Originally Posted by
unut beni
Frecekk hoca neden bu kadar yazdıklarım senin zoruna gidiyor cem ve 1propokemon la telefon la görüşüyorsan kim olduklarını biliyorsan lafı dolandırmadan yaz bende özür dileyim onlardan yok telefonları sende yoksa sesini kes o zaman. Beni tehtid etme icraatını yap yok güvercin yok şahin hayırdır sizin grup ne grubu söyleyin de bilelim. çok şükür devletimiz şahinleri de güvercinleride ı
İçeri tıktı. Bırakın bu boş tehtid işlerini işinize bakın selamunaleykum gibi kardaşlar sizin gruptakilere karşı fikirleri ni söylediği zaman hedef göstermeyin ben sizler gibi adamlara hiç bir zaman mürit olmadım bir hata ile grubunuz da yer aldım o kadar ama gördüm kü boş işler
Valla soyledigin arkadaslarin hic biri su anda grubumuzda degiller... Ama 1prometheusun yazdiklarindan hangisi yanlis... Spk bugune kadar sirketin yonetilmesine mi karisti. Gm leri niye kendisi satmadi da mega varliga 40 milyona icradan verildi. Biz sikayet ettik suc duyurularinda bulunduk spk muvazaa davasi acinca neden 90-100 milyona anlasildi. Sirketin onu acilmismis... Sirketin onu hep acikti...
Niyet, niyet onemli.... Biz de niyete bakariz... Eger niyet bozuksa hukuki olarak butun kurumlari ayaga kaldiririz... Kusura bakma...
Gelelim arkadaslara her iki arkadasinda numarasi ben de mevcut biriyle msjlastim digeri ile gorustum. Sen ki once kimsin onu soylede ya da eski nickini ya da numarani verde bilelim bakalim. Bizim hafizamiz gucludur gruplane alip veremedigin var, grupta olmasalar bile hakkini arayan ky ile ne alip veremedigin var bir bilelim...
Sirketi ovup yok onu kapanmis bunlar hikaye hocam... Bak hem 1prometheus hem bizim dava dilekcelerimize bakarsan sirket yoneticileri neler yapmis gorursun...
Hadi onu gectim denetci raporlarinida mi gormezsinde yok biz sirkete zarar vermemeliymisiz.... Asil sirket yatirimcisina zarar vermesin seffaf olsun... Olsun biz de ne sikayet edelim ne de ugrasalim. Biz cok mu merakliyiz dava acmaya dilekce yazmaya...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri