Cinali için ben de üzülüyorum. Cinali de o kadar sabretti, emek harcadı ama çıkmasını bekleyemeden sattı. Kısmet.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Cinali için ben de üzülüyorum. Cinali de o kadar sabretti, emek harcadı ama çıkmasını bekleyemeden sattı. Kısmet.
Cuma günü görüşülmüş Brko. İl özel idaresinden bilgi alabilen var mı?
Sent from my iPhone using hisse.net
http://www.nigdeozelidare.gov.tr/kur...I-BILESIM.docx
ALT sayfalarda gün gün gündemler verilmiş.
Avatarı kiliTTasi bu tahtayı yapan sen ve ekibin daha iyi bilir ama yönetimdeki arkadaslar bir birlerine düşmese bence herşey daha güzel olur yatırm tavsiyesi degildir ben kimseyi tanımıyorum senin kadar sana bu hissseyi kim aldırdıya bence ona sor yatırım tavsiyesi degildir bu ara insallah 5 olur bu hisse bende sinleyim bütü yatrımcı kazansın tüm istegim bu
Oblakbulut tahtayı bana yaptırdın. Tahta yapacak ne cüsse var ne para. Ben ortakların birbirine düştüğünü bilmiyorum ama sen biliyorsun. Bir aylık itiraz süresince itiraz edilme ihtimali olsa da Cuma günü onaylandı mı imar bir söyleyiver.
Sayın Oblakbulut,
Birko sonuçta senin köyünün firması. Firma içinden ve çevresinden daha fazla bilgi alarak bilgi sahibi olman gayet normal. Aldığın bilgileri bizimle paylaşırsan memnun oluruz.
bu işin dısı içi kalmadı ki ahlaklı ahlaklı yöneticilere muhtacız ben hak yemem haram yemem diyen yöneticilerin iplik işi ile nasıl yılardır paraları hiç ettigni yanlızca imarın onaylanması arsanın deggerlemesi yapılması kaldı yatırmcının bekledigi sizle hangi yönetici aldırdı sizlere alın derken diger yöneticilerde kendi etrafların aldırdı kendi elerindeki hissleri sizlere yüksek fiyattan satmadımı hani çok dürüstüler ama muasebe kısmı herşeyi herzaman kapatamazlar kapattıklarını zannederler yatrım tavsiyesi degildir ögretmenim
Sayın Oblakbulut
Ben hisse alırken hiçbir yöneticinin yönlendirmesi yada tavsiyesi ile almadım. Kimseyi de tanımıyordum. Sadece şirketin varlığı olduğu ve bunun değerleneceğini düşünerek aldım. Şirketi arayıp yatırımcı ilişkilerinden bilgi almak dışında bir yeteneğim ve kapasitem de yok. Zaten genel kurulda tavrımız da ne tarafta olduğumu gösteriyor. Yöneticiler iyi yaparlarsa desteklerim, memnun kalmazsam da genel kurulda olduğu gibi tepkimi gösteririm. Her karar RED verdim. Şirket ile aramın ne kadar iyi olduğu ortada.
burdda yazdıklarım sizin şahsınız kesinlikle degildir
17:54 te 35-36 iken son anda sert bir satışla 33-34 kapadı. Yarın net bir şekilde yön belli olacaktır diye düşünüyorum.Kağıdın hareketi onaylanmış olma ihtimalini arttıyor. Hayırlısı ile 1,2 güne resmi haber düşer zaten
Serkan Bey
Diyelim ki il genel meclisinde onaylandı. Valilik onayına gidecek bütün kararlar. Valilik onayından sonra resmî olarak açıklanır Web sayfasında. Genelde ayın 20’si civarı açıklanıyor. Bir iki gün içinde açıklanması söz konusu olmaz.
serkan nasıl bir haber bekliyorsun ben anlamadım
haber gelecekse eger bence 1 ay sonra anca gelir yatrım tavsiyesi degildir
İl meclisinin bu ayki toplantısında Birko’nun başvurusunun görüşüleceğini ve oylanacağını il özel idaresinin Web sayfasından referans vererek paylaşmıştım. Edindiğimiz bilgi imar komisyonundan olumsuz görüş geldiği yönünde. Ancak oylama yapıldı mı, tekrar mı imar komisyonuna gönderildi mi bilgi alamadık. Bilginize.
Bu araziye ait başvuru imar komisyonundan 2018 yılında uygun görüş almış ve meclisçe reddedilmişti olağanüstü yapılan iki toplantı ile. Bu karar siyasi bir karardır denildi. İl özel idaresinin seçimden sonra aynı başvuruyu olumlu olarak oylayacağı da söylendi. Süreci hepiniz biliyorsunuz. Haziran’da komisyona yeni başvuru iletildi. Görüş geldi. Muhtemelen olumlu idi ama Temmuz ayında Meclis oylamadan ilave açıklama istedi komisyondan. Komisyonun bu ay Ağustos ayında reddettiği söyleniyor. Komisyon sürekli kıvırır durumda gözüküyor.
Benim şahsi olarak süreçler konusundaki bildiklerim ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Yanlışım varsa lütfen düzeltin, eksiğim var ise de tamamlarsanız memnun olurum.
