https://www.youtube.com/watch?v=g9lwplEJ8bQ
Printable View
MPS -1.43%, GMR -0.56%, MAC -0.65%
Hepsi patlamış dün. ACC 0.13% ile kapatmış.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Tcd -0,34%
bir kısmını önceki gün , son ve önemli kısmını da dün itibarıyla tamamlayarak yüzde 45 civarı tcd trenine tekrar binmiş oldum. ama şu bir gerçek ki fazla heyecanlanıp gereksiz iniş binişlerle kârımızı azaltıyoruz. asıl hatamız ise ful olarak pozisyon kapatmak. o gün kendim de yazdım, iki tane senaryo ama ful çıktım. bu tür durumlarda en mantıklısı kısmi giriş çıkış ama maalesef benzer durumları defalarca yaşamamıza rağmen panik atak moduna geçiyoruz. şu ara önceki yazılanları da hızlıca gözden geçirdim. güzel tesbitler yapılmış. piskoloji ve birbirimizden etkilenme gibi. her ne kadar kendi kararımızı kendimiz versek te sonuçta insan olduğumuz için bu etkileşim oluyor. bence bu hususa çok dikkat etmeliyiz. sonuçta hatasız kul olmuyor ve genel hava bozuk olunca toplu etkileşim olabiliyor. bol kazançlar dileğiyle
Hayrani ustadim daha oncede belirttim
Bu gibi durumlarda risk alip ana paradan kaybetmektense gelecek olan kardan zarar etmek daha mantikli...
Bu yatirimci psikolojisidir. Almadigi malin arkasindan uzulmek...
Iran olayi tamamen bitmis degil...trump oyun oynuyor...topu hamaneyin kucagina atti
Hem de alev topu...
Dunyaya savas istemeyen abd var dedi
Iranin saldirgan oldugunu gosterdi
Veee en onemlisi 1 abd askeri dahi olmedi dedi
Resmen irani ikinci atak yapmaya zorluyor...
Boylelikle kendini mesru savunma yapiyor gibi gosterecek...
Trumpin konusmasina iranin cvp vermesi gerekecek...olaganustu bir siyaset donuyor...