Bugün yine aynı ********ler işbaşında..........
SATICILAR VAKIF - ATA....................
Ek 16528
Printable View
Bugün yine aynı ********ler işbaşında..........
SATICILAR VAKIF - ATA....................
Ek 16528
hisseyi toplayanlarda bir amaç var mı yok mu inan hiç anlayamıyorum....10-20 kruş için alıp satıyorlar bu bilinçli mi nedir amaç çözemedim gitti.....thyao hem hacim var hem istediğin gibi büyük kazanç elde et....bu gubrf de bu kadar kasmak ne anlama geliyor...çok aşırı bir baskı var...şu ayı piyasasından bir kurtulamadık hala satıp alttan alırım düşüncesinde yatırımcı var.....
Bu beyler bence haberi aldı muhtemelen yarın %5-10 aşağıdan yerine koyacaklar.....
Yine muhtemelen bilanço iyi değil çünkü RAZİ gene tırt... gönderdiği karpayı 1,7 mn....
Aslında sorgulanması gereken razi... orayı kim yönetiyor neden kar etmiyor... ettirilmiyor........
Üre fiyatları amonyak fiyatları bahane değil.... kardeşim işin ne yöneticiysen fabrikanı kar ettireceksin... ya da o pozisyonu fazla meşgul etmeyeceksin..................
tarım kredi birkaç şeker fabrikasına talip olabilir bakan açıklama yaptı...hisse tınlamadı...üzerinde ölü toprağı var...
Hektaş 2017 primini yaptı kar satışlarını da yaptı.
Gördüğüm kadarıyla şimdi de 2018 1Ç beklentilerini almaya başlamış...
Demek ki çok ciro yapan hisseyi değil çok kar eden iyi yönetilen hisseyi almak gerekiyormuş...
Koza alsaydin thy alsaydin toaso alsaydin vestel alsaydin Benim gibi koseydin. Inatlasma ortak dedim. Piyasayla inatlasilmaz
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak forumlara bile takilmiyorum artik. Viskimi yudumlamakla mesgulum.
m Adam benim peşimde yaaa inanmıyorum,ula pisluk pohhh ları çok sevmen normal,ytd.
Ula kötü haw haw sen de mi poha bulaştın yoksa,burası sana göre değil,a cemi borsacı,hahahahahAaaa
Pisluk haw haw yakında biraz daha üzecem seni,tahtands tırtıklsyacsm seni, nolacak bekle bahkaliiiii....:))))))
Hadi bakalım...bugun bilançoya yattık...4.39 dan boka bağlandık....bakalım boğulacakmıyız boğacakmıyız
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yawrım ziraat...4.410 u kaldırdı ve 230 bin lot alıcı koydu...çiftçi.gübre.ziraat....
Pardon 280 bin koymuş....
senin kadar olamadık fazla inandık hata yaptık eski ortak....sende 3,5 diye diye düşürdün ya ne diyeyim....dünya ters dönecek gibi birşeydi ama senin dediğin oldu....çakalların ortasına düştük paçayı kurtarabilsem bir daha hisse alırken kısa düşüneceğim...bizim borsa uzun vade düşünülecek borsa değil....thyao 2 kere el gitmedi...% 40 gubrf yi satacaktım satamadım....
Seni parayla mı tuttular hisse.net'e?
Yanlış anlama samimi olarak soruyorum.
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok o kuruldugundan beri gubrede😂🤣 yillardir bk tan kurtulmayi umidedil duruyor zavallim
Hissenet kaybedenler kulubu. Parayi vuranin birda ne isi var keyf yapiyor😂🤣
Bu saat oldu bilanço yok.23:59 u bekliyorlar.kara haber için iyi birsey olsaydı beklemezdiler gibi.y.t.d
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço geldi 25 milyon kar var.
düşüncelere kurşun işlemez...
https://i.hizliresim.com/p6VLz0.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artan amonyak ve üre fiyatları bilanço ve rasyolarını güzelleştirmiş. Amonyak fiyatları bu seviyelerde kaldıkça güzel karlar etmeye devam eder, amonyak ve üre fiyat artışı devam ederse tadından yenmez. Yatırımcılarına hayırlar getirsin, kötü günler geride kalmışa benzer.
https://i.hizliresim.com/oOlJYk.png
Faaliyet Raporundan bir kesit: 2017 yılında azotlu gübre fiyatları mevsimsel etkilerin de katkısı ile yılın ilk ve son
çeyreklerinde daha güçlü gerçekleşmiştir. Fosfat kayası ve fosforik asit fiyatları 2017 yılında çeyreksel olarak gerilemekle birlikte, 2018 yılı başlangıcı ile beraber fiyatlarda artış gözlenmiştir.
Özellikle bağlı ortaklığımız Razi Co. için önemli bir gösterge olan amonyak fiyatları ise 2017
yılına artış trendi ile girmiş, yıl ortasında sert bir düşüş gözlenmekle birlikte son çeyrek ile beraber
tekrar fiyatlarda artış yaşanmıştır.
25.822.668 kar gelmiş. Hayırlı olsun.. Esas faaliyet karında da %60 artış var..
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#GUBRF: 4Ç17 bilanço Net Kâr beklenen 5 milyon, gerçekleşen 23 milyon! 🤑🤑🤑
Gerek satışlar, gerek favök vede gereksede karda barız iyileşme mevcut...en azından yazın ederi olan 5 ve uzerini bu bilançoyla görmeli....
Bi hal hatir sorayim dedim ortak. Istemezsen gelmem bir daha😂
Bilanco ne olursa olsun Yarin kesinlikle Satis gelecek hisseye. Unutmadan bi hatirlatma yapayim dedim😂
bilanço iyi değil ama en azından artı bir kar gördük....bu işlerin düzelmeye gittiğini gösteriyor.....dün tarım kredinin 3-4 tane şeker fabrikasını alabileceğini söyledi bakan hisse tınlamadı....bu şeker fabrikalarına fabrika gözüyle bakılmıyor sanırım....ben tarım krediye katkı sağlayacağını düşünüyorum...
Hasılatı neredeyse %25,
Brüt karı %25, artmış.
Net zarar dan beklenti üzeri net Kar a dönmüş. Bunlar iyi şeyler.
Gözü aşağıda olan kağıda iyi haber ne yapsın...
Bugün çift tavan yapar mi?
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.