Artık bu hisse hakkında daha fazla da yazmak istemiyorum. Her zaman beklentilerin tersine hareketler oldu. Sürecin olumsuz gitmesini arzu eden çok oyuncu var gibi duruyor.
İl özel idaresine yatırımcı olarak dilekçe verin ve süreç hakkında bilgi isteyin. Firmadan bilgi almak çok mümkün gözükmüyor.
İl özel idaresine de BRKO suna .Şu kağıda girdiğim güne lanet olsun diyeceğim artık.Bu şirketin yönetimi değişmedikçe hiç bir halt olmayacak anlaşılan.
Edecek bedduam yok artık. Umutsuzluk yok. Bir yerlere itiraz hakkı vardır umarım bu beceriksizlerin
SPK nın açıklama istemesi ayrı bir konu ama. istenilen açıklamayı zamanında göndermeyip hisseyi işleme kapamak ta nedir?
Bu beceriksizlerin niye imarı çıkaramadıkları belli oldu
Zahmet edip açıklama gönderdiler. eşleşme 29. Ben direk taban bekliyordum yalan yok
niye kime satacaklar serkan imar işleri kısa hemen bitecek işler degil bu araziden kim nekadar vanta istiyor kime ne verecekler bırak kendi yöneticileri bu araziden kendilerine nekadar pay almak istiyorlar kendilerine arsayı satmak siteyen bir yönetim niye arsayı üstüne almadan imar cıkartsın yatırım tavsiyesi degildir kendi fikirlerimdir kendi analizimdir
adamlar bayram harçıgını çıkardılar şimdi düşerken satarlar azar azar
yönetici arkadaslar acaba birbirlerine güveniyormu hiç bence hepsi bir birlerini arkasından iş çeviyor olabilir onun için şaun çok başarısızlar yatrım tavsiyesi degildir ögretmenim sizlerin fikirleri nedir
bu arda ben kiseyi tanımıyorum burda kendi yorumlarımdır ankaralı gurupta olana arkadaslara selamlar sevgiler
Bu arada son söz. Kağıt eşleşmede 26 oldu. fiyat belli değil daha. Kimseyi etki altında bırakmış olmayalım
şu spk ya uyuz oluyorumm 1 tlden 20 kuruşa düşen hissye dokunmuyo 25 kuruştan zorla 34 olan hisseye mudahale etmeye kalkıyo ...imamların yönettigi ülke oldugunu belli etmeyin bari soytarı bozuntuları ...resmi bir açıklma yapcaklarmış şirketten.. şimdilik teknik çalışıyo bu fiyatlar normal ..tutunursa flama yapacak ..birazda alanlar düşünsün kara kara ..ben bi karara varacakları kanatindeyim ...düşüşte işlem hacmi tıraş panik yok ytd...
Siz Niğdelimiydiniz yada niğdeli bir arkadaş vardı bizzat gidip araştırırsa daha net bil bilgiye ulaşabiliriz
İMAR PLANI ASKI İLAN TUTANAĞI
İlimiz Ulukışla İlçesine bağlı Tepeköy Köyü 115 ada 1, 2, 3, 4, 5, 19 nolu parseller ve
116 ada 9, 10, 18, 20 nolu parsellerde Sanayi Alanı amaçlı yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar
Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının onaylanması istenilmiştir.
Bu planlar İl Genel Meclisinin 07.05.2019 tarih 75 sayılı kararı gereğince
onaylanmıştır. Onaylı planın bir sureti İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği web sitesinde ve
Tepeköy köyünde 17.05.2019 tarihinde askıya çıkartılmış olup itirazı olanların
Müdürlüğümüze 1 ay içerisinde başvurmaları ilan olunur.
genelde imar süreçleri bu şekilde yürür örnek olması adına yolladım
imarla ilgili bi bilgi vermiyolar ..belirsiz.. ama hissenin başında bi teknikci oturuyo 26 fiyatta oluşan gep kapattıgına göre ..artık tatil yapak bakak ..bunlar tatil parasını çıkartı ..biz seyrettik ... haftanın en yükseginden kapatsa iyi olur 31 fiyattan ama bunlar yapmaz ytd .......tüm brkocuların bayramı mubarek olsun ...
Sene sonuna kadar yazmayacaktım ama ben de iyi bayramlar demek istedim.
Brko yöneticileri hariç herkese iyi bayramlar.
Bu arada kapanış 31 olursa yine gap olmuş olur. Şu an ki eşleşme 28-29 alım 29 gayet iyi bence
Bayramınız mübarek olsun
BRKO Konsolide 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1500184 Ana Ortaklık Payları: -1500258
kiliTTasi kiliTTasi herkezin kurban bayramını kutlarım özelikle ankaralı arkadaşlarımın yatrım tavsiyesi degildir
İlimiz Merkez Koyunlu Köyü 458 ada 2, 3, 4, 5, 6 ve 7 nolu parselde yapılan "NİP 19327,6 "ve "UİP 4798,16"plan işlem numarası alan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasının uygun görülmediğine. yatırım tavsiyesi degildir
Tabana basmazsanız adam değilsiniz oç ları