hepıimiz gönderelim
Printable View
Çopunluk içeriği aynı olan yazıları gönderdik. Bu yazı son kapsamı genişletilmiş hali.
Bence bu yazıdaki oldular Danıştayın kararına gerekçe olarak sunduğu bütün gerekçeleri çürütecek verileri ortaya koruyor.
Danıştay kararı için sunduğu gerekçeler gerçeği hiç yansıtmadığın ve çok taraflı bir yaklaşımlala olguları yorumladığını düşünüyoruz. Hatta kararını desteklemek için alakasız durumları olaya iliştirmiş ve şirket gerçeklikleriyle aslı asrarı olmayan bazı yorumlar yapılarak karar sağlamlaştırılmaya çalışılmış.
genele yazıyorsunuz genele yazdığınız yazıda benim ADIM VAR....genel yazılıyorsa benim adım orda olmayacak...vukuatım olduysa o zaman ben dedim ki evet BENİ UZAKLAŞTIRIN...geçmişteki olanlar şimdi yapacağım anlamına gelmez..19 temmuz da ilgili şahıs aradı beni geçici olarak çıkarttı..sebebini yazmıcam. çıkartmadan önce de ARADI..sebebini de söyledi..çıkarılma sebebim aslında YOKTU...detay yazmıyorum..bana başka nickle yazılanlardan bahsetme...BEN DEĞİLİM DİYORUM ...
BENİ HİÇ BİR ŞEKİLDE BENİ KAST EDİN VEYA ETMEYİN İSMİMİ YAZIPTA....SONRA BAŞKA NİCKLERLE BEL ALTINDAN YAZANLAR VAR DİYEREK AYNI PARAGRAFTA LÜTFEN KULLANMAYIN...
STRATEJİLERİM BENİ İLGİLENDİRİYOR BUNDAN SONRA...sizin grubunuzda hiçbir alakam yok.
bununla birlikte, grup içinde İYİ NİYETLİ BİRÇOK arkadaşa HÜRMETEN...zaten HİÇ BİR ŞEKİLDE YAZMADIM...
çünkü İYİ NİYETLİ İNSANLAR A DA KARŞI SORUMLULUĞUM VAR..
HİÇ KİMSE DÜN YAŞANDIĞI GİBİ YOK GRUBU TRADE AMAÇLI KULLANDIN , ZAMANINDA KIÇLARINDAN AYRILMIYORDUN FALAN FİLAN YAZMASIN...
bana KİMSE GELİPTE GRUP ADINA VE YA ŞAHSİ OLARAK MUHATAP OLMASIN RİCA EDİYORUM..
İSTER BENİ KAST ETSİN İSTER ETMESİN...NİYETİ NE OLURSA OLSUN...grup u burda veya başka yerlerde bel altından değişik nicklerle vuran var deyip, tamam vardır, yoktur, benim ADIM O PARAĞRAFTA geçmeyecek
geçtiği vakit cevap hakkım DOĞAR...niyeti ne olursa olsun..
rica ediyorum...
ve gruptan ÇIKARILMADIM KENDİM AYRILDIM...kendim ayrıldım diyorum...siz diyorsunuz ki çıkarıldınız? o geçiciydi...ben DÖNMEYECEĞİMİ BELİRTTİĞİME GÖRE KENDİM AYRILMIŞ OLMUYORMUYUM?
sayın frecell cevap hakkımı kullandım..
her nekadar birçok konuda farklı düşünsemde
NETİCEDE
1) bena grup adına kimse cevap vermesin...geçmişle ilgili konular lütfen açmasın... burda hisseyle ilgili düşüncelerimi yazarım..sadece yazdıklarımı eleştirebilirsiniz..hiç kimse lütfen ardımdan konuşmasın..
2) ben gruptan kendim ayrıldım...bunu yukarıda anlattım.. geçici olarak çıkarıldıktan sonra dönmeyi tercih etmedim ve ilgili kişiye ayrılacağımı beyan ettim.
3) her nakadar gruptan ayrılsamda GRUPTA BİRÇOK TEMİZ NİYETLİ ARKADAŞA HÜRMETİM VAR...VE BU GRUP BİRÇOK ŞEYİ BAŞARDI...hiç bir şey yapmasa dahi ; ŞİRKETİN İÇİNİN BOŞALTIMASINA MANİ OLDU...HALA DA MANİ OLACAK GÜCE VE ETKİNLİĞE SAHİP...BENİM OLMAM VEYA OLMAMAM BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMEZ.
4) hiç bir şekilde gruba karşı ayrıldıktan sonra YIKICI bir durumum olmadı...başka forumlardaki kullanıcı adları bana ait değildir...ait olmadığını ispat ederim..
bu bağlamda ister bireysel ister grup olarak mücadele eden SAMİMİ tüm arkadaşlara kolaylıklar dilerim.
bana burada geçmişle ilgili kendince hesap soracaklara tavsiyem, şu bana burda bulaşmayın...KARŞILIĞINI FAZLASIYLA VERİRİM
NOKTA
Birlesmeye izin veren Spk, cagriyi yaptiramayan Spk. Su kervan yatirimcisina biraz kiyak gec artik. Brutten ne zaman cikariz. Cikalim da adam gibi al sat yapalim. Hissenin yuzu biraz yatirimci gorsun. Hisse canlansin. Guzel haberler geldiginde(insallah :)) ise yarasin.
Eger spk bloke lotlarin cozulmesine engel olamayacaksa bizi de brutten cikarmalidir.
Tetikçiler yine uzun uzun yazılar yazmaya devam ediyorlar bunların amacı süreci uzatmak şirketi zora sokmak. Ben bu tetikçiler e isim tel sordum görmezden geldiler madem yatırımcı için varsınız korkunuz ne frecekk hoca gibi isim ve telinizi yazmaktan neden korkuyorsunuz çünkü SİZLER TETİKÇİSİNİZ. beni şikayet edip ban verdirmişiniz beni unutmayın gözüm üstünüzde
Ne grup muş arkadaş gören de sanacak amerikayı bunlar keşfetti oldu olacak ilk başkanı da it.uz yapın başınızı. 5 yıldır kervan yatırımcısı çok kahramanlar gördü sonra o aydınlık gibi müritler kahramanları na sövdü. Ben gruba karşıyım tekim ve hisseme güveniyorum şu gruplar ihtiyar heyeti ve diğer hesaplar yapanlar hisseyi rahat bıraksa gerçek değerine gelecek inşallah
Ben şimdi şirket düze çıksın rahat bırakın gözaltı brüt takas internet yasağın dan çıksın dedim diye şirket adamı oluyorum ama benim gibi yeni nick almış uzun uzun yazan kendilerini mürit bulup şirketi zora sokmak için uğraşanlar kahraman. Ey başta müritlik yapan @aydınlık bu cem ve 1propokemon gibi lere neden sormuyorsun isim tel her bıyıklı için sıraya girme sonra öperler. Bak frecekk hocan yazıyor ismini telini bunlar neden yazmaz. Cinali iyi kapak yapmış sana :)
Şirketin önündeki 4 senedir beklenen belirsizlik kalktı az daha sabıredersek inşallah gerçek değerini bulacaktır. Bundan sonraki süreç şirketin aleyhine artık geçen hergün bizden yana
Sayin unut beni sizin anlamadiginiz... Biz ky lerin bir kismi sahin bir kismi guvercindir... Ayni olusumda olalim olmayalim yeri geldiginde birlikte hareket ederiz.
Onun icin bence fazla zorlamayin cunku cok belli oluyor...
Hepimizi sahinlestirmeyin...
Biz olusumdan ss ve avanesinin rahatsiz oldugunu dusunuyorduk cunku hep onlarin onune tas koyduk.
Ama siz yazinca gulerek okuyorum cunku gercekten aklinizca buradakilerin oyunlara gelecegini dusunuyorsunuz...
Biz kervan yatirimcilarinin burada yazanlarin yani aklinizca gaz vermeye calistiginiz butun yatirimcilarla tlf baglantimiz var... Onun icin bosuna ugrasmayin komik oluyorsunuz...
Bakin sayin selamunaleykumle daha bugun sayin cinali ile gectigimiz hafta ici gorustuk. Her fikir bizim icin degerli onlar bizi biz onlari elestirir dogruyu buluruz... Ve menfaatimize uygun olan her seyi beraber destekleriz. Olusumda olsun olmasin bir suru arkadasimiz da bizimle gorusur...
Onun icin komik duruma dusmeyin hocam. Siz milletin akliyla alay ederken asil biz size guluyoruz...
Dimyala prince giderken evdeki bulgurdan olmayin...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:)))))
Neyse sizin dediginiz dogru olsun...
Yani sayin unut beni burada yazan cogu arkadasla tlfla gorustum gorusuyorum... Ayni fikirde olalim olmayalim ustadcem, cinali, 1prometheus, selamunaleykum hepsi degerlidir...
Fikir ayriliklarimizin cikmasi bazilarini sevindirmesin... Emin olun sirket yatirimci aleyhine bir girisimde bulunursa bu sefer daha buyuk organizasyonlarla karsilarina cikariz...
Onun icin umarim siz haklisinizdir da sirket adam akilli yonetilir ve sirketin gercek degerine gelmesi saglanir.
Cunku biz sirketin camura bulanmis altin oldugunu biliyoruz... Bakalim bu camurlari ne zaman silkeleyecekler...
Frecekk hoca neden bu kadar yazdıklarım senin zoruna gidiyor cem ve 1propokemon la telefon la görüşüyorsan kim olduklarını biliyorsan lafı dolandırmadan yaz bende özür dileyim onlardan yok telefonları sende yoksa sesini kes o zaman. Beni tehtid etme icraatını yap yok güvercin yok şahin hayırdır sizin grup ne grubu söyleyin de bilelim. çok şükür devletimiz şahinleri de güvercinleride ı
İçeri tıktı. Bırakın bu boş tehtid işlerini işinize bakın selamunaleykum gibi kardaşlar sizin gruptakilere karşı fikirleri ni söylediği zaman hedef göstermeyin ben sizler gibi adamlara hiç bir zaman mürit olmadım bir hata ile grubunuz da yer aldım o kadar ama gördüm kü boş işler
Gelelim avukatimiza;
Biz yatirimcilar genelde duygusal dusunuruz avukatlar ise hukuki
Simdi bir ornek vereyim... Mesela hepimiz spk ya tazminat davasi acalim diyoruz... Ancak hukuki olarak hem hukuki surec devam ettiginden hem tazminat sartlarinin olusmasi acisindan su anda bu dava acilmaz acilsada hukuki sureclerin devam etmesi bekletici nedendir???
Yani hukukta her zaman kafamiza gore onu suclayalim buna daca acalim diyemezsiniz hepsinin zamani vardir.
Avukatimiz bugune kadar acmis oldugu davalar yapmis oldugu suc duyurulari sikayet dilekceleri ortadadir.
Hadi hepsini gectim zt ve sirket kendisi hakkinda suc duyurusunda bulunmustur.
Yani bizim avukatimiz sirketin adamiysa bu nasil sirketin adamidir ki sirket ve zt onun hakkinda avukatimiz da sirket ss ve digerleri hakkinda suc duyurularinda bulunuyor...
Komik oluyor arkadaslar
Tetikçiler in avukatı freckk hoca cem ve 1propokemon un la telefonla konuştunmu kimliklerini bellimi yemin et onlarla görüştüğüne yukarıda yazdığın yazına. Uzun uzun yazıp kafa karıştırma cevap verirken. Sen onlarla görüştüysen kimliklerini telefonlarını biliyorsan bende kimliğini açıklayacağım özür dileyeceğim
Ben bir garip yatırımcıyım. Yatırım yaptığım şirketin iyiliği istemem kadar doğal olan ne olabilirki bu neden birilerinin zoruna gidiyor. Yine diyorum çekin ellerinizi artık bu şirketin üstünden. Size şirketi kimse şikayet etmeyin demiyor illaki yönetimin yaptığı yanlışlar takip ediler ve gerekli hallerde ilgili kurumlara şikayet ediler ama tetikçiler yaptığı gibi şirketi batırmak için yapılmaz
Valla soyledigin arkadaslarin hic biri su anda grubumuzda degiller... Ama 1prometheusun yazdiklarindan hangisi yanlis... Spk bugune kadar sirketin yonetilmesine mi karisti. Gm leri niye kendisi satmadi da mega varliga 40 milyona icradan verildi. Biz sikayet ettik suc duyurularinda bulunduk spk muvazaa davasi acinca neden 90-100 milyona anlasildi. Sirketin onu acilmismis... Sirketin onu hep acikti...
Niyet, niyet onemli.... Biz de niyete bakariz... Eger niyet bozuksa hukuki olarak butun kurumlari ayaga kaldiririz... Kusura bakma...
Gelelim arkadaslara her iki arkadasinda numarasi ben de mevcut biriyle msjlastim digeri ile gorustum. Sen ki once kimsin onu soylede ya da eski nickini ya da numarani verde bilelim bakalim. Bizim hafizamiz gucludur gruplane alip veremedigin var, grupta olmasalar bile hakkini arayan ky ile ne alip veremedigin var bir bilelim...
Sirketi ovup yok onu kapanmis bunlar hikaye hocam... Bak hem 1prometheus hem bizim dava dilekcelerimize bakarsan sirket yoneticileri neler yapmis gorursun...
Hadi onu gectim denetci raporlarinida mi gormezsinde yok biz sirkete zarar vermemeliymisiz.... Asil sirket yatirimcisina zarar vermesin seffaf olsun... Olsun biz de ne sikayet edelim ne de ugrasalim. Biz cok mu merakliyiz dava acmaya dilekce yazmaya...
Bak surekli burada herkese yok murit yok tetikci deyip duruyorsun... Guzel bir laf vardir dervisin fikri neyse zikride odur diye...
Hayirdir sen kime muritlik veya tetikcilik ediyorsun diye sorarlar...
Kusura bakma sirket duzgun yonetildigi surece seffaf olundugu surece biz de takdir ederiz...
Yok eski tas eski hamam olursa kusura bakma bizde hukuki haklarimizi arariz...
Freckk hoca bende sizin bu grubu bir şikayet edeyim 200 kişi grup kurmak halka açık şirket hakkında bilgi paylaşmak kapta açıklanmamış belge ve bilgileri gruba servis etmek artık manipülasyon , spekülasyon yapanlarda vardır belki aranızda vb durumlar sizin fikirlerinize karşı yazı yazan grupda olmayan yatırımcıyı tehtid etmekten
Ha ha ha valla mi hocam cok mutlu olurum... Ama bir sey tutturamazsan 250 kisi de sana ne guzel tazminat davasi acar nasilsa alistik bir eksik dava bir fazla dava fark etmez...
Bak anlamadigin konu su burada toplanmis kisiler sirket aleyhine fesih ve gk davalari acmis kisiler. Butun belgeler mahkeme dosyamizda mevcut ve her davaya mudahil olan bu evraklari gorebilir...
Hadi memnun olurum sirkete karsi dava acamiyorsun bakalim bize acabilecek misin???
Uzun yazıp kafa karıştırma dedim. 3 yazı önce cem ve 1propokemon la görüştüğü nü söylüyorsun avukatlığını yapıyorsun sonra u dönüşü yazık frecekk hoca bu hareketler sana yakışmıyor it.uz la takıla takıla dönmeleri öğrenmişin. Bana kimlik tel sormasınlar senin mürtilerin önce onlara sorsunlar. Sizin fikirlerinize ters yazan oldumu hemen patron adamı ben ne yazmışım hisse ile ilgili batacakmı dedim 2 uzun yazan tetik çeken oldumu kahraman ky dostu oluyor yok öyle yahma. Çekin artık ellerinizi hissenin üstünden. Ben inanıyorum ki gerçek değerini gelecek
Temennimiz o yonde... Ama kusura bakma sirketin kotu yonetilmesine gm lerinin icradan ucuza gitmemesi icin hukuki mucadele edenlere karsi sen birseyler soylerken serbest biz sana siyleyince ben ne dedim...
Ben her iki arkadaslada irtibat kurdum... Bak yazilanlari okumuyorsun. Fikir ayriliklarimiz olabilir ama isimlerini de numaralarida bende kayitli... Yani gorustugum msjlastigim kisiye sen kimsin diye niye sorayim...
Seni de inan hic merak etmiyorum. Patron adami olman ya da olmaman da beni ilgilendirmiyor...
Hem her yazdigin yazida yok olusum yok frecell dersen bana soz hakki dogar ve cvp veririm. Kusura bakma oyle klavyeden yazayim sallayayim yok. Ispatlayacaksin.
Bizde sirket batsin istemiyoruz bizim hukuki mucadelemizi bile anlamamissiniz...
Zamaninda gruba girip cikmissin yok bos islermis yok bilmem neymis... Sen inanmamis olabilirsin inanip mucadele edenlere saygi gostereceksin. Ha eger ismini cismini de verirsen gruptan niye ciktigini da anlariz ...
Ha ha ha bende sana gülüyorum 250 kişi spk ya dava açamıyor da bana açacak çok korktum. Siz oyalayın milleti boş işlerle yukardaki yazında spk ya dava açmanında önünü kesmişin zaten avukat a destek atıp gülüyorum size ha ha ha açtığınız her dava doğruy du sonuç aldınızda spk ya açmak doğru değil algısı yapıyorsunuz. 250 kişi mahkeme grubuda olsa halka açık bir şirketin kapta paylaşmadan bilgileri dediğim gubi paylaşmak suçtur sorun avukatınıza sonra spk 250 kişiye ceza keserse gülersiniz yine ben sizi mürit lik etmiyorum diye sizin grup halka açık şirket hakkında bilgileri benden önce öğrenecek öylemi ne malum içinizde manipülasyon, spekülasyon yapanların olmadığı
Canim kardesim kanitlari mahkeme toplar... Ve mudahil olanlarda dava ile gelismeleri uyap ve dosyadan gorebilir. Gorebilir ki davada iddiada bulunsun savunmasini yapsin. Bu da dunyanin hic bir yerinde suc degildir. Ha kap ta yayimlanmamasi bizim sucumuz degil cok savundugun sirket yonetiminin gorevi...
Spk ya dava konusuna gelince hangi avukata sorarsan hukuki surec bitmeden karar cikmaz der...
Hayirdir hem elestirip hem spk ya dava acin demek tezat degil mi??? Hani grup bos isler yapiyordu.
Hani sen bizi dava ediyordun sen ac ilerleyen zamanda biz mudahil oluruz. Hadi bakalim biz tasin altina vucudumuzu koymusuz sen sadece elini koy...
Hem bizim avukatimizi da begenmiyorsun baska bir avukatla davayi ac bak ileride biz de mudahil olarak destek veririz
Bak nasil okuyorsun bilmiyorum. Bak yine soyluyorum biz gaza gelmeyiz o senaryolar 2-3 sene once burada oynandi karnimiz tok.
Hukuki surec devam ederken tazminat sartlari olusmadigindan dava acsan dahi su anda bir sey kazanamazsin.
Ama danistay ve diger hukuki sureci spk kaybeder bizim de tazminat hakkimiz dogar onunda belli sartlari var. Daha hukuki surec bitmeden nasil dava acarsin. Spk demez mi dava devam ediyor ben daha kaybetmedim demez mi??
Yapma hocam bak biz ne gazla calisiyoruz ne de lpg ile. Hukuki arastirmalarimizi yapiyoruz danisiyoruz arkadaslarla tartisiyoruz karar veriyor ve uyguluyoruz.
Yoksa sayin unut beni buradan gaz verdi aman hemen gidelim dava acacak ne toyluktayiz ne de olusumdaki arkadaslar gaza gelecek kadar tecrubesiz degiller...
Onun icin diyorum komik oluyorsunuz biz bunu goruseli halledeli aylar oldu...
Ama sen yine de ben acarim diyorsan helal olsun deriz.. Ve destekleriz buyurun sayin unut beni... Laf degil icraata bekleriz
unutbeni
sen kendi yazında ''selamunaleykum'' yani beni kullandığın için cevap verdim...yanlış anlaşılma olmasın..benim grupla evet bi bağım artık yok..ama beni sen veya bi başkası adımı kullanarak veya ikili konuşmalarıma işaret göstererek bu tartışmaya ceksin istemiyorum.
veya gruptan biri gelip keyfine göre bana sallamasın..
ben bu tartışmada YOKUM.. taraf değilim...HA HAKSIZ BİR ŞEKİLDE YAZANA CEVABINI VERİRİM..
hiç farketmez, hiç bir şahıs bana haksız yere bulaşamaz...adımı KULLANAMAZ...
öyleki bundan günler önce; doktor grup aleyhine ve grubun avukatına sallıyordu...neyse aradan günler geçti.. adamın birisi çıktı...doktorum halilim falan yok o.c falan yazarak, unutbeni ile selamunaleykum ün aynı şahıs olduğunu doktor gelecek i.p numarasından tespit edeceğini İMA EDEN sözler yazacak kadar saçmaladı..sende anladın..hemen anlamanada şaşırdım..çünkü bir zamanlar grupta olduğun hakkaten doğru..ama herşeye vakıf olman şaşırtıcı..
düne kadar doktor özellikle avukata sallıyordu..aradan zaman geçti adam doktordan medet umuyor..neymiş ? unutbeni ile selamunaleykum aynı kişi olduğunu ıspat edecek veya unutbeni nin ben olduğumu ispat edecek..cevap vermedimm..adam anlamıyor..her türlü ısrarıma rağmen anlamıyor..üstelik o.ç diyor..
yazık yazık...
ban ne diyorum....''unutbeni'' yukarıda anlattığım olay; KİŞİSEL BİR OLAY MESELA...ne yaptığını bilmezin biri..ama 3 kişi yüzünden GRUP gereksiz dir ayakbağıdır diyemem..
açık ve net yazdım...BEN GRUBUN KARŞISINDA DA DEĞİLİM ARTIK YANINDADA DEĞİLİM...BENİ bu konulara ÇEKME..boşver
nete daha yeni giriyorum da ,biz frecell ile de diğer arkadaşlarla da görüşen insanlarız.bazen gruba saygım olur bu görüşlerimi dile getirmem grupta o ayrı bir şey ama 'unut beni denen şahsiyet'ben bu hissede 5 senedir varım.senin niyetin gidişatın zaten belli yok ky grubunu tehdit(şikayet etme) yok ky yöneticilerine çamur atma,arkadaş sen kimsin ,biz birbirimizi biliyoruz bu arkadaşlarla telefon numaramızda var birbirimizde ama seni bilmiyoruz sen yeni damladın buraya ve tam bir fitneci gibi hareket ediyorsun,kimsin sen?
unut beni gibileri gördükçe inanın korkuyorum arkadaşlar ,böyle adamların tersine hareket etme hissiyatı doğar genelde psikolojik olarak.şu an şikayet vs etmeyin şirket düze çıkacak dedikçe huylanıyorum bu adamdan ve her şeyi akışına bırakırsak bu adamın dediğini yaparsak çok fena olacak gibi geliyor.1 aylık adam çıkmış neler diyor ,sen kimsin?
Taktikleri yatırımcıyı yönlendirerek çağrı veya fesih süreclerine kendi lehlerine sonuç çıkmasına etki etmek ve sonrasında ipleri tamamen ele geçirmek. Hatta bu görüşlerini psikolojik olarak desteklemek için davalardaki gelişmelerine göre hşsse flyatlarınsda ayar veriyorlar henen:) Şirketin ve hissenin önünü açma muhabbetleriyle operasyoncuların yatırımcının elindekini en ucuza alabilmenin önünü açma çabaları..
Yatırımcının çağrı ve şirket feshi davaları yatırımcıların sigortasıdır (sonuç yatırımcılar lehine sonuçlanırsa.
Eğer Çağrı ve Fesih olayı ortadan kalkarsa kazanacakları sınırsız zaman içinde yatırımcının kafasını vururlar hisseleri olabildiğinin en ucuzuna alırlar elinden :)
Bugüne kadar Şirketin önü açılmasına hissenin önünün açılmasına hiç bir şey mani değildi. Hatta şirketin önünü ve hissenin önünü açıp çok daha kolay bu çağrı olayından kendilerini kurtarırlardı. Bugüne kadar neden bu kadar hukuk ile spk ile yatırımcı ile muvazaalı işler ile debelenip duruşmalarının neden ne idi? Yatırımcıyı sirkeleyip elindekini en ucuza dökmek değil miydi?
Sürekli yeni isim ve kılıklarla forum piyasalarına sahne alan bu sinsi tetikçiler sürekli yatırımcılara birşeyler empoze etmeye çalışıyorlar. Bir taktikleri tutmayınca kılık değiştirip başka bir taktikle sahnede yerlerini alıyorlar:) Ama herkes bu tetikçilerin ne yapmaya çalıştığını çok iyi deşifre ettiği için kendi çalıp kendi oynayıp duruyorlar nafile nafile :)
Yatırımcının zararını kurtarması için iki sigortası var çağrı ve fesih olayı ( tabi sonuç kesin yatırımcı lehine çıkar diyemeyiz)..
Birde GK de yatırımcı oylarıyla ortaklık çıkarlarına şirketi yönetecek bir şirket yönetimi kurabilmek. (ama bu çok daha zor blr olasılık. Ve diğer bir durum şirketin ortaklık lehine yönetilmediğini dair devlettin şirketin yönetimine elmkoymadını sağlamaya çalışmak. Gerisi hikaye.
Gözlemlediğim kadarıyla blr çok yatırımcının bu hissede pozisyonlarını sürdürüp ve bütün filimlerin en sonunu görmeye kadar pozisyonda kalmayı amaçlananlarının (belki filimlerde sonrada pozisyonda ısrarla kalacaklardır) temel nedeni zararlarını kurtarmak değil, Temel nedeni bu kadar düzenbazlığa sahtekarlığa hainliğe alçaklığa prim vermemek. Onun için sinsi tilki tetikçilerin taktiklerini kimse umursamıyor.
Freckk hoca ve diğerleri nasıl bir paranoyaklık sizinkisi kendi fikirlerimi söyledim diye yazdıklarım ve hakkımda ürettiğiniz senaryoları görünce gerçekten korktum sizlerden. Dediğim gibi ben bir garip yatırımcıyım grupta ki bazı arkadaşlara kızdığım için gönül koyduğum için biraz sert yazmış olabilirim benim hakkımda senaryo yazanlardan daha fazla mücadele ettiğimden eminim. Benim ne grubun varlığından rahatsızlığım var ne de yatırımcı lehine çalışanlardan ilk yazılarımda dediğim gibi kafam karışık kim kimdir bilemiyorum diye. Frecekk hoca ben artık grupta yaşadıklarımı bir kenara bırakıyorum ve eskisi gibi daha sağlıklı düşünmeye çalışacağım ortamı gerdiysem kusura bakma hepimizin amacı aynı bunu en iyi bilen ve her zaman insanları küstürmeden bir arada tutmaya çalışan sensin. Grupta gerçekten çok değerli insanlar var gruptaki 2-3 gereksiz kişi için onlara haksızlık etmek doğru olmaz hepsi kusuruma bakmasın yolunuz açık olsun inşallah
Frecekk hoca ben artık sizlerle ilgili yazmayacağım gereksiz kırgınlıklar olmasın gruptaki mücadele eden iyi insanları kırmaya gerek yok. Ben orda olan 3-4 kişiye sitemimi kırgınlığımı belki burada fikirlerimi yazarak göstermek istedim ama bunun diğer insanları üzeceğini ve mücadeleye zarar vereceğini düşünemedim tekrar kusura bakmayın hocam
İşte bu nedenle zonuna kadar ya hiroooooooooo ya miroooooooooooo diyoruz. batmak istiozzzzzzzz şirket sahipleri de zevk ala ala batacaklar İnşallah. ya da adam olup 3 üzerinden bedel ödeyecekler. 3 üzerinden diyorum göreceksiniz bu bedeli zevkle ödettireceğiz bunlara İnşallah. O tahtacı benim babamın uşağı değil illaki şirkele bir bağı vardır. ve tahtayı illa ki şirket kontrol ediyordur ( dolaşımdaki 150 milyon hissenin sadece 50 milyonu biz ky ile diğerleri niredeeeeee tabi ki yandaş lar zuntacı dahil buna). adamlar hisseyi 1 üzerine taşımadılar 0,38 lerde hisselerimize göz diktiler bu edepsizlerin bedel ödemesi için sonuna kadaaaaaaaaaaaar. şirket batması çok kolaymış ya batacak kod dışına çıkacak ayakları ile şirket adına bu forumlarda yorum yazıp ky ye gözdağı vermeye gayret eden ayar bozuntuları varya işte bendeniz o ayar bozuntularının ayarları ile ilgileniyor ve delikanlı iseniz batırın uleynnnnnnnnnnnnn diyerim. yiyosaaaaaaaaaaaaa batırın. ağlak ağlak 4 yıldır aynı şeyleri bozuk plak gibi yazmayın edepsiz tipler.
Sayın 1prometheus size katılıyorum çok doğru yazmışsınız ve işte bu derece zittiiiiiiiiiiiiin sene zatmıoz . batsın delikanlı olan dötünü yırta yırta batıyor ayaklarına yatan sözde delikanlı tipler hadi batsın da delikanlılınızı görelim yumoş tipler bunlar. batıramazlar anca yolda yürüyen hani gıvırtan garılar olur ya aynı onların sözde erkek kılık tipleri bunlar. batırmayan dediğim gibidir. tabi bu cümlenin muhatapları kendilerini iyi tanır o yumoşlar. sözde ky ye akıl veren tipler. sizin vereceğiniz o akla çakayım size bişi olmasın
Yeni yatırımcı gelecekmiş te. size yatırımcının gelmemesi için elimizden geleni yaparız. böyle edepsizlerin kağıdına yatırımcı da bi daha zittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sene gelmez İnşallah diyoruz. Zahtekarlık her yönü ile diz boyu. 5 yıldır yemediğiniz mok kalmadı . şimdi ne tür halt yiyeyeceksiniz onların hesapları ile uğraşıyorlar. La bunlara ky güvenmemeliiiiiiiiiiii. Bunların ayarları zahtekarlığın önde gideni olarak tarihe geçiyor. her hareketleri ky yi nasıl sömürürüm. her planları ky nin elindeki lotu ky yi zarara sokarak nasıl elime alırım. biz çağrı da sizin elinize vericez o lotları . çağrı dışında vermeyeceğim şahsım. Bu danıştay davası o kadar kolay son bulmamalıydı. Elbet bedel ödeme günü er ya da geç gelecektir. farketmez bugün 4 TL ise 5 yıl sonra 20 TL ile o bedeli ödeyeceksiniz. Milletin ömründen ömür çalar gibi yatırımına konan eller illa ki bedel ödeyeceklerdir.. YTD
Ky yi muhatap alıp görüştü mü bu şirket. Bu ne biçim işadamlığıdır. yatırımcı senin hissedar ortağın değil mi? Sen tüm kapıları yatırımcına kapatmadın mı? Yatırımcını karşına davet edip görüşme dahi yapamasının ky ile birebir karşılıklı görüşmesinin gerektiğini bunlara izah edecek etraflarında bir agıllı da mı yoktu. Bunlar yatırımcılarına kapıları kapatıp şirket adresini bile değitirip kaçanlar değil mi? Bunlara yatırımcı bir daha uğramaz İnşallah. Zittiiiiiiiiiiiiiiiiiin sene de hiç bir yatırımcı bunlar ile yola çıkmaz İnşallah. O halde neden şirketini halka açtın demezler mi adama. şirketini halka açtın sonra da kapılarını o halka kapattın. Düzenbazlık işte tam da böyle tanımlanır. YTD