ersunun maçlarını neredeyse tümünü tribünde izledim gümbür edilen tek şey taraftar isyanı ve küfürdü!
eskiye gidiyorsan zaten ersunun o yıldan başka bir başarısı yok ne ts de ne de milli takımda.
Printable View
Bugun gordugun uzere bjkas i 4 altina biraktirmiyorlar keza gsray da dib goruldu gibi. Ama fener de iyi sonucta gelse hareketi bitirdi havasi var. ha hafta sonu gsrayi yenerse hakeme ragmen artik mizrak cuvala sigmaz. Tutamazlar. Yine tutarlarsa zaten bjk ve gsraylari fenere ceviririm. Bu kadar baski patlamaya delil olur. Aklim mantigim ligi az cok bilen biri olarak Fener in pacasindan asagi cekilecegini soyluyor.
Gustavo kesin yokmuş [emoji779]Spek bunu kullanacaktır.Mac/hisse işi tam rulet e döndü.Kalp dayanmaz.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazımı CNN TURK alt yazı ile Gustavo nün oynamayacagini yazdığı için yazdım.Bende ordan öğrendim.Sahsi fikrim değildir..Futbol bu herşey olur.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erol hoca Hatay maçındaki yanlışlari yaparsa taraftar tamamen cephe alır. Hatay baskı yaparken ferdiyi oyuna alamzsin kardeşim.Hatayin kazanmasi için her şeyi yaptın.herkes aynı yorumu yaziyor Novak caner ikilisine dön. Caneri at ileri. Adam savaşır takımı için. Yarın dikkatli Erol hoca. Motive et takımı. Ve yanlış değişiklik yapma.