Sayfa 465/1001 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    AK Parti tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulan içinde dijital hizmet, konaklama, değerli konut gibi yeni vergilerin yer aldığı yeni vergi paketi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Teklifle, “Konaklama Vergisi” adı altında yeni bir vergi getiriliyor.

Otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart hotel, misafirhane ve kamping gibi tesisler ile dağ ve yayla evi gibi kırsal turizm tesislerinde verilen geceleme hizmeti konaklama vergisine tabi olacak.

Konaklama vergisi otelde kalan müşterilerden alınacak.

5 yıldızlı otel ve tatil köyleri için 18 TL; 4 yıldızlı otel ve tatil köyleri için 12 TL; 3 yıldızlı oteller ve belediye belgeli konaklama tesisleri için 9 TL; 2 ve bir yıldızlı oteller, pansiyon, motel, apart hotel ve kampingler için 6 TL; butik oteller ve özel konaklama tesisleri için 18 TL olacak.

https://www.internethaber.com/yeni-v...k-2060527h.htm
    Buradaki sıkıntı,yazın,tatile gelen,özellikle bazı ilçelerde,ilçe nüfusundan fazla olan tatilcilerin yükünü çeken yerel yönetimler değilde bu verginin hazineye gidecek olması,diğer ülkelerde bu para yazın aşırı nüfusun ihtiyaçlarının karşılanması için yerel yönetimlerce tahsil edilmektedir.

İBB Sözcüsü : İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Eminönü’ndeki 3 balıkçı teknesinin tahliyesi konusunda, İBB’nin savunması alınıncaya kadar yürütmeyi durdurma kararı vermiştir. Bugün belediyemizce savunma verilmiştir. Yürütmeyi durdurma hakkında mahkemece esası hakkında yeni bir karar verilecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Oyak demirören'le akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketlerinin alımı için görüşüyor-bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

FETÖ’nün firari imamı Adil Öksüz’ün serbest bırakılmasına ilişkin 28 sanık hakkında açılan davada karar açıklandı. Mahkeme 24 sanığın beraatine karar verirken, 2 sanığa "görevi kötüye kullanma" suçundan 5 ay hapis cezası verdi. 2 sanığın dosyasının ise ayrılmasına hükmedildi.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Oyak demirören'le akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketlerinin alımı için görüşüyor-bloomberg ht

OYAK, akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketlerini satın almak için Demirören Holding ile görüşmelere başladı.

OYAK yeni faaliyet alanlarına odaklanma stratejisi kapsamında akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketlerini satın almak üzere Demirören Holding ile görüşmelere başladı.

OYAK tarafından yayımlanan bültende, Demirören Holding'in Total Oil Türkiye ve Moil şirketlerinde ülke çapında yaklaşık 900 istasyona sahip olduğuna dikkat çekilerek, satın alma için kapsamlı inceleme (due diligence) görüşmeleri yapıldığı belirtildi.

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, "Stratejik hedeflerimize katkı sağlayabilecek fırsatları titizlikle inceliyoruz" dedi. Demirören Holding, Total Oil Türkiye ve Moil'i 2016 yılında satın almıştı.

https://www.finansgundem.com/haber/o...-talip/1447622

alttaki yorum alıntıdır.

Mahallenin delisi 01 Kasım 2019 17:06

Ne oldu alınan kredileri ödeyemiyor mu ???
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Fitch bu akşam Türkiye'nin kredi notu değerlendirmesini açıklayacak..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Fitch bu akşam Türkiye'nin kredi notu değerlendirmesini açıklayacak..
    Gorunumu duragana yukseltecek bence.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 465/1001 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •