Sayfa 230/367 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1.  Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
    Sayın kiliTTası,

bugüne bir haber yok sanırım. Önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz. Kapanış 30-31 olup 30 kapayacak gibi
    Serkan Bey

Gündemde son maddeye koymuşlar Brko’yu, dolayısı ile en son toplantı günü oylanır muhtemelen. Genelde toplantılar beş gün sürüyor. Bu ay da beş gün sürer ise Salı-Çarşamba oylanır büyük bir ihtimal ile.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2. sen onaylanır diyorsan kesin olur yatrım tavsiyesi degildir

3.  Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    sen onaylanır diyorsan kesin olur yatrım tavsiyesi degildir
    Hocam onaylacak değil oylanacak diyor. ama inş içine doğmuştur. Hepimizin temennisi onaylanması

4.  Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
    Hocam onaylacak değil oylanacak diyor. ama inş içine doğmuştur. Hepimizin temennisi onaylanması
    Serkan Bey

Oblakbulut daha önceden içeriden bilgiler veriyordu. Ben hiç içeriden bilgi vermedim. Herkesin edineceği bilgileri verdim. Sayın Oblakbulut ne diyorsa onun gerçekleşme ihtimali daha yüksektir. Dolayısı ile gözünüz kulağınız Oblakbulut’ta olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by kiliTTasi Yazıyı Oku
    Serkan Bey

Oblakbulut daha önceden içeriden bilgiler veriyordu. Ben hiç içeriden bilgi vermedim. Herkesin edineceği bilgileri verdim. Sayın Oblakbulut ne diyorsa onun gerçekleşme ihtimali daha yüksektir. Dolayısı ile gözünüz kulağınız Oblakbulut’ta olsun.

Malesef bilmiyorum ayağına yatıyor hocam. Canı sağolsun. Şu an 31-32 eşleşme.32 den alım var yazacekken 32 alımını sildi

6.  Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
    Malesef bilmiyorum ayağına yatıyor hocam. Canı sağolsun. Şu an 31-32 eşleşme.32 den alım var yazacekken 32 alımını sildi
    Belkide cidden bilmiyordur. Kimsenin günahını almıyım. zaten bu brko beni yeterince günaha soktu

7.  Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
    Belkide cidden bilmiyordur. Kimsenin günahını almıyım. zaten bu brko beni yeterince günaha soktu
    Bir ay önce 2023’e kadar beklersiniz, Bu hisseyi size kim aldırdı demesi tesadüf olmalı. Yazdıklarından etkililenen Cinali sattı ya hisselerini.

8.  Alıntı Originally Posted by kiliTTasi Yazıyı Oku
    Bir ay önce 2023’e kadar beklersiniz, Bu hisseyi size kim aldırdı demesi tesadüf olmalı. Yazdıklarından etkililenen Cinali sattı ya hisselerini.

Cinali için üzüldüm. 25 kuruşlardan satan her kim olursa olsun üzülürüm. Ben çok çektim bu kağıttan. emin olun 3 olsa içimin yangını anca geçer. Rakam tamamen sallamasyon

Şu onay gelsin hele hayırlısı ile.

Şu an eşleşme 33-34

Sayfa 230/367 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •