çorba içelim derkene, su parasını da kaptırdık....
Printable View
Yaklaşık 35 yıldır borsadayım böyle bir dolandırıcılık çok az hatırlıyorum
70 liraydı 35 oldu olabilir 25 oldu amenna bu arada yağmur gibi kap atıyorsun yok o yok şu
20 oldu yok bedelsiz yok tahsisli yok bilmemne
13,37 ye geldi fiyat ya olamaz böyle bir dolandırıcılık
Ne oldu petrol diyordun bedelsiz diyordun yönetim allahından bulsun açgözlüler
Borsa da 7.000 den 11.000 e dayandı bu arada
Odas son dönemde sermayenin % 18’i kadar hisse sattı. 2,00 dan sattı desek.
Ortada yaklaşık 265 milyon zarar var.
Yine çok şanslıyım ki bunun yanında benim zarar devede kulak.
Aslında tam haberlere çıkacak bir durum.
Sistemi kurmuşlar. Başrollerde de Info ve A1 var. Her gün 0,04-5 kuruşa sat al yapıyorlar. 50m işlemin 32m'u bunlara ait. Her gün 2 kuruş düşürerek lot sayısını artırma veya kar etme düşüncesindeler. KY felç olduğundan yeni alış yapmıyor. Olası yükselişte de bunların elinde yeterli lot olduğundan kafaya yeme riski var. Bu da mala girmek isteyenlerin imtina etmesine sebep oluyor.
Sonuç olarak ne zamana kadar düşürecekleri info ve A1'in insafına kalmış. Elinde sonunda bu kadar lotlarını yukarıdan teslim etmek isteyeceklerdir.
QUOTE=EGEDUK;6850333]Odas son dönemde sermayenin % 18’i kadar hisse sattı. 2,00 dan sattı desek.
Ortada yaklaşık 265 milyon zarar var.
Yine çok şanslıyım ki bunun yanında benim zarar devede kulak.
Aslında tam haberlere çıkacak bir durum.[/QUOTE]
Ben ne ODAŞın ne de alan kurumların zararda olduğunu düşünmüyorum. Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali. Düşünün bir gecede 93 milyon lot, sonraki günlerde 150m lot satışta alan kurumlar bir gecede mi karar verdiler bu işe? Belki ne kadar alacaklarını belirleyip işlemden önce ya ödünç lot satarak ya da mevcutlarını sat-al yöntemi ile borsada KY ye yıktılar. Ayrıca bu işte kesinlikle patronun olduğuna da inanıyorum. En nihayetinde %650 gibi bedelsiz bu fiyattaki hisse için gereğinden çok çok fazla idi. Seneti 2 tl altına kilitlediler.
Bu ülkede maalesef herkes patronlara çalışıyor. Halka veya KYi düşünen yok. Yakın zamanda düzeleceği de yok. SPK işini tam yapsa en azından patronun korkusu olur. Bu bedelsizi onaylamaları bile bunun kanıtı