Sayfa 468/529 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518 ... SonSon
Arama sonucu : 4225 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by SedatSönmez Yazıyı Oku
    Arka arkaya 13 gündür kırmızı kapatıyor, normal değil.
    Geçen sene satışları borç kapatmak için yaptılar.
    Şu andaki satışları ne amaçla yapıyorlar?? Olumsuz mahkeme kararının kokusunu aldılar ise, kaçırabildikleri kadar malı kaçırıyorlar yüksek fiyattan. Diğer bir neden, yüksekten çok düştüğünü düşündüğümüz hisse fiyatının, patron tarafından dolar bazında şirketin piyasa fiyatı olarak hala yüksek ve değerli görülmesi olabilir.
    Venezuela konusu ise tam bir muamma. Venezuela İş Konseyinde Hem ODAŞ olarak Burak manipülasyoncusu hem de CANTE'nin temsilcisi var. Şirketin taa oralara ana faaliyet konusu petrol kuyularına çimentolama yapmak olan bir şirketi satın almak için gideceğini sanmıyorum. Başka gelişmeler var mutlaka ama gizlenmesi amaçlanıyor.
    RE-PİE ve FONEVA % 2,13’er hisse aldı. Yukarıda tam adetleri yazmıştım.
    13 uğursuz rakam derler. 13 günü atlattığımıza göre yarın düşüş duracak diye umuyorum.
    Bu hisse yakın zamanda katılım endekslerin dahil olmuştu.
    Katılım fonları alış yapabilir belki ilerleyen zamanlarda. Bu da bir ihtimal.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu tahtada satış olma imkanı çok düşük

ufak tefek satışlar tabiki vardır

yapılmak istenen sistemli bir biçimde aşağı çekmek

Borsa ATH yapmısken hisse yılın en dusugunde.Bunun artık teknik ve temel ile ilgisi kalmamıs

Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    Borsa ATH yapmısken hisse yılın en dusugunde.Bunun artık teknik ve temel ile ilgisi kalmamıs
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
    ve bir orman gibi kardeşçesine

İşlem hacim şu ana kadar oldukça düştü. Çorbacılar bile buradan sat-al konusunda tereddüt yaşamaya başladı. RSI artık bir çıkışın veya tepkinin olması gerektiğini bağırıyor. Tekniğim beni yanıltmazsa 1,8'den bir tepki gelmeli.

Alıntı Originally Posted by warline Yazıyı Oku
    İşlem hacim şu ana kadar oldukça düştü. Çorbacılar bile buradan sat-al konusunda tereddüt yaşamaya başladı. RSI artık bir çıkışın veya tepkinin olması gerektiğini bağırıyor. Tekniğim beni yanıltmazsa 1,8'den bir tepki gelmeli.
    Çorba dediniz de ;

Tekkeyi bekleyen çorbayı içer diye bir atasözü var diyeceğim sonra bir gülme geliyor.
    Ben beklerim o ayrı.
    [emoji23]

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çorba dediniz de ;

Tekkeyi bekleyen çorbayı içer diye bir atasözü var diyeceğim sonra bir gülme geliyor.
    Ben beklerim o ayrı.
    [emoji23]
    İnşallah çorba içmek için çok beklemek zorunda kalınmaz bu seviyelerde çok fazla işlem oldu. Konsolide olması için bir süre daha yatayda kalması gerekir gibime geliyor.

Alıntı Originally Posted by warline Yazıyı Oku
    BOFA oyunu bozacak gibi. 1,8i kırdırdı (mı?)

Sayfa 468/529 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •