Sayfa 233/964 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Gelelim avukatimiza;

Biz yatirimcilar genelde duygusal dusunuruz avukatlar ise hukuki

Simdi bir ornek vereyim... Mesela hepimiz spk ya tazminat davasi acalim diyoruz... Ancak hukuki olarak hem hukuki surec devam ettiginden hem tazminat sartlarinin olusmasi acisindan su anda bu dava acilmaz acilsada hukuki sureclerin devam etmesi bekletici nedendir???

Yani hukukta her zaman kafamiza gore onu suclayalim buna daca acalim diyemezsiniz hepsinin zamani vardir.

Avukatimiz bugune kadar acmis oldugu davalar yapmis oldugu suc duyurulari sikayet dilekceleri ortadadir.

Hadi hepsini gectim zt ve sirket kendisi hakkinda suc duyurusunda bulunmustur.

Yani bizim avukatimiz sirketin adamiysa bu nasil sirketin adamidir ki sirket ve zt onun hakkinda avukatimiz da sirket ss ve digerleri hakkinda suc duyurularinda bulunuyor...

Komik oluyor arkadaslar

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Tetikçiler in avukatı freckk hoca cem ve 1propokemon un la telefonla konuştunmu kimliklerini bellimi yemin et onlarla görüştüğüne yukarıda yazdığın yazına. Uzun uzun yazıp kafa karıştırma cevap verirken. Sen onlarla görüştüysen kimliklerini telefonlarını biliyorsan bende kimliğini açıklayacağım özür dileyeceğim

3. Ben bir garip yatırımcıyım. Yatırım yaptığım şirketin iyiliği istemem kadar doğal olan ne olabilirki bu neden birilerinin zoruna gidiyor. Yine diyorum çekin ellerinizi artık bu şirketin üstünden. Size şirketi kimse şikayet etmeyin demiyor illaki yönetimin yaptığı yanlışlar takip ediler ve gerekli hallerde ilgili kurumlara şikayet ediler ama tetikçiler yaptığı gibi şirketi batırmak için yapılmaz

4.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Frecekk hoca neden bu kadar yazdıklarım senin zoruna gidiyor cem ve 1propokemon la telefon la görüşüyorsan kim olduklarını biliyorsan lafı dolandırmadan yaz bende özür dileyim onlardan yok telefonları sende yoksa sesini kes o zaman. Beni tehtid etme icraatını yap yok güvercin yok şahin hayırdır sizin grup ne grubu söyleyin de bilelim. çok şükür devletimiz şahinleri de güvercinleride ı
    İçeri tıktı. Bırakın bu boş tehtid işlerini işinize bakın selamunaleykum gibi kardaşlar sizin gruptakilere karşı fikirleri ni söylediği zaman hedef göstermeyin ben sizler gibi adamlara hiç bir zaman mürit olmadım bir hata ile grubunuz da yer aldım o kadar ama gördüm kü boş işler
    Valla soyledigin arkadaslarin hic biri su anda grubumuzda degiller... Ama 1prometheusun yazdiklarindan hangisi yanlis... Spk bugune kadar sirketin yonetilmesine mi karisti. Gm leri niye kendisi satmadi da mega varliga 40 milyona icradan verildi. Biz sikayet ettik suc duyurularinda bulunduk spk muvazaa davasi acinca neden 90-100 milyona anlasildi. Sirketin onu acilmismis... Sirketin onu hep acikti...

Niyet, niyet onemli.... Biz de niyete bakariz... Eger niyet bozuksa hukuki olarak butun kurumlari ayaga kaldiririz... Kusura bakma...

Gelelim arkadaslara her iki arkadasinda numarasi ben de mevcut biriyle msjlastim digeri ile gorustum. Sen ki once kimsin onu soylede ya da eski nickini ya da numarani verde bilelim bakalim. Bizim hafizamiz gucludur gruplane alip veremedigin var, grupta olmasalar bile hakkini arayan ky ile ne alip veremedigin var bir bilelim...

Sirketi ovup yok onu kapanmis bunlar hikaye hocam... Bak hem 1prometheus hem bizim dava dilekcelerimize bakarsan sirket yoneticileri neler yapmis gorursun...

Hadi onu gectim denetci raporlarinida mi gormezsinde yok biz sirkete zarar vermemeliymisiz.... Asil sirket yatirimcisina zarar vermesin seffaf olsun... Olsun biz de ne sikayet edelim ne de ugrasalim. Biz cok mu merakliyiz dava acmaya dilekce yazmaya...

5.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Ben bir garip yatırımcıyım. Yatırım yaptığım şirketin iyiliği istemem kadar doğal olan ne olabilirki bu neden birilerinin zoruna gidiyor. Yine diyorum çekin ellerinizi artık bu şirketin üstünden. Size şirketi kimse şikayet etmeyin demiyor illaki yönetimin yaptığı yanlışlar takip ediler ve gerekli hallerde ilgili kurumlara şikayet ediler ama tetikçiler yaptığı gibi şirketi batırmak için yapılmaz
    Bak surekli burada herkese yok murit yok tetikci deyip duruyorsun... Guzel bir laf vardir dervisin fikri neyse zikride odur diye...

Hayirdir sen kime muritlik veya tetikcilik ediyorsun diye sorarlar...

Kusura bakma sirket duzgun yonetildigi surece seffaf olundugu surece biz de takdir ederiz...

Yok eski tas eski hamam olursa kusura bakma bizde hukuki haklarimizi arariz...

6. Freckk hoca bende sizin bu grubu bir şikayet edeyim 200 kişi grup kurmak halka açık şirket hakkında bilgi paylaşmak kapta açıklanmamış belge ve bilgileri gruba servis etmek artık manipülasyon , spekülasyon yapanlarda vardır belki aranızda vb durumlar sizin fikirlerinize karşı yazı yazan grupda olmayan yatırımcıyı tehtid etmekten

7. Ha ha ha valla mi hocam cok mutlu olurum... Ama bir sey tutturamazsan 250 kisi de sana ne guzel tazminat davasi acar nasilsa alistik bir eksik dava bir fazla dava fark etmez...

Bak anlamadigin konu su burada toplanmis kisiler sirket aleyhine fesih ve gk davalari acmis kisiler. Butun belgeler mahkeme dosyamizda mevcut ve her davaya mudahil olan bu evraklari gorebilir...

Hadi memnun olurum sirkete karsi dava acamiyorsun bakalim bize acabilecek misin???

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Valla soyledigin arkadaslarin hic biri su anda grubumuzda degiller... Ama 1prometheusun yazdiklarindan hangisi yanlis... Spk bugune kadar sirketin yonetilmesine mi karisti. Gm leri niye kendisi satmadi da mega varliga 40 milyona icradan verildi. Biz sikayet ettik suc duyurularinda bulunduk spk muvazaa davasi acinca neden 90-100 milyona anlasildi. Sirketin onu acilmismis... Sirketin onu hep acikti...

Niyet, niyet onemli.... Biz de niyete bakariz... Eger niyet bozuksa hukuki olarak butun kurumlari ayaga kaldiririz... Kusura bakma...

Gelelim arkadaslara her iki arkadasinda numarasi ben de mevcut biriyle msjlastim digeri ile gorustum. Sen ki once kimsin onu soylede ya da eski nickini ya da numarani verde bilelim bakalim. Bizim hafizamiz gucludur gruplane alip veremedigin var, grupta olmasalar bile hakkini arayan ky ile ne alip veremedigin var bir bilelim...

Sirketi ovup yok onu kapanmis bunlar hikaye hocam... Bak hem 1prometheus hem bizim dava dilekcelerimize bakarsan sirket yoneticileri neler yapmis gorursun...

Hadi onu gectim denetci raporlarinida mi gormezsinde yok biz sirkete zarar vermemeliymisiz.... Asil sirket yatirimcisina zarar vermesin seffaf olsun... Olsun biz de ne sikayet edelim ne de ugrasalim. Biz cok mu merakliyiz dava acmaya dilekce yazmaya...

Uzun yazıp kafa karıştırma dedim. 3 yazı önce cem ve 1propokemon la görüştüğü nü söylüyorsun avukatlığını yapıyorsun sonra u dönüşü yazık frecekk hoca bu hareketler sana yakışmıyor it.uz la takıla takıla dönmeleri öğrenmişin. Bana kimlik tel sormasınlar senin mürtilerin önce onlara sorsunlar. Sizin fikirlerinize ters yazan oldumu hemen patron adamı ben ne yazmışım hisse ile ilgili batacakmı dedim 2 uzun yazan tetik çeken oldumu kahraman ky dostu oluyor yok öyle yahma. Çekin artık ellerinizi hissenin üstünden. Ben inanıyorum ki gerçek değerini gelecek

Sayfa 233/964 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •