40 yýllýk arýcýya selam olsun????
Tek LOT kervan yok ki bende???
Senin gibi Süzmelik bal olayým!!! Senin gibileri uyutmasýnlar süzme yerine koymasýnlar!!!
40 yýllýk arýcýya selam olsun????
Tek LOT kervan yok ki bende???
Senin gibi Süzmelik bal olayým!!! Senin gibileri uyutmasýnlar süzme yerine koymasýnlar!!!
Bak biz mahkemeleri 170-180 kisi actik bunlardanda mi bir arkadasin yok.
Bak onun e devletine gir bak...
Yani senaryoyu kuruyorsun kendin oynuyorsun..
Gercekten komik duruma dusuyorsun. Artik gulmuyorumda aciyorum sana... Ilgisizlik boyle birsey demek...
Yazik hocam yazik insanlara tepeden bakmayi birakir, hep kendini hakli zannetmezsen, seni de seven bulunur...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Hala takildi denetciye Allah'im ya gk sunulacak tabi...
Doktor kendini kitliyorsun baska yazilanlari da algilamiyorsun. Ben senin derdini biliyorum. Memsada ayrilma hakki problemi oluyor burada bize uyarliyorsun birseyler ogrenmek icin
Simdi bagimsiz denetci probleminiz var yine bize uyarladin birseyler ogrenebilir miyim diye...
Bu tavirla sana bir harf bile yok. Git arastir...
Bir de ben Ankara Turkiye'nin baskenti desem sen yok deyip Osmanli Tarih kitaplarini gosterip Istanbul diyeceksin.
Seninle tartismamiz bana ta da forumdakilere birsey kazandirmiyor.
Bu tavirlarina, saygisizligina, iftiralarina, yalan ve carpitmalarina devam ettigin surece...
Hak ettigin sekilde tavir gorursun...
Bak cancagazim mahkemeler Bakirkoy'de hakim nasil karar vermis burada harcadigin vaktin 1/10 ini harcamazsin bir bakiver... Gundem maddelerine ne demis... Kayyim niye toplamiyormus, blokeli lotlar hepsinin cevabi bakirkoy ve 9 idarede...
Bi zahmet be cancagazim arastiriver biraz hazir bilgi yok...
Merak etme!!!
Baðýmsýz denetçi seçimi maddesinde; yönetim kurulu kararýyla belirlenen 2016 yýlý baðýmsýz denetçi firmasý yazýnca maddede anlarmýsýn yoksa kývýrtýrmýsýn görecek millet!!!
Daha mahkeme diyor??? Þirket seni tablo da yazdýklarýyla kandýrýyor diyoruz, þirket bizi çok seviyor bugüne kadar hiç kandýrmamýþki þimdi kandýracak der gibisin!!!
Uyutma, uyutulma!!!
Acý ama gerçekler!!!
Beceremediðiniz , 45. Günde bir türlü yapýlamayan, milletin gazýný aldýðýnýz GK maddelerini nasýl belirlendiðini millete anlat!!!
OLAÐANÜSTÜ diyip OLAÐAN GK yapmak için CAN ATAN 170 kiþiselam olsun sizlere, uyutulma...
Gündemi kim belirlermiþ!!!
Öðrenmiþ oldun!!!
Azlýk avukatý mý? Kayyum mu?
Bak cancagazim hala kendin caliyor kendin oynuyorsun...
Isin tuhafi bazen de calmadan oynuyorsun...
Bak 170-180 kisi mudahil davaya birini bul mahkemeye baktir... Ya da bir av arkadasin varsa ona baktir daha ne diyeyim. Mahkeme yazisini buradan sinirlenip paylasacagimi dusunuyorsan yine hayal pesindesin
Seni arastirmaya yonlendirecegim artik...
Hala ne yaziyorsun... Git bak mahkeme gundem maddelerini nasil belirlemis ulas evraga buradan paylas o zaman sen mi haklisin ben mi belli olur... Bosuna havanda su dovuyorsun.
Hadi yine bir suru vaktimi aldin.
Sen biraz daha yaz ve oyna
1. Evet þirkete verilen bütün cezalar YK ye rücu ettirilmeli.
2. Bu saatten sonra þirket birleþimini iptal ettirmek teknik olarak mümkün deðil. Çünkü daha önce dolaþýmda görünen hisse sayýsý 45 milyon civarýndayydý, ve þirket birleþimi sonrasý hemen dolaþýma yüksek miktarda hisse sunduklarý için þimdi ise 145 milyon civarýnda hisse var. Bu dolaþýmdaki hisseleri tekrar ayrýþtýrmak mümkünü m deðil. Yani þirket birleþimi iptal olacak ve þirket tekrar 60 milyon lira düþürülürse dolaþýmdaki hisselerin tasnifi mümkün deðil. Yani þirket birleþiminin iptali teknik olarak mümkün olamaz.
Þirket birleþimi bir çok açýdan zt lehine ve aþýrý þekilde yatýrýmcýlar aleyhine olduðunu birleþme öncesi ve sonrasý bilançolardan deðiþen finans yapýlardan ve birleþme sürecinde birleþen þirketle olan Sis iplik ile ilgili örtülü kalmýþ bir çok durumdan ( birleþmede deðerlendirmeye alýnan Sis ipliðe ait iki hotellim üs hakkýný kaybetme olasýlýðý, Sis iplik ve iþtiraklerinin bir çok yüklü miktardaki ticari alacaðýnýn teminatlandýrýlmamýþ olmasý gibi) kolaycaca görülebilinir
Bu gerekçelerle adil fiyattan çaðrý ve buda olmazsa þirket fesih edilmedi ancak yatýrýmcýlarýn haklarýný koruyucu olabilir gelinen koþullar içinde.
Yer Ýmleri