Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim
    Ne zaman giriyorsunuz😀😀😀

MPS -1.43%, GMR -0.56%, MAC -0.65%

Hepsi patlamış dün. ACC 0.13% ile kapatmış.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

3. Tcd -0,34%

Alıntı Originally Posted by Didi Yazıyı Oku
    Tcd -0,34%
    İyi bari düşükten almış olduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    😊 Savaş çıkacak..98 endeksi bekliyorlar..
    Kim ne zaman bekliyor?
    Yine kafadan attınız galiba.
    Burada 98 mevzuu geçmedi hiç.
    Hedef gösterip manipüle etmeyiniz.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim
    Ne zaman giriyorsunuz😀😀😀
    bir kısmını önceki gün , son ve önemli kısmını da dün itibarıyla tamamlayarak yüzde 45 civarı tcd trenine tekrar binmiş oldum. ama şu bir gerçek ki fazla heyecanlanıp gereksiz iniş binişlerle kârımızı azaltıyoruz. asıl hatamız ise ful olarak pozisyon kapatmak. o gün kendim de yazdım, iki tane senaryo ama ful çıktım. bu tür durumlarda en mantıklısı kısmi giriş çıkış ama maalesef benzer durumları defalarca yaşamamıza rağmen panik atak moduna geçiyoruz. şu ara önceki yazılanları da hızlıca gözden geçirdim. güzel tesbitler yapılmış. piskoloji ve birbirimizden etkilenme gibi. her ne kadar kendi kararımızı kendimiz versek te sonuçta insan olduğumuz için bu etkileşim oluyor. bence bu hususa çok dikkat etmeliyiz. sonuçta hatasız kul olmuyor ve genel hava bozuk olunca toplu etkileşim olabiliyor. bol kazançlar dileğiyle

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir kısmını önceki gün , son ve önemli kısmını da dün itibarıyla tamamlayarak yüzde 45 civarı tcd trenine tekrar binmiş oldum. ama şu bir gerçek ki fazla heyecanlanıp gereksiz iniş binişlerle kârımızı azaltıyoruz. asıl hatamız ise ful olarak pozisyon kapatmak. o gün kendim de yazdım, iki tane senaryo ama ful çıktım. bu tür durumlarda en mantıklısı kısmi giriş çıkış ama maalesef benzer durumları defalarca yaşamamıza rağmen panik atak moduna geçiyoruz. şu ara önceki yazılanları da hızlıca gözden geçirdim. güzel tesbitler yapılmış. piskoloji ve birbirimizden etkilenme gibi. her ne kadar kendi kararımızı kendimiz versek te sonuçta insan olduğumuz için bu etkileşim oluyor. bence bu hususa çok dikkat etmeliyiz. sonuçta hatasız kul olmuyor ve genel hava bozuk olunca toplu etkileşim olabiliyor. bol kazançlar dileğiyle
    Hayrani ustadim daha oncede belirttim
    Bu gibi durumlarda risk alip ana paradan kaybetmektense gelecek olan kardan zarar etmek daha mantikli...
    Bu yatirimci psikolojisidir. Almadigi malin arkasindan uzulmek...

Iran olayi tamamen bitmis degil...trump oyun oynuyor...topu hamaneyin kucagina atti
    Hem de alev topu...
    Dunyaya savas istemeyen abd var dedi
    Iranin saldirgan oldugunu gosterdi
    Veee en onemlisi 1 abd askeri dahi olmedi dedi

Resmen irani ikinci atak yapmaya zorluyor...
    Boylelikle kendini mesru savunma yapiyor gibi gosterecek...

Trumpin konusmasina iranin cvp vermesi gerekecek...olaganustu bir siyaset donuyor...

Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •