Günaydýn hayýrlý cumalar
AK Parti tarafýndan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulan içinde dijital hizmet, konaklama, deðerli konut gibi yeni vergilerin yer aldýðý yeni vergi paketi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
Teklifle, “Konaklama Vergisi” adý altýnda yeni bir vergi getiriliyor.
Otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart hotel, misafirhane ve kamping gibi tesisler ile dað ve yayla evi gibi kýrsal turizm tesislerinde verilen geceleme hizmeti konaklama vergisine tabi olacak.
Konaklama vergisi otelde kalan müþterilerden alýnacak.
5 yýldýzlý otel ve tatil köyleri için 18 TL; 4 yýldýzlý otel ve tatil köyleri için 12 TL; 3 yýldýzlý oteller ve belediye belgeli konaklama tesisleri için 9 TL; 2 ve bir yýldýzlý oteller, pansiyon, motel, apart hotel ve kampingler için 6 TL; butik oteller ve özel konaklama tesisleri için 18 TL olacak.
https://www.internethaber.com/yeni-v...k-2060527h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Burasi yeri degil ama bilgi sahibi olan kisi coktur diye dusundum..
Ikale vergisi geri odemesi icin muracaat eden var mi varsa parayi alan var mi....ben bes ay once muracaat ettim hala odenmedi.....
Yine top çeviriyorlar...
*ito: Istanbul'da ekim'de perakende fiyatlar yýllýk %11,28 arttý
*ito: Istanbul'da ekim'de perakende fiyatlar aylýk %1,78 arttý
*ito: Istanbul'da ekim'de toptan fiyatlar aylýk %1,50 arttý
*ito: Istanbul'da ekim'de toptan fiyatlar yýllýk %6,77 arttý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pompeo: Türkiye 17 ekim bildirisine baðlý kalmalý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
PKK harf deðiþtirince PKK olmuyorsa, sen de o sözleri Erdal deðil Merdal olarak söyledim diyeydin mantýðýnla çeliþmezdin..PKK terör örgütüdür. PYD konusunda ilk günden diyorum görüþülmesi gerekiyordu. Terör örgütü deðil benim gözümde ifadelerini kullanan Parti Meclisi üyesi Erdal Aksüngerin disipline sevkine gerek olmadýðýna karar verildi.
Yer Ýmleri