraz daha uzatırsa, komple itki saymak lazım, önce büyük bir 1-2 yapmış, ardından son kısımda tekrar itki çiziyor ve 3 e gidiyor demektir ve o 3 epey yukarıda yani buradaki son dalganın 5 i uzatarak bu olacak demektir. Kabaca 5000-5070 civarı. Piyasa ekonomi, dünya koşulları enerji kriz v.s., ülke iç dinamikleri seçim(?) bu tabloya uyuyorsa öyle demektir, uymuyorsa ise böyle demektir.

Kolay gelsin. Hıdır elimden gelen budur. YTD

Daire içinde 3 dediğin yere B base 1 diyorum, devamı da 3 diyorum. Üçüçcü dalga halen devam ediyor ve dokuz dalga olarak cereyan edecek, daha sekizinci ve dokuzuncu dalgalar eksik.

Oyum bu şekilde! : )

ben anlamam teknikciler el atsın bakalım günlük olarak zurnanın zırt dediği yere mi geldik ..
    saat 14:05

günlük trade olarak !!
    y.t.d.

7. vay be dünkü deli bal ayı tuzağı imiş ya la
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ben anlamam teknikciler el atsın bakalım günlük olarak zurnanın zırt dediği yere mi geldik ..
    saat 14:05

günlük trade olarak !!
    y.t.d.
    hatta gün de değil 15:45 dedin mi başından kalkarım başından aynen kursa..çocuklar cankurtaran olsun...en azından kendi canlarını kurtarsınlar...yüzmeye yolluyorumda.ad*****n sıcağında güreşe yollayacak değilim ya ..babamlar güreş diye tutturdularda

Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •