bulut
seni uyarmıştım, 10 liraya isctr olmaz demiştim, bu adamın defter değeri 12.50, daha bunu üstüne şişe cam, milli re vd bi sürü sepet iştirak portföyü var, ve defter değeri çarpanı en düşük bankaydı dördün içinde.. son atakla akbnk-ykbnk ile eşdeğer dd çarpanına ulaşmış oldu, farkı kapadı, daha iştirak portföyü falan fiyatlamaya başlamadı
tabii uyardım derken üstüne alınma, espri yapıyorum, senin nezdinde tüm forumu uyarmıştım, kimse diyemez ki- sen haber vermedin.. patron takasından 5 milyar mal gelmiş sadece 2022 başından, ve endeks yüzde 60 yapmış-yurtdışı düştüğü periyodda, şimdi yabancı takasına mala alınmaya başlarsa nice olur endeks.. 750 milyon girdi, ralli havası oluştu, maazallah yarın 7,5 milyar girmeye kalkarsa, nice olur tahtalar ?
ralli modunu nasıl oynamak gerektiği konusunda daha evvel defaetle uyarılarda bulundum, endeksin hangi hisselerle gideceği hangi hisselerle gitmeyeceği üzerine kurulu yazılım, yani bi çeşit endeks mühendisliğine karşı oynadığımız için endeks vadeli çok değerli bi enstrüman, kaldıracı başlangıçta düşük girip sonra yukarı gittikçe arttırmak gerekir, yani oyunu büyütme şartın ilk hamlede kazanmak olmalı, kazanamazsan stop aut olursan ilk düşük kaldıracın zayi olur, ama tutturduğun zaman poz büyütmeye başlayabilirsin, ralli de varsa yürüyüp gidebilirsin
Karakemal beni anlamamışsın dün 650 milyon çıkış vardı ,
360 milyon giriş vardı bir ara kapanışa 80 milyonla girdi.
bofa sadece hacimde kullanıldı sana 1-2 gün bekle dedim .
banka rallisi oluyorsa piyasa aşağı gelmez , bankalar game over olana kadar.
ben kar al la devam ediyorum sıkıntı yok , dün ısc endeks si yorumladım bugun mavi çizgiden ısc yi yerine koyduk , Ak ta diğer tahtamdı zaten devam ,
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri