Çopunluk içeriði ayný olan yazýlarý gönderdik. Bu yazý son kapsamý geniþletilmiþ hali.
Bence bu yazýdaki oldular Danýþtayýn kararýna gerekçe olarak sunduðu bütün gerekçeleri çürütecek verileri ortaya koruyor.
Danýþtay kararý için sunduðu gerekçeler gerçeði hiç yansýtmadýðýn ve çok taraflý bir yaklaþýmlala olgularý yorumladýðýný düþünüyoruz. Hatta kararýný desteklemek için alakasýz durumlarý olaya iliþtirmiþ ve þirket gerçeklikleriyle aslý asrarý olmayan bazý yorumlar yapýlarak karar saðlamlaþtýrýlmaya çalýþýlmýþ.
genele yazýyorsunuz genele yazdýðýnýz yazýda benim ADIM VAR....genel yazýlýyorsa benim adým orda olmayacak...vukuatým olduysa o zaman ben dedim ki evet BENÝ UZAKLAÞTIRIN...geçmiþteki olanlar þimdi yapacaðým anlamýna gelmez..19 temmuz da ilgili þahýs aradý beni geçici olarak çýkarttý..sebebini yazmýcam. çýkartmadan önce de ARADI..sebebini de söyledi..çýkarýlma sebebim aslýnda YOKTU...detay yazmýyorum..bana baþka nickle yazýlanlardan bahsetme...BEN DEÐÝLÝM DÝYORUM ...
BENÝ HÝÇ BÝR ÞEKÝLDE BENÝ KAST EDÝN VEYA ETMEYÝN ÝSMÝMÝ YAZIPTA....SONRA BAÞKA NÝCKLERLE BEL ALTINDAN YAZANLAR VAR DÝYEREK AYNI PARAGRAFTA LÜTFEN KULLANMAYIN...
STRATEJÝLERÝM BENÝ ÝLGÝLENDÝRÝYOR BUNDAN SONRA...sizin grubunuzda hiçbir alakam yok.
bununla birlikte, grup içinde ÝYÝ NÝYETLÝ BÝRÇOK arkadaþa HÜRMETEN...zaten HÝÇ BÝR ÞEKÝLDE YAZMADIM...
çünkü ÝYÝ NÝYETLÝ ÝNSANLAR A DA KARÞI SORUMLULUÐUM VAR..
HÝÇ KÝMSE DÜN YAÞANDIÐI GÝBÝ YOK GRUBU TRADE AMAÇLI KULLANDIN , ZAMANINDA KIÇLARINDAN AYRILMIYORDUN FALAN FÝLAN YAZMASIN...
bana KÝMSE GELÝPTE GRUP ADINA VE YA ÞAHSÝ OLARAK MUHATAP OLMASIN RÝCA EDÝYORUM..
ÝSTER BENÝ KAST ETSÝN ÝSTER ETMESÝN...NÝYETÝ NE OLURSA OLSUN...grup u burda veya baþka yerlerde bel altýndan deðiþik nicklerle vuran var deyip, tamam vardýr, yoktur, benim ADIM O PARAÐRAFTA geçmeyecek
geçtiði vakit cevap hakkým DOÐAR...niyeti ne olursa olsun..
rica ediyorum...
ve gruptan ÇIKARILMADIM KENDÝM AYRILDIM...kendim ayrýldým diyorum...siz diyorsunuz ki çýkarýldýnýz? o geçiciydi...ben DÖNMEYECEÐÝMÝ BELÝRTTÝÐÝME GÖRE KENDÝM AYRILMIÞ OLMUYORMUYUM?
sayýn frecell cevap hakkýmý kullandým..
her nekadar birçok konuda farklý düþünsemde
NETÝCEDE
1) bena grup adýna kimse cevap vermesin...geçmiþle ilgili konular lütfen açmasýn... burda hisseyle ilgili düþüncelerimi yazarým..sadece yazdýklarýmý eleþtirebilirsiniz..hiç kimse lütfen ardýmdan konuþmasýn..
2) ben gruptan kendim ayrýldým...bunu yukarýda anlattým.. geçici olarak çýkarýldýktan sonra dönmeyi tercih etmedim ve ilgili kiþiye ayrýlacaðýmý beyan ettim.
3) her nakadar gruptan ayrýlsamda GRUPTA BÝRÇOK TEMÝZ NÝYETLÝ ARKADAÞA HÜRMETÝM VAR...VE BU GRUP BÝRÇOK ÞEYÝ BAÞARDI...hiç bir þey yapmasa dahi ; ÞÝRKETÝN ÝÇÝNÝN BOÞALTIMASINA MANÝ OLDU...HALA DA MANÝ OLACAK GÜCE VE ETKÝNLÝÐE SAHÝP...BENÝM OLMAM VEYA OLMAMAM BU GERÇEÐÝ DEÐÝÞTÝRMEZ.
4) hiç bir þekilde gruba karþý ayrýldýktan sonra YIKICI bir durumum olmadý...baþka forumlardaki kullanýcý adlarý bana ait deðildir...ait olmadýðýný ispat ederim..
bu baðlamda ister bireysel ister grup olarak mücadele eden SAMÝMÝ tüm arkadaþlara kolaylýklar dilerim.
bana burada geçmiþle ilgili kendince hesap soracaklara tavsiyem, þu bana burda bulaþmayýn...KARÞILIÐINI FAZLASIYLA VERÝRÝM
NOKTA
Birlesmeye izin veren Spk, cagriyi yaptiramayan Spk. Su kervan yatirimcisina biraz kiyak gec artik. Brutten ne zaman cikariz. Cikalim da adam gibi al sat yapalim. Hissenin yuzu biraz yatirimci gorsun. Hisse canlansin. Guzel haberler geldiginde(insallah) ise yarasin.
Eger spk bloke lotlarin cozulmesine engel olamayacaksa bizi de brutten cikarmalidir.
Tetikçiler yine uzun uzun yazýlar yazmaya devam ediyorlar bunlarýn amacý süreci uzatmak þirketi zora sokmak. Ben bu tetikçiler e isim tel sordum görmezden geldiler madem yatýrýmcý için varsýnýz korkunuz ne frecekk hoca gibi isim ve telinizi yazmaktan neden korkuyorsunuz çünkü SÝZLER TETÝKÇÝSÝNÝZ. beni þikayet edip ban verdirmiþiniz beni unutmayýn gözüm üstünüzde
Yer Ýmleri