Sayfa 465/763 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 6102 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by myucell Yazıyı Oku
    Son 20 yılda feneri Ersundan başka gümbür gümbür oynatabilen bir hoca gördünüz mü siz? Jailson ısrarı falan filan geciniz. Adamın elindeki topçulara bakın o zaman. Kurtarıcı diye sadık alındı 35 lik Fransız dan başka kim vardı Ersunun elinde. Ne derseniz deyin Ersun hoca su takımla bu ligi forse eder.
    ersunun maçlarını neredeyse tümünü tribünde izledim gümbür edilen tek şey taraftar isyanı ve küfürdü!

eskiye gidiyorsan zaten ersunun o yıldan başka bir başarısı yok ne ts de ne de milli takımda.
    Son düzenleme : kxsr; 04-02-2021 saat: 10:07.
    men dakka dukka

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Maci izlemedin herhalde. Tek kale bastirdilar. Fener kotu oyunla kazaniyor bakalim nereye kadar. Alacagi puani aldi. Hakemler bence bundan sonra uzerine oynacak. Ali Koc un basarili olmasi siyasetende tercih edilecek bir durum degil bazilari icin o yuzden fener Messi Ronaldo ikilisini bile transfer etse ikincilikten yukarisini goremez. Ha bende hissesini alip satiyorum ama yorumum bu fener icin. Hafta sonu derbide Fener alirsa cok buyuk supriz olacak benim icin. Baskan Aziz olsaydi boyle dusunmezdim. Gezi de dendigi gibi olay agac olayi degil.
    cumartesi günü kafamdaki senaryoyu yazarım..
    akşam, olmayan pozisyondan olan kartı ve olmayan pozisyondan olan golü atamasa bjk , mağlup olurdu..
    ali rıza sergen yalçın da daha şiddetli ağlardı..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    cumartesi günü kafamdaki senaryoyu yazarım..
    akşam, olmayan pozisyondan olan kartı ve olmayan pozisyondan olan golü atamasa bjk , mağlup olurdu..
    ali rıza sergen yalçın da daha şiddetli ağlardı..
    Bugun gordugun uzere bjkas i 4 altina biraktirmiyorlar keza gsray da dib goruldu gibi. Ama fener de iyi sonucta gelse hareketi bitirdi havasi var. ha hafta sonu gsrayi yenerse hakeme ragmen artik mizrak cuvala sigmaz. Tutamazlar. Yine tutarlarsa zaten bjk ve gsraylari fenere ceviririm. Bu kadar baski patlamaya delil olur. Aklim mantigim ligi az cok bilen biri olarak Fener in pacasindan asagi cekilecegini soyluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir yorumdur pes.
    Dış güçler diyor [emoji1787]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

5. Gustavo kesin yokmuş [emoji779]Spek bunu kullanacaktır.Mac/hisse işi tam rulet e döndü.Kalp dayanmaz.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir yorumdur pes.
    Haftasonu bakalım duruma. Inşaallah olmaz ama. Federasyon başkanının İddaa sahibi olduğu ülke de herşey olur. Ben artık hiçbir şeye güvenmem .

7. Bu yazımı CNN TURK alt yazı ile Gustavo nün oynamayacagini yazdığı için yazdım.Bende ordan öğrendim.Sahsi fikrim değildir..Futbol bu herşey olur.
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Gustavo kesin yokmuş [emoji779]Spek bunu kullanacaktır.Mac/hisse işi tam rulet e döndü.Kalp dayanmaz.

8. Erol hoca Hatay maçındaki yanlışlari yaparsa taraftar tamamen cephe alır. Hatay baskı yaparken ferdiyi oyuna alamzsin kardeşim.Hatayin kazanmasi için her şeyi yaptın.herkes aynı yorumu yaziyor Novak caner ikilisine dön. Caneri at ileri. Adam savaşır takımı için. Yarın dikkatli Erol hoca. Motive et takımı. Ve yanlış değişiklik yapma.

Sayfa 465/763 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •