Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
*erdoðan: Abd ile aramýzdaki sorun alanlarýnýn pek çoðu küçük pürüzlerden ibarettir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*erdoðan: Görüþmelerde bir çok meseleye kökten çözüm getiremedik ama bu meselelerin iliþkilerimizi esir almasýna izin vermediðimizi tüm dünyaya gösterdik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ERDOÐAN: ABD ÝLE SORUN ALANLARININ PEK ÇOÐU KÜÇÜK PÜRÜZLERDEN ÝBARET
oval ofiste ne gösterdiler bilmiyorum ama bizimkiler sanki helyum gazý yutmuþ gibi...
kürdistanýn kurulmasý,
fetö liderinin korunup desteklenmesi,
israil olayý,
5 milyon suriyeli,
s400 olayý
,f 35 olayý,
ermeni tasarýsý,
yaptýrýmlar,
aþþaðýlýk mektuplar,
patriot meselesi
.................vs.vs.vs...
ufak tefek pürüzler![]()
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Yer Ýmleri