Printable View
Buradaki sıkıntı,yazın,tatile gelen,özellikle bazı ilçelerde,ilçe nüfusundan fazla olan tatilcilerin yükünü çeken yerel yönetimler değilde bu verginin hazineye gidecek olması,diğer ülkelerde bu para yazın aşırı nüfusun ihtiyaçlarının karşılanması için yerel yönetimlerce tahsil edilmektedir.
İBB Sözcüsü : İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Eminönü’ndeki 3 balıkçı teknesinin tahliyesi konusunda, İBB’nin savunması alınıncaya kadar yürütmeyi durdurma kararı vermiştir. Bugün belediyemizce savunma verilmiştir. Yürütmeyi durdurma hakkında mahkemece esası hakkında yeni bir karar verilecektir.
Oyak demirören'le akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketlerinin alımı için görüşüyor-bloomberg ht
FETÖ’nün firari imamı Adil Öksüz’ün serbest bırakılmasına ilişkin 28 sanık hakkında açılan davada karar açıklandı. Mahkeme 24 sanığın beraatine karar verirken, 2 sanığa "görevi kötüye kullanma" suçundan 5 ay hapis cezası verdi. 2 sanığın dosyasının ise ayrılmasına hükmedildi.
OYAK, akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketlerini satın almak için Demirören Holding ile görüşmelere başladı.
OYAK yeni faaliyet alanlarına odaklanma stratejisi kapsamında akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketlerini satın almak üzere Demirören Holding ile görüşmelere başladı.
OYAK tarafından yayımlanan bültende, Demirören Holding'in Total Oil Türkiye ve Moil şirketlerinde ülke çapında yaklaşık 900 istasyona sahip olduğuna dikkat çekilerek, satın alma için kapsamlı inceleme (due diligence) görüşmeleri yapıldığı belirtildi.
OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, "Stratejik hedeflerimize katkı sağlayabilecek fırsatları titizlikle inceliyoruz" dedi. Demirören Holding, Total Oil Türkiye ve Moil'i 2016 yılında satın almıştı.
https://www.finansgundem.com/haber/o...-talip/1447622
alttaki yorum alıntıdır.
Mahallenin delisi 01 Kasım 2019 17:06
Ne oldu alınan kredileri ödeyemiyor mu ???
Fitch bu akşam Türkiye'nin kredi notu değerlendirmesini açıklayacak..
Gorunumu duragana yukseltecek bence.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.